- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.081
Bu ara bi istahim acik valla bi haftadir yememe ragmen iyi bence durum canim. Spor yapamiyorum. Kizim hic musade etmiyor. Surekli bacagima yapisiyor. Kendi kendine hic oyalanmayan bi cocuk malesef. Uyumuyor da bikac gundur.Buddyim sen pek dikkat etmiyor musun2 haftada 100 Gr gitmiş spora basla benimle
Ben canimDikkat ettim bu hafta kendimi tuttum ama artıyım spor yapmayınca kolay gitmiyo bende
Kimler var spor yapan
Teşekkürler cnm bilgilendirdiğin için uygularım tarifini bekliyordum cnmİyiyim canim ben. Sen nasilsin?
Bunlar da ilginçmiş. Hani kahveye falan ekliyorlar ya. Veya sabah ac karna bi tatli kasigi yiyip uzerine iki bardak su icen var. Ben evde bulabilirsem yagimi kahveye koymaya baslamayi düşünüyorum.
Canim sicak dusa gir. İyice yumusar tutulan yerin. Sonra hemen viksi sür üzerine de tulbent falan bir sey sar. Ben cok faydasini goruyorum. İnsallah sana da iyi gelir. Eger kokusundan veya yapisindan rahatsiz olursan, gece surduysen sabah girersin dusa tekrar. Beni rahatsiz etmiyor yikamiyorum tekrar.
Senden kiloluyumBu hafta menü fazla paylaşamadım arkadaşlar işallah yarın başlarım çünkü rahatsızdır yemeğe dikkat etmiyordum ne olsa yiyordumsabah tartıldım ama giremedim nete şimdi atıyorum arkadaşlar
Bu hafta menü fazla paylaşamadım arkadaşlar işallah yarın başlarım çünkü rahatsızdır yemeğe dikkat etmiyordum ne olsa yiyordumsabah tartıldım ama giremedim nete şimdi atıyorum arkadaşlar
Çok fazla değil cnm ama 55kg olsam süper olurSenden kiloluyumsen yeni dogum yaptın çokta guzel kilon boy kaç canım
Rica ederim Nanacim. Faydasi olur insallah gecmis olsun tekrarTeşekkürler cnm bilgilendirdiğin için uygularım tarifini bekliyordum cnm
Bende 169Çok fazla değil cnm ama 55kg olsam süper olur
Boyum 1.60 cnm
Ahhh su hedefler artık olacak kuzumBende 16957 olsam ahh ahhh
Olur olur sen yap :)Nyx1 ben de yapmaya calisiyorum. Leslieyi gun icinde parca parca yapiyorum ama faydasi olacak mi boyle bilmem. Normal halimden daha hareketli olmaya calisiyorum bi de.
İstersen yaparsın seni biliyorum NanaÇok fazla değil cnm ama 55kg olsam süper olur
Boyum 1.60 cnm