Ben ev hanımı olabilecek bir karakterde değildim.
Ve eş ile aynı şirket fikri hoş değildi (evlilik bile olsa vıc vıc olmak istemezdim) yani ayrılmadım işimden :)
İyi şeyler dedi
-Ayrıldıktan sonra çabuk toparlanacaksın.
-Maddi anlamda elde etmek istediklerine ulaşacaksın
-Bir kere bile keşke ayrılmasaydım demeyeceksin.
-Hııııı bir de bir daha evlenirsen yine boşanacaksın yada eşin ölecek yaşlılığını yalnız görüyorum demişti.
Sağolsun ağzından bal damladı Fatoş'un
Merhaba, bu kişinin belirgin bir fiziksel özelliğini hatırlıyor musunuz? Yoksa falcı Fatoş'lar hep mi böyle :)
Tanıdıgın bir Fatoş mu var :)?
Evet daha doğrusu arayıp da bulamadığım :)
Sen nerde karşılaştın bu Fatoş ile ve sana söyledikleri de çıktı mı?
Benimki çok ilginç bir deneyimdi, farklı bir güç olduğuna eminim :) konuyu kapattırmayalım, özelden anlatabilirim
Merhaba, bu kişinin belirgin bir fiziksel özelliğini hatırlıyor musunuz? Yoksa falcı Fatoş'lar hep mi böyle :)
Merhaba hatırladıklarım
Orta boylu, zayıf, kıvırcık kumral saçlı
Sağ elinin üstünde Fatoş yazan bir dövmesi vardı
Yani sıradan bir tipti şimdi şöyle düşününce çok belirgin bir özelliği gelmedi gözümün önüne
Yüksel cad takılırmış bir de Yüksel’de limon bazar ın esnafı olmuş çok kısa bir süre
Sizin de mi bir tecrübeniz oldu kendisiyle?
Kimmiş anlatsana deneyimini özelden. Ben renkli gözlü fatoş profilleri gördümBenim tanıdığımın gözleri unutulacak gibi değildi o yüzden sordum :) Farklı bir Fatoş olmalı, ama gerçekten faldan öte bir şeydi benimki de...
Ben de istiyorum ben de ben deKimmiş anlatsana deneyimini özelden. Ben renkli gözlü fatoş profilleri gördüm
Konuyu up yapayım.
Rüyalarımın çıkması.
Sene 2004 , ablam hamile. İlk yeğen ve heyecan dorukta. Kız çocuklarını çok seviyoruz ve kız bebek istiyoruz. Bir gece bir rüya görüyorum ve çok etkileniyorum. Rüyamda ablam hazırlıksız ağar topar doguma gidiyor, beklenenden önce geliyor bebek ve erkek. Hemen ablamı aradım . Enişte çıktı telefona " günaydın, rüyamda ablamı gördüm böyle böyle olacak dedim " ağzından yel alsın dedi ama bebek bence de erkek olacak dedi. Üzerinden bir iki ay geçti ve bebeğin erkek olduğunu öğrendik :) ve yine aylar sonra sıradan doktor kontrolüne giderken aslında suyunun bittiğini söyleyip acil ameliyata aldılar.
Devamı gelecek:)
Konuyu başından beri merakla takipteyim :) bir de şöyle bir önerim olsa, mesela olumlama, meditasyon, totem vs bazı şeylerin olması için yapılan ve işe yarayan yöntemler de paylaşılsa, yasak mı acaba?
Sanırım değil. Böyle başlıklar var çünkü. Var mı sende öyle şeyler?
Yokkeşke olsa, hayatımın en kötü, en dipte olan ikinci döneminden geçiyorum, ilkinde annemi kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?