- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.641
Sağol canm beklemicem daha 3 gibi çektim onu yüklicem iftara yakın doğru vermiyoYemek zaten yemiyorsun senin sorun tatlıda.
Hedefe kilitlendim diyorsun. 12 ye kadar beklersin sen :)
Geçmiş olsun sana da.
Sağol canımSagol cnm benim kızlardan bana geçti sizede gecmiş olsun cnm
LatteYok biraz bastırıyo ustune bide sade kahve icersem iyi oluyo hatta simdi gidince meyvedense maydonozlu yogurt yiyim diyorum faydası olsun :))
Benim açımdan sorun yokArkadaslar bunu sabah 8 gibi. Otekini saat 3 gibi cektim. 100 gram oynuyor fazla degil.
Itiraziniz varsa bunu kabul etmeyelim.
Benim iki kilom var verilecek. Benim icin saha disi olmak cok onemli degil. Etkilemez beni ama sizin saha disi olmanizi istemiyorum.
Latte
Bana yine bugun bedava verdiler iyi mi.
Tabiki benim itirazım varArkadaslar bunu sabah 8 gibi. Otekini saat 3 gibi cektim. 100 gram oynuyor fazla degil.
Itiraziniz varsa bunu kabul etmeyelim.
Benim iki kilom var verilecek. Benim icin saha disi olmak cok onemli degil. Etkilemez beni ama sizin saha disi olmanizi istemiyorum.
Azcik verebilsem guzel olucak ya. Bakalim ugrascam yine de salmadan.Ramazanı abartmadan dinlenme olarak gör o zaman, bitince de tam moda gir bünyeyi de biraz şaşırtırsın
Ne demek canimaa hemen yapiyorum sagol canim
Belki de soya yogurdundan ayrana alisirsin iyice artikBilmiyorum deneyip gorecegim ml.
3 hafta gibi bir deneme suresi koydum kendime.
Soya yogurdundan da ayran yapacagim bakalim nasil olacak.
Zaten kirk yilda bir yiyorsun.
Bu hafta 1100 gram verirsen bi sey olmaz.
Di mi ya guzel olurduBuraya girince kaçamak yapasım kacıyo keske bi whatsapp falan grubu olaydı
Of bu 68 69 70 lanet gibi yapisti uzerimize.Eki Görüntüle 2271628
Iki ileri bir geri say say say
57.0 çıktım hemen pijama altımı çıkartım 56.9 çıktım,peşine de üzerimi çıkardım 56.8 olsun diye olmadı
Bak yarin obur gun isin duser bir daha dusun.Tabiki benim itirazım var
Ben de sutsuz icemiyorum ama oyle katkili da sevmiyorum.Ben artık sütlü asla icemiyorum sadeye o kadar alışmısım kısa surede bugun ice latte de denedim yine de olmadi
Beni de unutmayın kızlar bende aynı durumdayım spora başladım bugün faydası olur inşallahOf bu 68 69 70 lanet gibi yapisti uzerimize.