- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.121
Zayiflamissindir o zaman ml. Zayiflamadim diyorsun da , onlar daha cok farkediyor.Sonunda nisani atlattim.
Benim bebe beni mahvetti. Heralde bi 15bin adim falan atmisimdir. Hepsi de merdiven in cik. Bi ara başım döndü gözüm karardi. Bi yandan sicak bi yandan benim bebe incem cikcam diye aglayip duruyo mahvoldum her tarafimdan ter akti.
Her goren cok zayiflamissin dedi
Bu da biraz motivasyon oldu bana. İnsallah konyada da salmadan devam edicem.
Evet mutlu oldum, demek ki zayiflamisim be dedim kendi kendimeZayiflamissindir o zaman ml. Zayiflamadim diyorsun da , onlar daha cok farkediyor.
Dikkat et tabi ki. Tarti gunlerine bu hafta karar veririz.
Evet mutlu oldum, demek ki zayiflamisim be dedim kendi kendime
Tamam takipteyim ben. Diger arkadaslar da gelince iyice canlanir topik de
Arada yiyelim nolcak sanki 2 gun kilo aynı gider 3. gun verriz. sanki 10 kilomu alıcagız cikolata yedik diyeBugun ben de bi paket karam gömdüm valla.
Di miArada yiyelim nolcak sanki 2 gun kilo aynı gider 3. gun verriz. sanki 10 kilomu alıcagız cikolata yedik diye
Cikolatanin miktari mi olur. Paketi bitireceksin ki tadi ciksin.Di mi
Miktari ayarinda tutabilsek aslinda kilo falan alinmaz da iste ben bazen her gun her gun yiyorum. Oyle olunca fena
Yine cikolata gunumdu.İyi akşamlar hanımlarr nasılsınız
Bende 1 küçük yedimYine cikolata gunumdu.
Yeni dogum yaptigim zamanlar gunde kac paket yiyodum valla nasi istiyodu canim. Su an fazla yiyince midem kaldirmiyo pek.Cikolatanin miktari mi olur. Paketi bitireceksin ki tadi ciksin.
Benim temizlik gunum bugun. Bir temizleyemedim evi gitti.
Hala temizliyorum daha çok organize etmek diyelim.Yeni dogum yaptigim zamanlar gunde kac paket yiyodum valla nasi istiyodu canim. Su an fazla yiyince midem kaldirmiyo pek.
Naptin temizledin mi kaptan evini
Keşke senin kilonda olsamda hep yesemGunaydin kizlar,
Iki gun detox yaparim insallah diyorum canim asiri cikolata istiyor. Kilo almiyorum belki ama kilo vermiyorum da.
Iki gun uzak dursam iyi olur ama yine de kesin soz veremiycigim.
Aynen sanki kimse gelmicek4. Sezonu bir hafta erteleyelim kizlar. Kimse yok çünkü... Bu çarşamba gunu yine tatil. Tartı resmi yok.
Arkadaşlar geldiğinde iletin.