- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.661
Ben 100 gramla kurtuldum darisi sizin basiniza.Eksi gelenleri tebrik ediyorum. Saha disi kalanlara da sabir diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 100 gramla kurtuldum darisi sizin basiniza.Eksi gelenleri tebrik ediyorum. Saha disi kalanlara da sabir diliyorum
Hic sanmiyorum ya yogurt olarak belki. Ayrana hakaret.Belki de soya yogurdundan ayrana alisirsin iyice artik
Hastayım tatlım yemek hazırla kıza wc ögret gunduzleri ugrayamıyorum cnmMevhibe assolist sen kaldin kiz.
Tebrikler kızlar haftaya fazla eksi olalım
Ben de hasta oldum ya , onumde arkamda yanimda hapsirip beni hasta ettiler.Hastayım tatlım yemek hazırla kıza wc ögret gunduzleri ugrayamıyorum cnm
Teşekkür ederim tatlıyla da zayıflanıyor
Ozellikle benim.Teşekkür ederim tatlıyla da zayıflanıyor
Ama çok da fark yok çoğumuzun hedefe yakınmış
Amin aminEksi gelenleri tebrik ediyorum. Saha disi kalanlara da sabir diliyorum
şimdi benim haftaya kaç olmam lazım kaptan bi söyle de bileyim 67.2 mi olacağımBen 100 gramla kurtuldum darisi sizin basiniza.
Tebrik ederim kızlar hepinizi. Helal olsun sizeYuzde bazinda haftalik sonuclar ;
Eki Görüntüle 2271730
Kilo veren ve vermeye calisan arkadaslari tebrik ederim.
Yuzdemiz 0.220
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Son siralama;
1: A AklinYolu1(birincilik + menu)
2: Nyx1(ikincilik + menu + hedef kupasi)
3: Sarellam (ucunculuk)
4: Ikra meyra (menu)
5: Muttapa7555 (menu)
Yüzde kupası güzel fikirmiş sonuçlar açıklanınca yüzde 1.5la az kaç kilo vermemiz lazım diye de belirleyelm ona göre kendimizi ölçerizArkadaslar bu yuzdeyi nasil yukseltelim.
Ben bu hafta yuzde bazinda birinci gorunuyorum ama gercekten mutlu degilim.
Benim fikrim;
Yuzde 1.5 barajini asan herkese bir kupa verilsin.
Baska kupa olmasin.
Herkes bu baraji asmaya calissin.
Degisik fikirlere acigim.
Once bir kararlastiralim.şimdi benim haftaya kaç olmam lazım kaptan bi söyle de bileyim 67.2 mi olacağım
Ben onu aciklarim sorun degil.Yüzde kupası güzel fikirmiş sonuçlar açıklanınca yüzde 1.5la az kaç kilo vermemiz lazım diye de belirleyelm ona göre kendimizi ölçeriz
Bari haftanın 3 günü falan spor şart olsa bi haftada en az 3 bildirim yapsak isteyen istediği programı yapsn amaç hareketli olmak