Kabusun nedır uykusuz gecelerdır umarım dıyecegım ama "o dönemı" zombı gıbı yasayanlara sor. Ana konuyla alakasız olacak ama senın bu mesajına cok uygun dusecek 1 sey geldı aklıma; DIY projelerımden bırı ıcın arastırma yaparken tesadufen gordum, esprılı yazım tarzına hayran oldugum bır kadın var,sayfasının adı Bir Ceylan com. Bır annenın eleştırel guncesı tarzı bırsey, yıgenlerımden bayagı asına oldugum seyler olunca zevkle de okumustm. Yanlız hatunun öyle esprılı bır anlatımı var kı,konuyla alakası olmayan bıle zevkle okur. Mınnak 1 alıntı yapayım buraya ve demek ıstedıgım ASIL seye geceyım,önce oradan 1 alıntı:
"Deniz çocuğum, (durun önce ‘Allah canını sağ etsin’ diyeyim de kimse beni kınamasın) doğduğu ilk günden itibaren az uyuyan ve çok ağlayan bir BİREY. Yenidoğan döneminde bile, ihtiyacı olduğu gibi günde 20 saat falan uyumadı. Zinhar.
Yalnız ben o dönem acayip bir şekilde dünyamızın en romantik insanıydım. Bilmem, belki havadaki aşk kokusundandır. Yani cidden çok zor gelmiyordu bu durum bana. Hatta ağlarken görünen küçük diline methiyeler düzüyordum. Ve aylarca aynen böyle seyretti durumlar. Sabaha kadar uyumuyor, ayağımda salıyorum, sallarken kitap okuyorum, uykusuzum ama sonsuz bir huzurun içindeyim.
Benim gibi kendinden buldumcuk anaya yapılır mı bu be? Sonunda tepem attı tabii.
Çünkü analığın eşsiz huzuru stoklarla sınırlıymış. Her şeyin bir kotası var veya. Kota değilse bile, adil kullanım diye bir şey var. El insaf!
Bir kere benim tamamen başka beklentiler içinde bir çocuğum daha var. Koskoca ev var, kocişko var, ütüşkolar birikti, dışardan yemek söyleye söyleye yedi yüz kilo oldum, ayrıca lutfederseniz hâlâ uykuya ihtiyaç duyan bir canlı türüyüm!"
Gelelim DOĞAUSTU konulara, kımse benı banlamasın rıca ederım, bakınız koskoca TRT'de adam neler söylemiş,
ÖNCELIKLE ben neden banlanayım a dostlar?:
1- bunu ben demedım:) ve 2-TRT yani devlet televızyonumuzda yayınlanmıs,koskoca devlet televızyonu elbet işini ciddiyetle yapar....

Buyrun:
youtube.com/watch?v=gI8kg3cgHa8