LOA, gerçekleşen dilekleriniz, başınıza gelen mucizevi olaylar.

Nihayet biraz bakabildim LOA'ya.. Hiç bilmediğim birşey gibi gelmişti burada ilk okuduğumda bana ama değilmiş.
Yeni bir teknik falan sanmıştım :))
( Gripten sanırım kafamın içinden su şırıltıları gelmekle kalmıyor algıda da sorun yaşıyor gibiyim.)
Aslında pekte aşina olduğum şeylermiş... İlk çıkan rüyamdı ya da çıktığını hatırladığım ilk rüyam..
Ablamın arkadaşını 2 mezar arasında diz çöküp ağlarken görmüştüm...
1,5 - 2 yıl sonra ablamın arkadaşının babası önce annesini sonrada kendini öldürmüş..
O gün bugündür ne zaman anneme rüya gördüm desem...'' mümkünse sen rüya görme '' der..
bu ara rüya ve sembol okuma konusuna kafayı taktım bende hayırlısı..
Pek tavsiye ederim...

http://www.whatthebleep.com

Güzel güzel hikayeler geliyor. Ben de geleceğim dedemin hikayesi ile :)

Ben ev hanımı olabilecek bir karakterde değildim.
Ve eş ile aynı şirket fikri hoş değildi (evlilik bile olsa vıc vıc olmak istemezdim) yani ayrılmadım işimden :)

İyi şeyler dedi
-Ayrıldıktan sonra çabuk toparlanacaksın.
-Maddi anlamda elde etmek istediklerine ulaşacaksın
-Bir kere bile keşke ayrılmasaydım demeyeceksin.
-Hııııı bir de bir daha evlenirsen yine boşanacaksın yada eşin ölecek yaşlılığını yalnız görüyorum demişti.

Sağolsun ağzından bal damladı Fatoş'un :KK70::KK70::KK70:

Merhaba, bu kişinin belirgin bir fiziksel özelliğini hatırlıyor musunuz? Yoksa falcı Fatoş'lar hep mi böyle :)

Dedemin hikayesi. Dedem oldukça inançlı, rüyaları çıkan bir adam. "Ben bugün rüya gördüm" der insanları dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarır. Büyük dedem , yani dedemin babası yatalak. O aralar da oldukça kötü. Deli midir, ermiş midir , ne olduğu belli olmayan fakir bir adam var, adı İsmail olsun. Dedem son bir umut buna gidiyor " İsmail ne olur babamı iyi et, babamı iyi edersen benden sana bir inek " diyor. İsmail dedeme diyor ki " Şefik ben rüyaya yatayım, bir sorayım iyileşebileck mi diye ondan sonra sana haber veririm" diyor. Ertesi gün gelip " Şefik senin inek kalsın ama babanın mezarı hazır, o daha iyileşmez , boşuna uğraşma " diyor. Büyük dede kısa sonra hayatını kaybediyor.

Başka bir hikaye: Anadolu'nun güzide bir şehrinde deli Aziz diye bilinen biri var. Dediğim gibi deli mi , ermiş mi belli olmayan insanlardan. Yıllar evvel ben şizofren bir adamın hayat hikayesinde bu adamın da adını gördüm. Bu şizofren adama Mehmet diyelim. Mehmet aslında bir gar çalışanı. Tren istasyonlarında ray değişimi gibi bir şey yapıyor . Yıllar yılı Anadolu'nun bir sür kentine gidiyor, Bir gün tayını anadolunun bir şehrine düşüyor. Bu şehirde iki çocuğu ve eşiyle yaşamaya başlıyor. Rutin bir hayatı var, eşi ile mutlu. Bu deli Aziz'i bu şehirde görevli iken tanıyor. Kimseden bir şey kabul etmeyen Aziz para verenin parasını gidip başkasına veren değişik bir adam. Mehmet bir gün Azizi evinde konuk etmek ister. Kolay kolay kimsenin evinde kalmayan Aziz teklifi kabul eder, gar şefinin evine doğru yürümeye başlarlar. Evin önüne gelirler ama Azize bir şeyler olur, deli gibi bağırmaya başlar Aziz "o evde kötülük olduğunu, evin kan koktuğunu" söyler. Ne kadar uğraşırsa uğraşsınlar Aziz eve gırmez ve aylarca gelip evin önünde aynı cümleyi söyler. "Bu evde kan kokuyor". Mehmet paranoid şizofren olduğunu bilmeyen bir adam, paranoyası sonucu o evde eşini öldürür . Hasta olduğunu ise Manisa'da tedavi görürken aslında karısının kendisi aldattığını düşündüğü adamın ve kıskançlık anındanonun hayatına mal olan adamın aslında kendi sanrıladı olduğunu anlar.

Bu aynı Aziz bir gün demeyin de oturduğu kahveye girer. Orataya bağırır , sen iyi bir adamsın, suçun yok ama buradan şimdi ayrıl. Üst piste tekrarlar bunu bir kaç kez, kime olduğunu söylemez, ama kahve içinde döner bu lafı söyler. Dedemin husumetli olduğu insanlar var. Bu yüzden dedem Aziz'in aynı seyı bir kaç tekrarlaması uzerıne kalkar kahveden ayrılır, köşeyi dönmedi ile kahveye girenleri görmedi bir olur. Evet Aziz bizzat adını vermeden dedemi uyarır.

