- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 35
Çok istediğim hoslandigim biri vardı bir zamaninda ama olmayacak biri ama olduYa lütfen bir kaç tanesini anlatır mısınız
Gerçekten güzel şeyler olmuş hayatınızda çok güzel...Çok istediğim hoslandigim biri vardı bir zamaninda ama olmayacak biri ama oldu
Tek seferde hamile kalmak saçma gelirdi .. inanamazdim.ama.basima geldikist sorunum olduğu için ihtimal bile.vermezdim.cok büyük şok .. eden büyük mutluluk benim için
Allah herkesin gönlüne göre versin .. veriyor da zaten .. buna inanıyorum ..Gerçekten güzel şeyler olmuş hayatınızda çok güzel...
BendeHangi birini anlatayım .. asla diye bir şey yoktur canım çok istersen oluyor
Yaaa kusura bakmayın merak ettim. Bunların hepsi bir şans eseri olmuş olamaz mı?Lütfen biraz daha detaylı anlatır mısınız? Naptınız ve ya nasıl istediniz?Çok istediğim hoslandigim biri vardı bir zamaninda ama olmayacak biri ama oldu
Tek seferde hamile kalmak saçma gelirdi .. inanamazdim.ama.basima geldikist sorunum olduğu için ihtimal bile.vermezdim.cok büyük şok .. eden büyük mutluluk benim için
Çok hoşuma gitti iyi ki yazdınız hikayelerinizi...Yıllar önce bir keresinde evde yalnızken televizyon izliyorum. Çok leziz birşeyler gösterdiler. Meyve miydi tatlı mıydı neydi ama evimizde sık bulunan birşey değildi. Bende genelde yemeye düşkün canı çeken yada iştahlı biri değilimdir. Fakat izlerken gerçekten o an canım aşırı derecede çok çekti.Yemin ederim o an noldu bilmiyorum ama hayatımda ilk kez bir yemeyi canım bu kadar çekti.Annemi arayıp “geldiğin zaman şundan mutlaka al” demek geldi içimden ama sonra annem işten akşam vakti yorgun gelicektir, yazıktır boşuna mağazaya yollamayım diyip vazgeçtim.Fakat o kadar canım çektiki, resmen tadını filan ağzımda hissettim. Kendimi aramamak için zor tuttum.Sonra annem geldiğinde “Bir bilsen sana neler aldım”, bende neler aldın dedim. Açtım baktım onu almışİnanın çok şaşırdım, mutluluktan gözlerim doldu. Biliyorum küçük birşey ama o an çok istediğim için bana sanki bir mucize olmuş gibi hissettim.
Lisede bir kaç tatlı anım var. Bir keresinde oturmuş dizi izliyorum. Başroldeki çocuk kıza sürpriz yapıp evlenme teklif ediyor. Bende “Ayyy ne kadar romantik, keşke bana da biri sürpriz teklif filan etse” dedim. Sabah okulda ders arası benden bir sınıf yukarı olan bir çocukla öylesine havadan sudan konuştuk. Sonra çocuğa nolmuş bilmiyorum galiba cesarete gelmiş. Sınıf arkadaşımla konuşup kitabımın arasına bir mektup bırakmış. Diğer gün geldi bana “Mektubu okudun mu?”dedi. Benim hiç haberim yok. “Ne mektubu ya?” dedim. Eve gittim ders kitabını açtım bir baktım “Dünyanın en tatlı güleryüzlü kızı teklifimi kabul edersen dünyanın en mutlu erkeği olurum. Benimle çıkar mısın?” gibi birşey yazmış. Ne yalan diyim, çocukla alakam yoktu ama beklenmedik anda hoş oldu. Kabul ettimBir kaç kaç gün konuştuk.Kibar bir çocuktu. Hatta bir an sanki çocuğa karşı birşeyler hissettim fakat o an kendimi ilişkiye hazır hissetmediğim için biraz üzülerek kusura bakma diyip iletişimi kestim.
