Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkileri anlat miyav azıcıkphilly bu konuyu açman çok iyi olmuş canım başka yok mu kızlar
Hahahaha, ya valla hep böyle kötü rüyalarım çıkıyor sadece. Ama eski sevgilimin nişanlısıyla barışacağını onlardan önce ben öğrendim, hiç gerek yoktu bunlara
Benim yok canım bu mesajı buraya girince tesadüfen bugün gördümSeninkileri anlat miyav azıcık
Ciddi misin aslında çok kötü ya sen öğrenince nasıl hissettin pekiHahahaha, ya valla hep böyle kötü rüyalarım çıkıyor sadece. Ama eski sevgilimin nişanlısıyla barışacağını onlardan önce ben öğrendim, hiç gerek yoktu bunlara![]()
Aslında ayrılığımızın üzerinden çook uzun zaman geçmişti, ama çok fazla ortak arkadaşımız olduğu için nişanlandığını/nişan attığını falan duymuştum. Hatta bu rüyayı görünce ortak arkadaşlarımızdan birine ‘onlar barışacak gör bak.’ dedim, o da saçmalama, mümkün değil demiştiCiddi misin aslında çok kötü ya sen öğrenince nasıl hissettin peki