- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.681
Evet canim. Maydanoz tozu yogurtla karistir maden suyu ekle :)
Cok sagol artık biliyorum ki izmirde beni bekleyen bir patlamış misirim var :)
Aynen kabakla kanka olduk ama çok zorlaniyorum.Yeterince stok yaptik dogru soyluyorsun.
Kabak detoxu sende ise yariyordu. Kabaga yuklen .
Aynen aynen menü açısından sıkıntılıydı... gizli diyet yapıyoruz malum...Olsun canim verirsin yine. Keske tekrar almasak hep dengelemeyi bilebilsek ama oluyor malesef boyle.
Sıkıntılı dedigin menu bakimindandir insallah. Allah kolaylik versin
Geldim bacım sor ben besliyorumdan öte semirtiyorumKizlar aranizda kedi besleyen var mi?Muttapa7555 var onu biliyorum, gelmesini bekliyorum. Baska var mi? Sorularim olacak kendisine.
Ayyy çok sevindim yahu yıllardır birlikteyiz
İlk günü atlattım. Ben aslında dün başladım en azından ödem atarım diye düşünüp :)Hem de kilo verme arkadasin. Birinizin kilo almasi ya da kilo veremesi yuzdenizi etkiler ona gore.
Çünkü ısınma ve soğuma hareketleri yapmıyorsun ilk 5 dk ısınma ve son 5 dk vücudu rahatlatma hareketleri yapman gerekiyor canım bide boynunu zorlayacak şeyler yapma yada dikkatli ol.Merhaba arkadaşlar
Spor yapayım dedim dün bu gün uyandım boynum tutulmuşyeni spora başlayınca hep bunu yaşıyorum sebebini anlamadım diğer zamanlar vucüd alışınca olmuyor tutulma
Ayyy çok sevindim yahu yıllardır birlikteyiz
Kilo bakımından epey de fark var aramızda haydi hayırlısı
Tekir cinsi kediler malesef çok yaramaz bununla ilgili yazılar var internette en uysalını araştır.Oy cok tatli ya masallahbritish mi canim cinsi ne? Uysal mi? Kedilerin yaramazlik uysallik derecesi cinse gore degisiyor mu? Sizin minnakla nasil anlasiyor? Eve cok buyuk zararlar verdi mi hic? Ya benim kiz kedi delisi oldu evde miyavlayarak geziyor. Sabah kalkiyor kedi (oyuncak) nerde, gece yatacak kedi nerde diyip duruyor. Biz de baksak evde bi kediye diyorum. Ama ev bizim olmayinca cok cekincem var. Eve cok zarar veren bir seyse malesef vazgecicem
Bizimkiler de evde kediye pek sicak bakmiyorlar su an.
Ay hadi inşallah benim çevrem çok fenaVeririz birlikte kuzum ben inanıyorum başarıcaz
Kaptan yok Ben yazayımAtarim atarim. Sen de ihmal etme buddy
Bugun mu basladik kaptan bu menu olayina da?
Pekmez miktarı nedir bilmiyorum ama bence sıkıntılı değil menün emzirme döneminde ekstra 500 kalori yakıyorsun ona göre beslen eğer az beslenirsen sütün azalır ve katılası düşer.Bu günkü menüm arkadaşlar
Sabah
Pekmezli yumurta 2 tane
Kepek ekmeği 1 dilim
Şekersiz çay ( içmesem kendime gelemiyorum)
Öğlen
Kahve komşumda içtim hasta ziyarete gittim ) şekersiz
2 kaşık beyaz susam yedim (
Yoğurt yedim
Akşam salata
Bol bol su içtim
Rabbim sağlık huzurlu hayırlı mutlu bi ömür versin kuzulara...9 ekime kadar işlerim var ikizler 3 yaş kutlaması hazırlıgı 8 ekim dogum gunusu