- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.881
Obur olab benim kız çocuklar değilYaaa
Yaaa ne guzel işte maşallah canim
Benim ki de hiç yemiyor bu ara. Artık kendi haline bırakma kararı aldım tutabilirsem kararımı :)
Ahaha aynen öyle uyandım bu akşam yoğurt yiyeceğim sadeceAkşam meyve tehlikeli dikkat et
Sabaha çok aç kaldirir
Uuuu çok fazla ekmek tatlı pilav var hepsi karbonhidrat canım dengelemen gerekİyi akşamlar arkadaşlar
13 ekim pazar menüm
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
Bal
Tereyağı
Peynir zeytin
Yumurta 2 tane
Öğlen
İrmikli sütlü tatlı 1 dilim
Su 1 tl
Akşam
Kuru fasulye 1 tabak
1 tabak tepeli bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Yarım kuru soğan
1 nescafe
1 dilim irmikli sütlü tatlı
1 tl su
@Sarellam
Bu günden sonra dikkat edicem cnm bu ay 5 kg vermem lazım yetti bu doğum kilolarıUuuu çok fazla ekmek tatlı pilav var hepsi karbonhidrat canım dengelemen gerek
Bahar ayından dolayı herkes kaçamak yapmışBu hafta herkes pasta mi yedi yahu
Ay 1 ayda 5 kilo vermek çok kız sen Azdırıyorsun aslında bu büyük avantaj günlük 500 kalori daha fazla yakıyorsun bizden. Sadece karbonhidrat dengele yeter çok da kısıtlama kendiniBu günden sonra dikkat edicem cnm bu ay 5 kg vermem lazım yetti bu doğum kiloları
Birazda spor yapsam iyi yapamıyorum bi türlü sanki spor yapınca her yerim hasta olacak gibi duruyorum
Bu aydan sonra olmadı yaparım işallah
Otur oyna valla benim büyük oğlan da aynıydı kardeşi oldu yüzüne bakmıyor. Bu kez de küçük bana sarıyorNe güzel birbirleriyle oynarlar işte
Masal tek kaldığı için çok sıkılıyor ve hep bana sarıyor
Sabah öğle akşam üç öğün kardeş soruyor bana
Ya diyetisyene gittiğim dönem 6 öğün yapıyordum. Tekrar o düzeni oturtamıyorum bi türlüSana 6 ogun yariyordu galiba canim. Yanlis hatirlamiyorsam. Su an baya sallamis da olabilirim bilemedim. Hangisi daha etkili oluyorsa senin icin onu uygula.
cok iyi bee
Gecmis olsun canim.
Cnm diyorum ama uygulamaya geç geçiyorAy 1 ayda 5 kilo vermek çok kız sen Azdırıyorsun aslında bu büyük avantaj günlük 500 kalori daha fazla yakıyorsun bizden. Sadece karbonhidrat dengele yeter çok da kısıtlama kendini
AzdiriyorsunAy 1 ayda 5 kilo vermek çok kız sen Azdırıyorsun aslında bu büyük avantaj günlük 500 kalori daha fazla yakıyorsun bizden. Sadece karbonhidrat dengele yeter çok da kısıtlama kendini
Pasta grubu olduk14 Eylül menü
Sabah
4 kaşık menemen
15 yeşil zeytin sıfır tuzlu :)
1 dilim ekmek 2 dilim peynir çay
Salata
Ara
sade kahve
maden suyu
1 tane halley (pasta niyetine)
Akşam
5 kaşık zerdeçallı yoğurt
Sarellam
Eminim benim ki de bakmazOtur oyna valla benim büyük oğlan da aynıydı kardeşi oldu yüzüne bakmıyor. Bu kez de küçük bana sarıyor
Nana kilon kaç kızCnm diyorum ama uygulamaya geç geçiyor
İşallah uygularım dediğimi
Bu gün yap yarın yine aynıEvin işi bitmiyor hanımlar
Çalışmak daha iyiymiş valla yetti canıma bir senede
Kız uyudu kahvemi yudumluyorum