- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.821
Yani tartının su anki durumu eksi gibi ama ne kadar olur bilmem ya da sabitEline saglik mihtar.
Bugunku salataliklardan sonra nasil hissediyorsun. Sence eksi mi gelir arti mi yarin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani tartının su anki durumu eksi gibi ama ne kadar olur bilmem ya da sabitEline saglik mihtar.
Bugunku salataliklardan sonra nasil hissediyorsun. Sence eksi mi gelir arti mi yarin.
Su an eksi isen yarin arti cikman imkansiz.Yani tartının su anki durumu eksi gibi ama ne kadar olur bilmem ya da sabit
Yani eksi de degilim ben artik tartila tartila aşağı yukarı kac çıkarım hesaplıyorum onun icin dedim ya sabit ya birazcık eksi insallah valla cok fena uykum geldi zaten yatmayı planlıyorumSu an eksi isen yarin arti cikman imkansiz.
Garantilemek icin git yat sen.
Sağol canım güzel anlatmışsın :))Ben de esim kokulusabun u tanitayim.
35 yasinda. Okul müdürü. 10 yillik evli. Uctane evladi var. Üçüz gibiler. Bir kiz bir erkek ikizleri var ve onlardan bir yas kucuk de bir kizi var. Evlendiginde 60 kiloymus. Ayni biz gibi esiyle birlikte yemek yemeyi cok sevdikleri icin almis kilolari. 75 kilo ile hamile kalmis ve hamileligi zor gectigi icin 75 ile doguma girmis. 4 ay sonra 69 kilo ile ikinci hamileligini ogrenmis. Yine 75 kilo ile doguma girmis. Sonra 86 kilo oldugunu ogrenince bir seyler yapma vakti demis ve kaptanim davetiyle buraya gelmis. Su an 73 kilo.
Yaza kadar 60 kilo olmak istiyor. Aburcuburla ve tatliyla hic arasi yok ama borek vs turlerini cok seviyor.
Burcu kova ve temizlik duzen takintisi var.
Dur bakalim umidini kaybetme.Yani eksi de degilim ben artik tartila tartila aşağı yukarı kac çıkarım hesaplıyorum onun icin dedim ya sabit ya birazcık eksi insallah valla cok fena uykum geldi zaten yatmayı planlıyorum
Birara cuma takımlarından birine girmeye karar vermiştim. Ama kuralları okuyunca yapamam dedim.Eline saglik ml. Ben onu davet ettigimde ben gelmem cunku o tip takimlarda yapamiyorum demisti , ben de Nazi kampi degiliz gel bir dene demistim.
Varsa aralarda yiyebilirsin. Ogun yerine de gecebilir. Mesela zerdecalli yogurt. Aksam yemeginden sonra yenilebilir.
5 gibi daha da iyi oluyor. Kahvaltini gec yap , oglen 12 1 gibi. Artik IF e gecme vaktin geldi senin de.
Ben aksam yemegini en gec 7 de tercih ediyorum ama ne kadar erken o kadar iyi ml.
Sonra sadece salata zeytin yogurt yiyorsun kilo almiyorsun.
Ben de kurallarla yapamiyorum ama o yarismalara katilmama nedenim tamamen latte ve patatestir.Birara cuma takımlarından birine girmeye karar vermiştim. Ama kuralları okuyunca yapamam dedim.
Ben işim ve randevularım dışında kurallı yaşayamıyorum. O an neyi yapmak istersem onu yaptığım için kurallı yarışmalar bana göre değildi. Tam o sırada seninle karşılaştık. Yine bir yarışma tarzı olduğu için kendime güvenemedim ama iyi sonuçlar aldım.
Desteğin için sağol arkadaşım..
Boşver, biz pattisimizle lattemizle mutluyuz burdaBen de kurallarla yapamiyorum ama o yarismalara katilmama nedenim tamamen latte ve patatestir.
