- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.061
Ara verilirse tarih icin soz veremem Eylul'e kadar bile uzayabilir. Su an bilmiyorum.İyi bayramlar kızlar internet bağlı değil taşıma yaptık ama kablo problemim var daha yapamadık bende yarın bikaç günlüğüne şehir dışına gidicem tartı yüklenmemesi iyi oldu çünkü artıdayımm
5. Sezon olsun bence ama dediğin gibi bi ara vermemiz lazım hemen devam etmeyelim derim @otur SIFIR
Ben de koşu bandı almaya karar verdim spora gidebileceğim salon yok burda, ben de yavaş yavaş spor odası yapıcam eliptik bacak aletleri vs ama pahalılar şuan koşu bandı yeter
Sarellam
Hayırlı olsun canım çok sevindim bi kardeşi olması çok güzel araları da çok olmaz
Ben de temizlik yaptim . Icimden geldi . Niye bilmiyorum.
Biz de seni ozledik. Buralar issizlasti. Ben de gidicem yakinda.
İyi bayramlar kızlar internet bağlı değil taşıma yaptık ama kablo problemim var daha yapamadık bende yarın bikaç günlüğüne şehir dışına gidicem tartı yüklenmemesi iyi oldu çünkü artıdayımm
5. Sezon olsun bence ama dediğin gibi bi ara vermemiz lazım hemen devam etmeyelim derim @otur SIFIR
Ben de koşu bandı almaya karar verdim spora gidebileceğim salon yok burda, ben de yavaş yavaş spor odası yapıcam eliptik bacak aletleri vs ama pahalılar şuan koşu bandı yeter
Sarellam
Hayırlı olsun canım çok sevindim bi kardeşi olması çok güzel araları da çok olmaz
Sohbet ediyoruz kiz. Yarisma devam etmiyor diye sohbeti kesecek degilim. Arada yoklarim sizi.Bayram falan girdi ya araya ondandir bence gitme gitme sen bize lazımsın
Selam sekerim. Iyi bayramlar.Selam kizlaaaar. İyi bayramlar hepinize
Nasilsiniz?
Kolay gelsinSelam sekerim. Iyi bayramlar.
Kina yakicam simdi malum yere.
Simdi ml, nereye ve nasil surdugune bagli.Kolay gelsin
Onu yikamasi cok zahmetli degil mi ya ben cok useniyorum.
Eylul olsun kışın kilo almadık en azından bu yılda almadan kiloda veririz inşallahAra verilirse tarih icin soz veremem Eylul'e kadar bile uzayabilir. Su an bilmiyorum.
Bırakmayalım kuzum azmini sevdiğimSu son bes ALL_StaR i 36-38 beden olmadan birakmiycam.
Süper oldu bu haberKizlar haftaya 4. sezon bitiyor. Haftaya Carsamba gunu tarti resimlerini herkes yuklesin. Sarellam disinda.
Biliyorum biktiniz ve 5 . Sezon askiya alindi
..... ama tamamen kopmamaniz adina .
Bir sonraki tarti gunu 17 Temmuz gunu olacaktir. Hem kendinizi kontrol etmeniz hem de yarismaya devam etmeniz icin 5 haftalik bir sure var . Arada tarti yuklemek yok.
Sonra yine hatirlatacagim.
Ikra meyra
Muttapa7555
MIhtar
Moon Light
Nyx1
Mevhibe sekerim sen de icindesin.Bırakmayalım kuzum azmini sevdiğim
Sen bizim ugrasıyorsun ya bizim için azim ediyorsun yaMevhibe sekerim sen de icindesin.
Trenle gidip geliyorum. Bizim kizlar icin su iyi olur, bu iyi olur diyorum.Sen bizim ugrasıyorsun ya bizim için azim ediyorsun yaseviyom kız seni