- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.681
Olabilir yüzde olayı mantıklı geldi bana bide bu yüzdeyi rakam olarak verirsek daha mi iyi olur.Once bir kararlastiralim.
1 - eski kurallar
2- Yuzde 1.5
Oylamaya sunuyorum.
Eksi olanlar tebrikler saha dışı kalanlar da moral bozmayın ama asılma vakti sezon sonu sezon başındaki kilomzdan en az 3 eksik olsun fazlası tercih edilirYuzde bazinda haftalik sonuclar ;
Eki Görüntüle 2271730
Kilo veren ve vermeye calisan arkadaslari tebrik ederim.
Yuzdemiz 0.220
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Son siralama;
1: A AklinYolu1 (birincilik + menu)
2:Nyx1 (ikincilik + menu + hedef kupasi)
3: @Sarellam(ucunculuk)
4:Ikra meyra (menu)
5:Muttapa7555 (menu)
Kilo vermede yardımcı olucağını düşündüğüm için önerdim sporla menüye odaklanınca sonuç almamak imkansız siz bilirsiniz ben yapıyorumBen onu aciklarim sorun degil.
Spora gelince fikrim ayni. Takimca kilo vermemiz stabil olmadikca spor yapmaniz gereksiz. Iki seye konsantre olmak bir seye konsantre olmaktan daha zordur. + Ramazan
Gecmiş olsun cnmBen de hasta oldum ya , onumde arkamda yanimda hapsirip beni hasta ettiler.
Ben ne denirse uyarım okArkadaslar bu yuzdeyi nasil yukseltelim.
Ben bu hafta yuzde bazinda birinci gorunuyorum ama gercekten mutlu degilim.
Benim fikrim;
Yuzde 1.5 barajini asan herkese bir kupa verilsin.
Baska kupa olmasin.
Herkes bu baraji asmaya calissin.
Degisik fikirlere acigim.
Eline saglık cnm15 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra
16 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra
17 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra
18 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra
19 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra
20 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra - moon light
21 mayıs : Nyx1 - otur sıfır - muttapa - ikra meyra - moon light
Menu kupalari
Nyx1
Muttapa7555
Ikra meyra
A AklinYolu1
@Sarellam ellerine saglik tatlim.
O verilecek her hafta degisiyor zaten.Olabilir yüzde olayı mantıklı geldi bana bide bu yüzdeyi rakam olarak verirsek daha mi iyi olur.
Yooo ikisini yapmak daha guzel ama iste bocalamak var. Herkes senin gibi enerjik degil.Kilo vermede yardımcı olucağını düşündüğüm için önerdim sporla menüye odaklanınca sonuç almamak imkansız siz bilirsiniz ben yapıyorum
Sarellacigim cok duzenli bu konuda.Eline saglık cnm
Sagol canim nasil tatli cekiyor. Su an yedigim dondurma ilac gibi geldi.Gecmiş olsun cnm
valla yaradı sanirim bugun daha iyiyimNe demek canimfaydasi oldu mu biraz
Ben sadece düşünüyorum
Aslinda yapsaniz cok iyi.Ben sadece düşünüyorum
Tam spor yapmam gereken saatte uyku basiyo beni felaket ama günlük okula git gel 8bin adim yapiyorum tabi yeterli değil
Eskisi gibi yildiz verebiliriz.Ben başladım bugün devam ettireceğim sağlıkla ilgilibişey çıkmadıkça
Aynen teşvik edici olabilir herkes nasıl ilerleyecekse bi plan oluşturup devam edebilir tabi yapmaya karar verenler :)Eskisi gibi yildiz verebiliriz.
7 gun yapana.