Anadolu böyle deli mi, ermiş mi olduğu belli olmayan bir sürü insanla dolu. İnanmak da, inanmamak da bizlere kalmış. Her hikaye biraz gerçek biraz da kurgu içerir :)

Hep böyle bir konunun açılmasını bekliyordum,ne iyi oldu sevgili philly philly
Çok zaman önce üniversiteye yeni başladığım yıl bir gece rüya gördüm.Rüyamda sadece selamlaştığım ama adını dahi çok net bilmediğim bir erkek bana sarılıyordu,ama öyle bir sarılma ki beni heyecanlandıran,kalbimi neredeyse ağzımdan çıkaracak,nefes dengemi bozan bir heyecan.Yani o elini resmen bedenimde hissettim.Nefes nefese uyandım ama nasıl bir utanç kapladı bedenimi anlatamam.Kendi kendime "saçmalama,böyle birşeyin olması imkansız,birbirbirimizi tanımıyoruz bile sadece derslere girerken selamlaşıyoruz "dedim.
Aradan 4 yıl geçti ve o erkekle aramızda birşeyler oluşmaya başladı derken aynı hızla son buldu.Ve son kez vedalaşırken bana sarıldığında yine tıpkı "rüyadaki gibi sarıldığını ve benimde tam olarak aynı hisleri tekrar yaşadığımı farkettim"

Merhaba, bu kişinin belirgin bir fiziksel özelliğini hatırlıyor musunuz? Yoksa falcı Fatoş'lar hep mi böyle :)

Merhaba hatırladıklarım
Orta boylu, zayıf, kıvırcık kumral saçlı
Sağ elinin üstünde Fatoş yazan bir dövmesi vardı
Yani sıradan bir tipti şimdi şöyle düşününce çok belirgin bir özelliği gelmedi gözümün önüne
Yüksel cad takılırmış bir de Yüksel’de limon bazar ın esnafı olmuş çok kısa bir süre
Sizin de mi bir tecrübeniz oldu kendisiyle?

Merhaba hatırladıklarım
Orta boylu, zayıf, kıvırcık kumral saçlı
Sağ elinin üstünde Fatoş yazan bir dövmesi vardı
Yani sıradan bir tipti şimdi şöyle düşününce çok belirgin bir özelliği gelmedi gözümün önüne
Yüksel cad takılırmış bir de Yüksel’de limon bazar ın esnafı olmuş çok kısa bir süre
Sizin de mi bir tecrübeniz oldu kendisiyle?

Benim tanıdığımın gözleri unutulacak gibi değildi o yüzden sordum :) Farklı bir Fatoş olmalı, ama gerçekten faldan öte bir şeydi benimki de...

Konuyu up yapayım.

Rüyalarımın çıkması.

Sene 2004 , ablam hamile. İlk yeğen ve heyecan dorukta. Kız çocuklarını çok seviyoruz ve kız bebek istiyoruz. Bir gece bir rüya görüyorum ve çok etkileniyorum. Rüyamda ablam hazırlıksız ağar topar doguma gidiyor, beklenenden önce geliyor bebek ve erkek. Hemen ablamı aradım . Enişte çıktı telefona " günaydın, rüyamda ablamı gördüm böyle böyle olacak dedim " ağzından yel alsın dedi ama bebek bence de erkek olacak dedi. Üzerinden bir iki ay geçti ve bebeğin erkek olduğunu öğrendik :) ve yine aylar sonra sıradan doktor kontrolüne giderken aslında suyunun bittiğini söyleyip acil ameliyata aldılar.
Devamı gelecek:)

Konuyu up yapayım.

Rüyalarımın çıkması.

Sene 2004 , ablam hamile. İlk yeğen ve heyecan dorukta. Kız çocuklarını çok seviyoruz ve kız bebek istiyoruz. Bir gece bir rüya görüyorum ve çok etkileniyorum. Rüyamda ablam hazırlıksız ağar topar doguma gidiyor, beklenenden önce geliyor bebek ve erkek. Hemen ablamı aradım . Enişte çıktı telefona " günaydın, rüyamda ablamı gördüm böyle böyle olacak dedim " ağzından yel alsın dedi ama bebek bence de erkek olacak dedi. Üzerinden bir iki ay geçti ve bebeğin erkek olduğunu öğrendik :) ve yine aylar sonra sıradan doktor kontrolüne giderken aslında suyunun bittiğini söyleyip acil ameliyata aldılar.
Devamı gelecek:)

Konuyu başından beri merakla takipteyim :) bir de şöyle bir önerim olsa, mesela olumlama, meditasyon, totem vs bazı şeylerin olması için yapılan ve işe yarayan yöntemler de paylaşılsa, yasak mı acaba?

Konuyu başından beri merakla takipteyim :) bir de şöyle bir önerim olsa, mesela olumlama, meditasyon, totem vs bazı şeylerin olması için yapılan ve işe yarayan yöntemler de paylaşılsa, yasak mı acaba?

Sanırım değil. Böyle başlıklar var çünkü. Var mı sende öyle şeyler?

:skandal:

Yok :KK15: keşke olsa, hayatımın en kötü, en dipte olan ikinci döneminden geçiyorum, ilkinde annemi kaybettim...

Başınız sağolsun:((( astrolojiye baktınız mı hiç, kötü dönemleriniz belki bazı döngüler ile alakalıdır ? Ekşi sözlükte birimin hikayesinde bır mumlu dilek dileme gibi bir şey vardı bulursam yazacağım onu buraya.

Back
X