Sonra yine lisedeyim. Tabii o zamanlar ergeniz, pembe hayaller içindeyiz. Yine dizi izliyorum. Başroldeki kız romantik müzik eşliğinde başroldeki adama mektup yazıyor. İşte “Beni nasıl unutabildin? Ben bu kadar acı çekerken senin mutlu olman içimi acıyor” falan filan. Sonra adamda o mektubu yine romantik müzik eşliğinde üzülerek okuyor. Bende “Yaaa eskiden ne kadar naifti. Keşke bende böyle mektup yazsam, yada bana mektup yazsalar” diye içimden geçirdim. Birkaç gün sonra o zamanlar takıldığım yakın arkadaşım mesajlaşırken bana “Acaba bizde mesajlaşmanın yanında bundan sonra birbirimize mektup yollasak mı? Hatıra olur ya” dedi. Bende “Ne alaka? “ dedim. O da “Hani Göl Evi filmi var ya, izledin mi bilmiyorum. İzlerken başroldekilerin birbirine mektup yazması ve onları saklaması o kadar hoşuma gittiki. Bizde yapalım mı?” dedi. Bende “Saçmalama. Hangi devirde yaşıyoruz?” dedim. Gördüğünüz gibi ben romantik, arkadaşım benden de romantikAma keşke kabul etseydim, öylesine eğlencesine saklardık.
Vay çok ilginçmiş gerçekten. Yalnız arkadaşının annesi nerede:)))Bu başlık çok iyiymiş. Birşeyler yazayım hatrıma gelen.
Üniversite 2.sınıftayım. Babam 320 TL pansyon ücretini göndermiş. O sabah geç kaldım dolabımın kapağını açık bırakıp çıktım. Döndüm parayı vericem bir baktım yok para. Biri götürmüş ama kim bilmiyorum kimsenin günahını almak istemedim. Neyse arkdaşımın annesi geldi ziyarete bir kaç hafta sonra. O arada babam bana yeni telefon almış şuanın en pahalı telefonunu düşünün. Neyse kadın fal baktı bize. Bana dedi ki senin paranı burdan 2 kişi almış bölüşmüş. Dikkat et telefonunda çalınacak. Dedim aboooooooooooooo yüreğim dayanmaz bu acıya. O hafta İstanbul'a geldim. babam verdim telefonu eskisini ben aldım. Döndüm okula. bir kaç gün sonra babam aradı.
-Zere bil bakalım noldu dedi, dedim nolduuu. Telefonu çaldılar dükkan kasasındaydı ben aşağı indidğimde götürmüşler dedi.
Hahahahahahah şuan gülüyorum ama o zaman çok acıklıydı tabi. Dedim baba burdan bir arkadaşın annesi fal baktı dedi, telefonun çalınacak o yüzden sana verdim. Eşşeeeooğlueşşek bana niye söylmedin deyip azar işittim
Bir başka örnek. Bir gece 4 gibi uyandım. Gözümü açtım dedim şuan babamın dükkanı soyuyolar. Ama babamı arayamıyorum başladım ağlamaya. Babam 3 gibi çıkıyordu evden iş için. Sabahı zor ettim o gün. Dualar ediyrum falan. Neyse. Babam geldi işten. Dedi dükkanı soydular gece, kasayı boşaltmışlar. Çok enterasandı bu.
Çok isteyip de mesela olan şey vardı; üniversiteden mezun olmuşum başladım bağlama kursuna. Sene 2004. Yaklaşık 3 ay gittim. Hoca "kan çiçekleri" parçasını çalıyor eriyorum. Kendimi sahnede söylerken hayal ediyordum falan. Oldu sene 2017. Koroya gidiyorum. Repertuarda "kan çiçekleri" var. Hoca dedi Zere gel, bir kız arkadaş daha var. Ona da seslen sen de gel diye İkimizide söyletti sonra ;
-Zere sen söyleyeceksin dedi.
