- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.041
Teşekürler ederim.viks evde cnm yok randevu aldım yarın işallah giderim olmadı eczaneden viks alırım cnmAllah kolaylik versin canim gecmis olsun. Viks de iyi gelir tutulmalara. Gece sur. Bir sey sar ustune. Sabaha kadar belki yumusar biraz.
Hemen etki etmez bir kaç gun tekrar et vikis te iyi gelir cnm yada bengay bengay sur agrıyan yerine ardından ısınmış havlu ile kapat sabaha kadar dursun havlu yada atlette olurTeşekkürler cnm bu gün dediklerini yaptım cnm
Geçmedi belimde agrıyor
Yarın doktora gidicem daha işallah iyi olurum
Doğum yaptıktan sonra hiç gözüm açılmadı
Aynısını yazmışımAllah kolaylik versin canim gecmis olsun. Viks de iyi gelir tutulmalara. Gece sur. Bir sey sar ustune. Sabaha kadar belki yumusar biraz.
Süt veriyorum bengay krem mi cnm sütü etkiler mi ?Hemen etki etmez bir kaç gun tekrar et vikis te iyi gelir cnm yada bengay bengay sur agrıyan yerine ardından ısınmış havlu ile kapat sabaha kadar dursun havlu yada atlette olur
Süt veriyorum bengay krem mi cnm sütü etkiler mi ?
Biz buralardayiz gel canım sendeKizlaaaar düştü yine paylaşımlar. Nerdesiniiz? Ben kayinvalidelerde gece yarilarina kadar yedim valla. Kizimin artigidir meyvedir bilmemnedir derken. Yarin sabah tartilicam korkuyorum.
Neyse pide büyük değilmiş21 ekim menum
Sabah
Yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
1 dilim ekmek
Yarim cubuk cikolata
Ara
1 mandalina
1 avuc leblebi
Aksam
Kiymali pide 3 parca buyuk degildi
Domates yesilik
Ayran
Su 1 litre
Spor yarim leslie
Kendime çare buldum
Çayın yanında kendime çeri domates doldurayim
Güzel tanıydı ama ben gençleştimNana929
Nana dogura dogura yaşlandın kız
Su emojiler cikiyormu hanımlar
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım kıyamam sana inşallah hemen toparlarsin da kuzucunla rahat rahat ilgilenebilesin
Zaten ne oluyorsa akşam oluyor erken uyumakta fayda var cnmGün boyu süper menü yapıp akşam kendimi tutamamak TV + koca etkenlerine bağlıyorum...
Bana bir çare
Teşekürler ederim.viks evde cnm yok randevu aldım yarın işallah giderim olmadı eczaneden viks alırım cnm
Sagol canim insallahAynısını yazmışımgözün aydın olsun cnm az kalmış eşinin gelmesine allah kavuştursun
Pek surpriz olmadi bakalim tartimBiz buralardayiz gel canım sende
Herkeste bir telaş var.
Tartın sana supriz yapsın sende kocana :)
Elini oyala bence. Tv karsisinda yemek yemek cok tehlikeli ya. Ya cok cok az tirtikla ya da kocana da goturme bence. Sagliksiz de ona daGün boyu süper menü yapıp akşam kendimi tutamamak TV + koca etkenlerine bağlıyorum...
Bana bir çare