LOA, gerçekleşen dilekleriniz, başınıza gelen mucizevi olaylar.

Benim yaz aylarında doğdum. Genelde doğal olarak benim doğum günümde her yer tatil oluyor, bazı insanlarda tatile bir yerlere gidiyor. Özellikle çocukken bu durumu çok takıyordum. Herkes okulda pastalar, üflemeler, hediyeleriyle hava atarken özeniyordum:KK70:Genelde hep ailemle evde geçiriyoruz. Yıllar önce 17 yaşıma girmeden bir kaç gün “Keşke bana sürpriz yapsalar, bir yerlere götürseler” diye düşündüm hatta kulağımda “Mutlu Yıllar Sana” şarkısı çalındı(Söylemekten bahsetmiyorum).Sonra doğum günümden bir gün önce evde annemin arkadaşı çocukları filan vardı. Duş aldım, çıktım saat 12yi geçmişti.Salona girdiğimde kapıdan ellerinde mumlu pasta ve “Mutlu Yıllar Sana” şarkısı çalınmaya başladı.Çok şaşırdım, ay aynı benim düşündüğüm gibi dedim:KK71:Doğum günümde de beni güzel bir restorana götürdüler, istediğim gibi süslenip gittim.

Sonra bir gün yine lisedeyim. Sabah erkenden yanımda oturan arkadaşım geldi.Bana moralinin bozuk olduğunu söyledi. Bende “noldu?” diye sordum. Gitmiş öğretmenden birkaç gün önce yaptığımız sınavın sonucunu öğrenmiş.”Çok iyi puan aldığını fakat bir puanla en iyi puanı kaçırdığını” söyledi.Bende bazen olaylara yada duyduklarıma karşı çok lakayt tepkiler verebiliyorum. Fakat noldu bilmiyorum, bunu duyunca aşırı derecede mutlu oldum. “Yaaa ne kadar güzel bir sonuç almışsın. Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum senin adına çok mutlu oldum.Sanki o puanı ben almışım gibi mutlu oldum:KK68:1 puan neki,önemli olan çok başarılı bir iş çıkarmısın.Sıkma canını, diğer sınavda en yüksek alırsın” dedim.Okuldan çıkarken kendisiyle aynı puanı aldığımı öğrendim sonra da aynı gönül rahatlıyla eve gittim.

Ruyamda ne zaman olum gorsem bir gun sonra birisi oluyor martta ruya gordum arkadasimin babasi oldu ve dunde gene ruyamda olum felan karisik seyler gordum gene ayni arkadasimin kocasinin dedesi oldu 🤦🏻‍♀️

Bu başlık çok geçmişe götürüyor beni.

Üniversiten mezun olduktan sonra bir klinikte danışman olarak başlamıştım işe. Bigün sipariş verilen enjeksiyonlar kayboldu, herkes arıyor soruyor vs bulamadılar. O gece rüyamda x hemşire merdivenlerden iniyor " enjeksiyonları ben almıştım" diyor. Sabah oldu geldik kliniğe. Dedim hayır olsun x hemşireyi gördüm rüyamda meğer enjeksiyonları o almış derken o anda üst kattan aşağı doğru koşturuyor. Dedi ki,

-Yaaaa o enjeksiyonları ben aldım siz onu mu arıyorsunuz?

Başka zaman anlatsam inanmazlardı sanırım ama rüyayı anlatıp üstüne hemşire gelince tuhaf oldu biraz.

Yıllar önce universiteye bir kaç ay gitmişken bizi zorunlu olarak çalışma deneyimi yapmaya yolladılar.Herkes farklı yerlerde iş yapıcaktı ve deneyim kazanıp sonunda ordaki sorumlusundan puan alıcaktı. Fakat ben içimde gitmek istemiyordum. Gece uyurken kendi kendime “Yaaa deneyim için çok erken. Benim şu an birşey bildiğim yok.Kim bilir gideceğiz belkide bir sürü soru soracaklar yada üzerimize sorumluluk yükleyecekler. Keşke sorumlum her kimse deneyim sürecimde hastalansa da gelmese, bende kolaylıkla dersten kurtulsam. Ama napalım mecbur gidicez” diye düşündüm.

Sabah erkenden hazırlandım gittim. Benden başka bir tane sınıf arkadaşım daha vardı. Fakat sorumlumuz bize karşı çok soğuktu ve hiç ilgilenmiyordu.Sürekli mal gibi kadının peşinde dolanıyoruz, ama kadın nerdeyse hiç konuşmuyor. Bize bir bilgi, hani ortada deneyim sürecindeyiz birşeyler öğreniyoruz diyeceğimiz bir durumda yok.Diğer gün biraz geç gittim, birşeyler uydurdum. Çok sıkılıyordum, deneyim süreci benim beklediğimden sıkıcı geçiyordu.

