- 23 Mayıs 2019
- 20
- 7
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.081
ya canım denedin mi soya yoğurdunu? tadı nasıldı ve nereden aldın acaba :)Selam
Kizlar bugun detox günüm *mochali latteli :)
Süt ve süt ürünlerini Bi hafta hayatımdan çıkarıp deneme yapacağım.
Yogurt ve peynir de bir süre yok bana. Evde bi beyaz peynir var bugün çorbaya katarım.
Soya yogurdunu deneyeceğim.
Yogurt olarak guzel fena degil ama ayran olarak beni pek sarmadi.ya canım denedin mi soya yoğurdunu? tadı nasıldı ve nereden aldın acaba :)
Soya dışında denediğiniz bitkisel süt ve süt ürünleri var mı? Önerilere açığımYogurt olarak guzel fena degil ama ayran olarak beni pek sarmadi.
Nerden aldim derken , yurt disindayim ama migros gibi buyuk marketlerde vardir .
Yogurt olarak yok ama sut olarak badem sutu , hindistan cevizi sutu, yulaf sutu , findik sutu bunlari hala kullaniyorum ve memnunum.Soya dışında denediğiniz bitkisel süt ve süt ürünleri var mı? Önerilere açığım
Hindistan cevizi sutu varSoya dışında denediğiniz bitkisel süt ve süt ürünleri var mı? Önerilere açığım
Bir de kus sutu var.Hindistan cevizi sutu var
Evet slm olsun boş topiğimizeGünaydın kizlar 5 gün sonra bu topigin yüzüne bakmiycam.
Heyy supersin dostumKizlar tartildim. 51.5 kg.
Kaldi 1.6 kilo 5 gunde verebilirim saniyorum. Bakalim.
Yag yuzdem de : 18.3
Yine de tarti gunleri ilk sayfada olacak. Isteyen o tarihlerde resim yukler.Evet slm olsun boş topiğimize
Evet haftayaYine de tarti gunleri ilk sayfada olacak. Isteyen o tarihlerde resim yukler.
teşekkür ederim. Bişeyi daha merak ediyorumYogurt olarak yok ama sut olarak badem sutu , hindistan cevizi sutu, yulaf sutu , findik sutu bunlari hala kullaniyorum ve memnunum.
teşekkürlerHindistan cevizi sutu varkuru yemiş sutleri vs
Artik sadece sinavlar var. Bu hafta gitmedim.Evet haftayanasılsın canım okul vs nasıl gidiyor hava yanıyor burda
Tohum bazli derken chia , kinoa gibi mi.teşekkür ederim. Bişeyi daha merak ediyorumtohum bazlı denediğiniz vegan ürün var mı?
chia , susam ,kenevir vs.Tohum bazli derken chia , kinoa gibi mi.
Ne istedigini biliyor musun.
Bir suru cesit var , tatlari zaten asagi yukari aynidir. Kinoa yi severim ama yapmak icin ugrasmam.chia , susam ,kenevir vs.
tamamdır teşekkür ederim:)Bir suru cesit var , tadlari zaten asagi yukari aynidir. Kinoa yi severim ama yapmak icin ugrasmam.