- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.101
Teşekkür ederim cnmRica ederim Nanacim. Faydasi olur insallah gecmis olsun tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnmRica ederim Nanacim. Faydasi olur insallah gecmis olsun tekrar
İşallah cnm süt veriyorum ne yiyeceğimi şaşırdım sütüm etkilenmesin diye üstünede hasta oldum bu gün toparlandım cnmİstersen yaparsın seni biliyorum Nana ☺☺
İşallah ulaşırsın cnm inanıyorum fazla kalmamışBende 169 57 olsam ahh ahhh
Aa ne guzel hayırlı olsun canimHanımlar bu akşam kardesime kız istemeye gittik ve malum carsamba haftanın en yoğun günü yine :)
Menümü ancak şimdi paylaşacağım ne yedigimi bile bilemiyorum
Gunaydin hanimlar nasilsiniz
Sağol canım insallahAa ne guzel hayırlı olsun canim
İyiyim cnm kahvaltı yapıyorumKizlar nasilsiniz?
Hayırlı olsun cnm işallah bende başlarımKizlar ben Lily:) spora başladım sonunda
Canım bence böyle şeyler yapma sonuçta emziriyosun , günde 100 ip atla 15 mekik cek şimdilik , bende bugün benimle çok uğraştılar bı dilim pasta yemek zorunda kaldımHayırlı olsun cnm işallah bende başlarım
Bu aralar hastayım dedim paylaşım yapmadım yine kilo almışım 3 kilo versem bile biraz motive olurum
Emziriyorum diye zorlanıyorum resmen tıkandım
Acaba limon soda karışımı yapsam geceleri sütümü etkiler mi ?
Benlede çok uğraşıyorlar süt veriyorsun tatlı ye şunu ye süt yapar verdiğimi alıcam dikkat et sende cnm çabuk verelim kilolarıCanım bence böyle şeyler yapma sonuçta emziriyosun , günde 100 ip atla 15 mekik cek şimdilik , bende bugün benimle çok uğraştılar bı dilim pasta yemek zorunda kaldım
Bi zarari olmaz sodanin limonun sütüne canim. Ama tansiyonun dusebilir. Dikkatli yap eger yapacaksan.Hayırlı olsun cnm işallah bende başlarım
Bu aralar hastayım dedim paylaşım yapmadım yine kilo almışım 3 kilo versem bile biraz motive olurum
Emziriyorum diye zorlanıyorum resmen tıkandım
Acaba limon soda karışımı yapsam geceleri sütümü etkiler mi ?
Teşekkür ederim cnm bu gün başlarım akşam yatmadan içerimBi zarari olmaz sodanin limonun sütüne canim. Ama tansiyonun dusebilir. Dikkatli yap eger yapacaksan.
Nyx1 ben de yapmaya calisiyorum. Leslieyi gun icinde parca parca yapiyorum ama faydasi olacak mi boyle bilmem. Normal halimden daha hareketli olmaya calisiyorum bi de.
Bende yarın başlayabilirim spora ama bi ay kadar koşu bandımda yürüyüş yapabilirim 30-45 dk doktorun demesiyle de normal koşuma falan başlarımKizlar ben Lily:) spora başladım sonunda