Fakat bir sonraki gün çok geç uyandım.”Acele etmicem. Hiçbir yere gitmiyorum. İsterse dersten kessin beni, sıkıldım artık.Kalkıcam istediğim gibi kahvaltımı yapıcam sonra rahat rahat giyinip gidicem” dedim ve öylede yaptım. Fakat iş yerinin önüne geldiğimde içimde biraz sorumluluk hissetmeye başladım. İçeri girip nerdivenleri çıkarken kendi kendime “Ben ne diyeceğim şimdi, nerdesin bunca zamandır diyecek” düşünürken, tam o anda sınıf arkadaşım koşarak yanıma geldi. “Hastalanmış.Bu hafta kesin gelmicek.İkimiz adına da izin aldım, eve gidebiliriz” dedi.Üzerimden resmen yük kalktı :KK70: Kadın bir haftadan biraz fazla hasta oldu, en son gün geldi. Güya bir kaç şey sordu. Kolaylıkla deneyim süremizden geçtik, başarıyla tamamladık:sampiyon:

Üzerinden epey geçmiş. Hatrıma gelen şeyleri yazayım fırsat buldukça.

Eski erkek arkadaşım yurtdışındaydı. Tartışmışız, görüşmüyoruz bir süredir. Bi gece rüyamda reklam çekimlerinde oynadığını gördüm. Sağında bir kız solunda bir kız. Fotoğraf çektiriyor falan. Gözümü açtım ama öyle gerçek ki. Akşama doğru bi arkadaşımla görüştüm anlattım dedim böyle böyle rüya gördüm. İçim içimi yiyor bi bakalım profiline;

Demez olaydım.

Bir fotoğraf koymuş yeminle aynı rüyamda ki gibi sağında bir kız solunda bir kız. Adeta Ahtopat Rıza kdjgklfjdkljh :KK45: İnanılmaz üzülmüştüm. Sonra sildi fotoğrafı falan. Bu da böyle bir anımdır.

Bu konuya girer mi bilmiyorum ama, bir süredir birisinden hoşlanıyordum. Bir gün yatağıma uzandım, içimden bi şarkıyı söylemeye başladım bi anda. Birkaç dakika sonra instagramı açtım, çocuk aynı şarkıyı hesabında paylaşmış.

bir keresinde bi akrabam hastanedeydi, gece rüyamda yolda yürüyorum yanımdan hızla kamyon geçti. Giderken de ‘mezarlığa taze toprak yetiştirmem gerekiyor.’ diye bağırdı. Ertesi gün ölüm haberini aldık.

eski sevgilimle aramız çok bozuktu, 2 hafta falan hiç konuşmamıştık. Yine bi gece rüyamda arkadaşlarımla bara gitmişim, arkadaşlarıma ‘hiç konuşmuyoruz bu aralar.’ diyorum, sonra birden yan taraftaki bi kız ‘aaa sana hiç yazmıyor mu, biz bu aralar onunla sürekli konuşuyoruz.’ diyor. 2 gün sonra eski sevgilimin rüyamda gördüğüm kızla beni aldattığını öğrendim. :)

Yine bu eski sevgilimin nişanlısı vardı bi dönem ama ayrılmışlardı. Rüyamda eski sevgilimi gördüm, bana kızın yaşadığı şehirde tatil yapacağını söyledi, bi anda yanında o kız belirdi. 1 hafta sonra birlikte tatile gittiklerini öğrendim.

Bir gün yine bir akrabamı gördüm rüyamda, kar yağıyordu, akrabam sürekli kayıyordu yürürken. Çok kötüyüm diyordu bana. Ertesi gün eniştesinin öldüğünü öğrendik.

Hahahaha, ya valla hep böyle kötü rüyalarım çıkıyor sadece. Ama eski sevgilimin nişanlısıyla barışacağını onlardan önce ben öğrendim, hiç gerek yoktu bunlara :KK70:
Ciddi misin aslında çok kötü ya sen öğrenince nasıl hissettin peki

Ciddi misin aslında çok kötü ya sen öğrenince nasıl hissettin peki
Aslında ayrılığımızın üzerinden çook uzun zaman geçmişti, ama çok fazla ortak arkadaşımız olduğu için nişanlandığını/nişan attığını falan duymuştum. Hatta bu rüyayı görünce ortak arkadaşlarımızdan birine ‘onlar barışacak gör bak.’ dedim, o da saçmalama, mümkün değil demişti :KK48: 1 hafta sonra tekrar yazdı arkadaşım :)
Hiçbi şey hissetmedim ama böyle gereksiz şeyler gördüğüm için bozulmuştum valla :)

Back
X