- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.741
İşallah cnm dua et işallah gerek kalmaz mesala ne yemeliyim cnm sütüm bol olması içindeO yüzden sormuştum kabız olmaman gerekiyor. Lifli gıdaları tüketmeye çalış. Rabbim kolaylık versin inşallah ameliyata gerek kalmaz
Teşekkürler cnmO yüzden sormuştum kabız olmaman gerekiyor. Lifli gıdaları tüketmeye çalış. Rabbim kolaylık versin inşallah ameliyata gerek kalmaz
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Amin canım teşekkur ederim guzel duanaRabbim sağlık huzurlu hayırlı mutlu bi ömür versin kuzulara...
Sizlerle beraber inşallah
Geçmiş olsun canım hayırdır şimdi nasılsınAmelyat oldum ciddi bişey değil ama bugün 5.günüm ödemlerim falan da var tartı resmimi 1 saat içinde atıcam
Çok geçmiş olsun canımDoktora gittim A AklinYolu1 cnm makatta yırtılma ve çatlak var ilaç verdi . Kullanacak geçmese ameliyat yapıcaz dedi . Çok üzüldüm ve çok korktum işallah çabuk iyileşirim
Teşekkür ederim cnm ben 1 haftadır uğraşıyorum geçmedi bu günde doktorun verdiği ilaçları kullanıcam işallah geçer cnm bu arada hoşgeldin cnm özledim sizi inanınNana929 geçmiş olsun tatlım hemde gözün aydın olsun bebiş doğmuş sağlıcakla maşallah
Makatta yırtılma bende yaşadım çok acı birşey ilaçlar ve sıcak suya oturma ile 2 haftada geçti ve tekrarlamadi. Umarım seninde geçer canım geçmiş olsun tekrar
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun Rabbim şifa versin
Sağol canım hoşgeldin bu aradaGeçmiş olsun Rabbim şifa versin
İyiyim canım ama agrı ve şişlik var baya rahatsız ediyo kızımı kucagıma falan alamıyorum zatenGeçmiş olsun canım hayırdır şimdi nasılsın