Leyla Gencer'de tek başıma söyledim. Muazzam bir mutluluktu. Bundan daha iyi nasıl olur?
philly aradan seneler geçti tabi keşke bulabilsem hfjghg
Bu arada hayatımda çok sık yaşadığım şey şu oluyor: gün içinde aklıma biri geliyor o an mesaj atıyorum ya da arıyorum. Konuşuyoruz ve sonra nasıl bu kadar hissediyosun beni öyle iyi geldin ki deyip sohbeti sonlandırıyoruz. Kendimi bu açıdan çok şanslı sayıyorum. Bir kaç ay önce bir arkadaşımı rüyamda gördüm " nolur kurtar beni " diyor ancak çok az konuşmamız var bu insanla. Neyse sosyal paylaşım sitesinde durum bilgisi olarak yazdım " aranızdan birini rüyamda gördüm hayır olsun" diye. Tak o kişi mesaj attı. Sonra rüyamı anlattım. Dedim iyi misin yolunda mı herşey, hayatımın en kötü 6 ayını geçirdim dedi. Hayırlısı.
Hislerime kulak vermeyi öğrendim. Algım açık ve farkındalığım yüksek. Çok fal baktım hayatım boyunca arkadaş arasında tabi. Çok şey gördüm çok kişi karşımda ağlamıştır. İnsanlar biriktiriyor yaşadıklarını ve yargılanmaktan korktukları içinde bunları paylaşmayı seçmiyorlar. Ancak bu konuda güven verdiğimi düşünüyorum ki paylaşıyorlar sağolsunlar.
Fincanı atayım özelden :)))
Bak şöyle şeyler de oluyor. Ablam ne kadar çok istemediği veya espri yaptığı eleştirdiği şey varsa başına gelmiştir. Şişman erkek sevmem derdi , eniştem tombik hem de evlendikleri zaman bile öyleydi :) bildiğin şişman bir insan. Esmer bir komşu çocuğu vardı takılırdı ona esmerliği yüzünden, yeğenim bildiğin çikolata. Yani zenci beyaz karışımı gibi sütlü kahve:))) ve benim diğer kardeşlerden olan yeğenlerim bembeyaz :))) ay anası babası olmayan bir adamla evleneceğim diyordu , gönlüne göre oldu ama şikayet ediyor :))) bazen takılıyorum bak sen kınama ne söylüyorsan başına geliyor diye:)
Bir seyi dilerken duygulari da hissetmek lazim derler. Yani mesela para istiyorsun parayi almis kazanmis gibi dusunup o duyguyu hissedeceksin, kazandiginda nasil hissederdin, kokuyu alacaksin falan. Denemek lazim. Ben bir tulu kendimi ayarlayip yapamiyorum.Şaka enerjisi de bir niyet taşıyor aslında dilek gibi. Kızlar arasında çok vardır ya; bi bakmışsın biz evleniyomuşuzzzzzzzzzzzz hahahahaha deyip evlenen nice insan olmuştur. Bu sebeple çok dikkat etmek lazım.
Nihayet biraz bakabildim LOA'ya.. Hiç bilmediğim birşey gibi gelmişti burada ilk okuduğumda bana ama değilmiş.
Yeni bir teknik falan sanmıştım :))
( Gripten sanırım kafamın içinden su şırıltıları gelmekle kalmıyor algıda da sorun yaşıyor gibiyim.)
Aslında pekte aşina olduğum şeylermiş... İlk çıkan rüyamdı ya da çıktığını hatırladığım ilk rüyam..
Ablamın arkadaşını 2 mezar arasında diz çöküp ağlarken görmüştüm...
1,5 - 2 yıl sonra ablamın arkadaşının babası önce annesini sonrada kendini öldürmüş..
O gün bugündür ne zaman anneme rüya gördüm desem...'' mümkünse sen rüya görme '' der..
bu ara rüya ve sembol okuma konusuna kafayı taktım bende hayırlısı..
Pek tavsiye ederim...
What the Bleep Do We Know!? | Feature Film
Ruyalari arastirmaya bayilirim bakcam buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?