- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.041
Devam etmiyormuyuzArkadaslar bayram nedeniyle bu Carsamba tarti gununu atlayalim derim. Bana kalkip artilarla gelmeyin.
Son tarti gunu 12 Haziran Carsamba gunu olsun. 4. Sezon sona eriyor. Bir toplu degerlendirme yapariz.
Ikra meyra Muttapa7555 @MIhtar Moon Light @Nyx1
Sarellam sen zaten yukleme. Ismini listeden silmiyorum cunku 4. Sezonu beraber bitirelim.
Henüz net değil canım kaptan öneri su du sadece durumlara göreDevam etmiyormuyuz
Size bagli mevhibe. Hesaplamaya her turlu gelirim ama su durum hosuma gitmiyor.Devam etmiyormuyuz
Gunaydın Bence 50 + olmuşundurGunaydin kizlar,
Bugun 6 da ac uyandim ama porsiyonlarim kucuk.
Tartildim ama solemiycem.
Aynen farkındayım . zaten konu kapanacak görünüyor .sen de yogunum diyorsun sohbette olmuyorSize bagli mevhibe. Hesaplamaya her turlu gelirim ama su durum hosuma gitmiyor.
Gelebildigim zaman geliyorum ama bir tek benimle olmuyor bu is.Aynen farkındayım . zaten konu kapanacak görünüyor .sen de yogunum diyorsun sohbette olmuyor
Bosver kiloyu keyfin iyi olsun.Selam kizlaar
Ben kizimla ve ailemle istanbula geldim. Konyadaki son gunlerimiz biraz tatsiz gecti. Kp yuzunden. Gicik insan. Su an daha iyi sayilirim. Tartim pek iyi degil malesef. Guya azcik kilo vermeyi planlamistim nişan oncesi ama olmadi.
Sizde ne var ne yok durumlar nasil keyfiniz nasil?
Size bir hafta tatil 12 Haziran da yukleyin 4 . sezonu kapatalim. Sonra biraz ara veririz . 5. Sezon daha sonra da olabilir ama gorunen o ki takimca biraz hava almaya ihtiyacimiz var.Konuyu kapatma durumuna gelirsem, benim ne olacagim pek belli degil kaptancim. Biliyosun tasinma vs isleri var. Ne durumda olurum, buraya gelebilir miyim bilemiyorum malesef. 5.sezon olsun cok isterim ama muhabbete gelemezsem de bencillik olmus olur.
Sen bilirsin bi sey diyemiyorum
Ben de temizlik yaptim . Icimden geldi . Niye bilmiyorum.Selam kizlar iyi bayramlar bende bayram gibi degilde temizlik gunu gibi gecirdim tum günü evim toplandı iyi oldu kıza da cis egitimine basladim kavga dövüş gidiyoruzsizler nasılsınız özledim sizi
Olur öyle Arada canım üzülme takmamayı öğrenmek lazım...Selam kizlaar
Ben kizimla ve ailemle istanbula geldim. Konyadaki son gunlerimiz biraz tatsiz gecti. Kp yuzunden. Gicik insan. Su an daha iyi sayilirim. Tartim pek iyi degil malesef. Guya azcik kilo vermeyi planlamistim nişan oncesi ama olmadi.
Sizde ne var ne yok durumlar nasil keyfiniz nasil?
İyi bayramlar cnm kolay gelsin biri ogrendi gece ciş içinde beni uyandırıyor ❤Selam kizlar iyi bayramlar bende bayram gibi degilde temizlik gunu gibi gecirdim tum günü evim toplandı iyi oldu kıza da cis egitimine basladim kavga dövüş gidiyoruzsizler nasılsınız özledim sizi