- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bi süre giremedim ama tam da 9 ekime denk geldi varımHayirli Cumalar arkadaslar ,
Nasil gidiyor. Kilo alinca beni hatirlayanlar var.
Bana gelince tatli ve yas pasta yememe ragmen gayet iyi korudum 54 uzerine cikmamaya calistim ciksam da hemen kontrol altina aldim.
Ta ki gecen haftaya kadar. Bu arada 7 kutu cikolatali pismaniye, pirinc pilavlari ve makarnalar yedim. Simdi su icsem yariyor modundayim. Insulin direnci tavan yapti. Tam olarak 58 i gordum bugun. Neyse yeni oldugu icin cabuk gider diye dusunuyorum.
Takimda kimsenin olmamasi demek , yazmamamiz anlamina gelmiyor. Demek ki yeterince arkadas degilmissiniz.
9 Ekimde gelenlerle basliyoruz. .
- Sonradan katilim yok
- Tek tek etiket yapmayacagim.
- Tarti resimlerini rica etmeyecegim.
- Haftalik belirli bir mesaj kotasini doldurmak zorundasiniz.
Yok canım ya telden giriyorum bildirim falan olmayınca da kalıyor öyleNazariniz degdi kizim. 0+1 beden oldum.
Giremeyecegini haber verme aman neden dis kapinin dis mandaliyiz biz.
Kilolar gelir de gider de cok da saapmamak lazim.
Allahım 58 olcagnı bilsem kendimi sabitlerdim seninle yarşmak içinLahanami brokolimi aldım. Üç gün detox yapacağım. Tabi ki latte li pazara kadar 54 e düşmek istiyorum.
Sabah tam 58.0 kg di
Arada : 57.3 kg
Eve geldim 57.1 kg
Sen cümlelerin sonuna ifade koymayıp nokta koyunca çok ciddi oluyo tersliyo gibi ama ben alıştımKiz ozelden yine konusurduk. Kus degiliz ki.
Ben de senin gitmene sasirdim.
Bu topigin kurali bu. En iyi senin bilmen gerek. Sen eskilerdensin cunku...
Lahana çok işe yarıyo bende bu hafta alıcamBu arada sacima kina yaktim. Kahvaltimi da saat 2 de yulaf ezmesiyle yaptim. Aksama sade lahana corbasi.
Keşke görümcelerime karşı senin gibi olabilsem bayılıyorumBen gelmeyince topige sahip cikan yoksa benim de soz vermem gereken kimse yok nana.
Simdilik buradayim ama simdilik...
Amelyat oldum ciddi bişey değil ama bugün 5.günüm ödemlerim falan da var tartı resmimi 1 saat içinde atıcam
Geçmiş olsun canımAmelyat oldum ciddi bişey değil ama bugün 5.günüm ödemlerim falan da var tartı resmimi 1 saat içinde atıcam
Geçmiş olsun beslenmeyle ilgili bişeyler söylemedi miDoktora gittim A AklinYolu1 cnm makatta yırtılma ve çatlak var ilaç verdi . Kullanacak geçmese ameliyat yapıcaz dedi . Çok üzüldüm ve çok korktum işallah çabuk iyileşirim
İlac verdi cnm yarın alıcam dikkat etmeGeçmiş olsun beslenmeyle ilgili bişeyler söylemedi mi
Teşekkürler cnmGeçmiş olsun beslenmeyle ilgili bişeyler söylemedi mi
O yüzden sormuştum kabız olmaman gerekiyor. Lifli gıdaları tüketmeye çalış. Rabbim kolaylık versin inşallah ameliyata gerek kalmazİlac verdi cnm yarın alıcam dikkat etme
Mi söyledi. Bebeğe mama alıcam emziriryorum geçici olarak 1 ay için vericem geçmese ameliyat dedi cnm beslenmede kabız olmamam gerekiyor