- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.701
Hoşgeldin cnm bu aralar yoğunluk var dikkat edemiyorum ama bu hafta işallah dediğin gibi yaparım cnmPekmez miktarı nedir bilmiyorum ama bence sıkıntılı değil menün emzirme döneminde ekstra 500 kalori yakıyorsun ona göre beslen eğer az beslenirsen sütün azalır ve katılası düşer.
Aşırı karbonhidrat tatlı tüketme bol su sebze ve kaliteli protein herşeyi çözer
Kolay gelsin cnmKızlar ben böyle gelip toplu toplu yazıp çıkarsam kızmayın olurmu malum koca kişisinden gizli geliyorum
Menülerimi yarın yazmaya başlıyorum gün içinde fırsat bulunca gelip yazarım.
Şimdi gidip akşama yemek yapayım. Veli toplantısı var öğleden sonra oraya gideceğim hazır olsun.
Seviyorum sizi
Kizlar burada isler karışık. Iklim değişikligi nedeniyle protestolar var o yüzden trenlerde ve otobüslerde aksaklik var. Haliyle moralimi ve diyetimi etkiliyor ama yarından itibaren düzene sokmaya çalışacağım.
CKbeautyandsheer hoşgeldin katilabilirsin ama kurallar esnek degil. Ben de oyle :)
Musait bi zamanda konusuruz ama sen kendini tanıtmakla baslayabilirsin.
Hoşgeldin cnmKurallar benim uyabileceğim gibi değil.
Dışarıdan takip ederim sizi.
Yine de kendimi tanıtayım.
34 yaşında, evli ve 1 kız çocuk annesiyim.
özel şirkette asistan olarak çalışıyorum.
66,6 kg'yum. 68le hamile kalmış ve 88le doğum yapmıştım.
emzirme dönemim sonrası 73,5 kg'daydım. 8 ay karatay yaptım. 11,5 kg verdim. 62ye düştüm.
uzun dönemde 4,5 kg aldım.
Boyum 1,68
Benden sana tam destek . Birileri bana emzirme döneminde destek olsaydı hiç kilo almazdım. Bu kilolar o dönemden kalma malesef gitsede hemen geri geliiiHoşgeldin cnm bu aralar yoğunluk var dikkat edemiyorum ama bu hafta işallah dediğin gibi yaparım cnm
Sağolasın canımKolay gelsin cnm
Aynen bi türlü gitmiyor cnm ödemim bile vücudumda sanki atmadım vücudum salmışBenden sana tam destek . Birileri bana emzirme döneminde destek olsaydı hiç kilo almazdım. Bu kilolar o dönemden kalma malesef gitsede hemen geri geliii