Oteki kurallara uyarim , aktif olurum, yardimci olurum vs vs . ama latteme ve patatesime laf soylenirse ne yaparim kestiremiyorum.
Ben de senin destegin icin tesekkur ederim. Beraber iyi sonuclar aldik.
Aynen oyle koruma doneminde yine latte icecegim icin simdi birakmamak daha mantikli geliyor.Boşver, biz pattisimizle lattemizle mutluyuz burda
Yani bazı şeyleri kararında, abartmadan kullandıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.Aynen oyle koruma doneminde yine latte icecegim icin simdi birakmamak daha mantikli geliyor.
Baya azalttim yalniz. Butun gun biri gecmedi aslinda uce bolunce .
Çok değilse sıkıntı olmaz bence ama ödem yapabilirOğluma çekirdek çıkardım kızlar tuzu bana gitti malesef sayılır mı yahu menüden... ben yemedim sadece çitledim:)))
kokulusabun
Tamam canım deneyecem teşekkürlerSoyledigin iyi oldu. Garibime gitti cunku. Hic sevmem onu.
Istedigin kadar ye naz. Zaten kabak cekirdegi fazla yiyemezsin.
Ben her sefer 2 avucu gecmezdim.
Çok yememişsindir sen yaa :)Oğluma çekirdek çıkardım kızlar tuzu bana gitti malesef sayılır mı yahu menüden... ben yemedim sadece çitledim:)))
kokulusabun
Kararliyim simdilik uye toplamaya calisiyorum Bence hedefi tutturan bebek yapsinAll_StaR bebekleri diye topik acacagiz anlasilan. Baskan Irmak olacak.
Ben senin zerdecal ve kabak cekirdegi pazarladigindan suphelenmeye basladimIste bu olmasin siz de birbirinizle kaynasin istiyorum ben. Goreceksiniz oyle daha cok kilo vereceksiniz.
Kabak cekirdegi ve zerdecal aldin mi.
Hazir senin minnos da istiyormus aramiza katil sen de 3. uyemiz olursunAhaha ne güzel olur açalım valla. Benim ufaklıkta eve bebek alalım ben ağlamam severim onu şarkı söylerim diyor. Oyuncağını gösteriyor bunu veririm bebeğe diyor
Kendisi 3.5 yaşında
Kuzuum seni de okeye 4. alalim mademAy bitane de bende var ne zaman kardeşim olcak
Kardeşimle soyle olur
Bunu bunu yapariz
Orda yatar burda kalkar
Forever07 sagolsun, ondan duymustum ben ilk cok etkili bir yontem erkenden yatinca yemek falan yiyemiyorsun ne guzelSu an eksi isen yarin arti cikman imkansiz.
Garantilemek icin git yat sen.
Amaaan ay çok değil aslında ama ben normalde çok tuzlu yemeyen biriyim o yüzden çok gibi de ((Çok değilse sıkıntı olmaz bence ama ödem yapabilir
Evlât ayrımı olmaz tabi kızı da erkeği de birdir. Ama kızım olacağını bilsem belki 3 olur da garanti değil ya o da oğlan olursa... evdeki kedimiz bile erkek yahu...Kararliyim simdilik uye toplamaya calisiyorum Bence hedefi tutturan bebek yapsin
Ben senin zerdecal ve kabak cekirdegi pazarladigindan suphelenmeye basladim
Hazir senin minnos da istiyormus aramiza katil sen de 3. uyemiz olursun
Kuzuum seni de okeye 4. alalim madem
Forever07 sagolsun, ondan duymustum ben ilk cok etkili bir yontem erkenden yatinca yemek falan yiyemiyorsun ne guzel
Ben yemedim ya içini oğlana çıkardım. Bana kabuğundaki tuzu kaldı alışık olmayınca tuza ödemden korktum şimdiÇok yememişsindir sen yaa :)
Tuz ödem yapar normalde ama sen yemeklerde de cok kullanmiyosun diye biliyorum, sorun olacağını sanmam..