- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.901
aman Allah'ım kontrol etmeden yazınca neler çıkıyor emziriyorsun olacadıAzdiriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman Allah'ım kontrol etmeden yazınca neler çıkıyor emziriyorsun olacadıAzdiriyorsun
Şimdi kardeş isterken neyin kafasını yaşıyordum acaba diye dolanıyor ortalıktaEminim benim ki de bakmaz oyuncak bebek niyetine oynamak onun ki
Akıma ayak uydurayım dedim pasta pasta okuya okuya canım çekti eldekiyle idare ettimPasta grubu olduk
All star pasta
Geçmiş olsun cnmSelam kızlar bugün baya stresli gecti ve üstüne gripte oldum sizler nasilsınız
14 ekim menüsü
Sabah
2 haşlanmıs yumurta
2 ücgen peynir
Ara
Kış çayı
Ara
Americano
Öglen
1 porsiyon kuru börülce salatasi ve 1 büyük ayran
Akşam (kv de deydik )
1 tabak pirinç pilavı ve havuc tarator domates salatasi falan ortaya karisik
Simdide üzüm yedim 1 salkım
2 litre su ictim
@muttapa @oturSıfır
Ay kızımın doğum günüydü kendimi bugüne sakladım
Tabi gelen giden misafir falan derken zor olur canim. Ufaktan baslamaya calis yine de amaYa diyetisyene gittiğim dönem 6 öğün yapıyordum. Tekrar o düzeni oturtamıyorum bi türlü
Evet aynen öyle daha çok veriliyor şu krizleri atlatsam sıvı beslencemOrtak en güzel dönem adet dönemi sabırlı ve lradeli olursan güzel verirsin bende aynıyım ne kadar sık gelirsen buraya o kadar iyi verirsin
Sen yarın tartil bence de ama Çarşamba tartilabilirsen onu sayarız diye düşünüyorumKizlaaaar. Ben yarin kayinvalideye geciyorum. Carsamba orda tartilabilir miyim bilmiyorum. Ne olur ne olmaz yrin tartilip fotosunu ceksem orda tartilamazsam benim sonucu yarinki kabul etsek olur mu? Başka çözüm gelmedi aklima.
Sakın sakin sakin çizgi film açma açtırma sonra alisiyorlar ben de mücadeleBugun de benim kız formundaydi. İyice telefon delisi olmaya basladi. Cok ikgisini cekiyor. Ne kadar vermek istemesem de babasıyla görüntülü konustugu için aliyor eline. Sonra da vermek istemiyor geri. Elimde gorunce saldiriyor. Ben de haliyle elime telefonu alamiyorum. İnsallah telefona alistirmadan atlatirim bu zamanlari
Geçmiş olsun cnm
Pilav olmasaydı iyiydi menün
Afiyet olsun cnmVallahi ya pilavla patates yemegi vardı ayıp olmasın dedim bide açtım
Şu sıra astım ataklarim başladı canım dün doktorlardaydim hep test falan yapıldı ilaçlarımı aldım kendimi bir topliyim da aktiflesicem merak etmeeKız buddy hic sesin çıkmıyor nerelerdesin napiyorsun @L i l y