- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.121
Evet ya tamamen yasak koymak daha da koru oluyor bence de. Gözü donuveriyor insanin sonra.Bende yarın başlayabilirim spora ama bi ay kadar koşu bandımda yürüyüş yapabilirim 30-45 dk doktorun demesiyle de normal koşuma falan başlarım
2gündür çok dikkat ediyorum yediğime ve sonunda regl oldum tatlı krizi var ama tutayım artık kendimi sadece eşimden bitter istedim krize girmeden 2kare yerim sonra tatlıcıya yolluyorum adamı
Sorma buddyim moraller yerde geçen hafta 65.1 idim bugun wc çıkmadan tartilaym dedim 65 geldim. Dün de karnabahar yemiştim hafif tuzluydu odemdir diye kendimi teselli ediyorumBuddycimaypare ackerman sen ne alemdesin?
E wcden sonra tekrar tartilsaydin canim? Wc oncesini mi sonrasini mi baz aliyorsun genelde?Sorma buddyim moraller yerde geçen hafta 65.1 idim bugun wc çıkmadan tartilaym dedim 65 geldim. Dün de karnabahar yemiştim hafif tuzluydu odemdir diye kendimi teselli ediyorum
Tartilmadim canım ama çarşambaya Kadar kafaya koydum eksilicem ödem vardır diye düşünüyorumE wcden sonra tekrar tartilsaydin canim? Wc oncesini mi sonrasini mi baz aliyorsun genelde?
Odem de olabilir. Spora agirlik verdiysen ondan da olabilir. Bozma moralini canim 100 gram icin
Eksilirsin canim rahat gider bence.Tartilmadim canım ama çarşambaya Kadar kafaya koydum eksilicem ödem vardır diye düşünüyorum
Kizlar düzenli katılım yapalım bosladik burayı bırakmak yok haydi canlanalimEksilirsin canim rahat gider bence.
Bence deKizlar düzenli katılım yapalım bosladik burayı bırakmak yok haydi canlanalim
İyi aksamlar canim nasilsinİyi akşamlar arkadaşlar
Bu aralar daha iyiyim cnmİyi aksamlar canim nasilsin
İyi akşamlar cnmİyi akşamlar kizlar