ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tilki + kürkçü dükkanı =all StaR
Kııızzz ne ara nereye gittiiinnn
Hayaller 36 ülkesi

Kız yok ben aynı yerdeyim de diyet ülke değiştirdi sanırım yedim de yedim aldım da aldım çarşamba ne demek istediğimi anlarsın
En azından şu içsem de yarıyor demiyorsun. Yedim ve aldım diyorsun.

Evet yaa. Yalniz teyzeleri dogumdan sonra beni de zayiflatirsiniz artik, simdiden soyleyeyim de Siz zayif zayif kugu gibi suzulurken beni oylece birakmayin Topigin ilk bebegi, ilk dugunu derken umarim hep guzel ilkler yasariz yeni topikte

Evet yaa. Yalniz teyzeleri dogumdan sonra beni de zayiflatirsiniz artik, simdiden soyleyeyim de Siz zayif zayif kugu gibi suzulurken beni oylece birakmayin Topigin ilk bebegi, ilk dugunu derken umarim hep guzel ilkler yasariz yeni topikte

Umarım güzel güzel haberlere ihtiyacımız var.
Baklava, pilav yiyerek zayıfladın sen. Hem de gözümüzün onunde.

Sağol canım..
Bensiz diyet mi olur yaaa :)) bu kez kararlıyım yaza kadar bi 10 kilo versem iyi olur tabiki.
Buranın kirası uygun mu, aramızda toplayıp ödeyek pahalıysa

Menüyü de bir görmek lazım ama değil mi
Ne yiyeceğimizi bilirdik en azından
Bir haberde menulerini gordugumde tiksinmistim ben nedense Olmadi biz kendi menumuzu hazirlariz, sarmalar, dolmalar, borekler, corekler, pilavlar, baklavalar Yalniz sayarken midem bulandi O degil de simdi yemekleri saymaya baslayinca baskan beni sutlayacak

Sağol canım..
Bensiz diyet mi olur yaaa :)) bu kez kararlıyım yaza kadar bi 10 kilo versem iyi olur tabiki.
Buranın kirası uygun mu, aramızda toplayıp ödeyek pahalıysa
Yazan kişiler aynı aslında ama yeni topik daha çok cezbediyor. Bu deniz kenarında ondan galiba. Kira icin iki kilo kadayıf, uc porsiyon su boregine anlaştık.

10 kilo demek iki beden demek. Bazıları aksini savunsa da bir beden yaklasik beş kilo yapıyor.

Haklısın beden konusunda, 16 kilo vererek 3 beden incelen canlı bir şahidim bende
Anlaşma çok süpermiş yalnız su böreği kısmını cok beğendim

Bizde menü işi sorun olmaz zaten,
Söz konusu yemekse eğer el birliğiyle hallederiz
Ama sen şimdilik çubuklu krakerlerinle idare et şekerim göbiş büyüdükçe bol bol yiceksin zaten

Bizde menü işi sorun olmaz zaten,
Söz konusu yemekse eğer el birliğiyle hallederiz
Ama sen şimdilik çubuklu krakerlerinle idare et şekerim göbiş büyüdükçe bol bol yiceksin zaten
Kiz bakma yemekleri saydigima, yiyemiyorum ki Diyetteyken yumurtali karnabahar esime yapiyirdum kendim cok az tadina bakiyordum. Simdi yaptim hamileligi bahane edip yiyeyim bari diye İlk lokmayi agzima attim midem almadi, yogurt, biraz ekmek, salatalikla doyurdum karnimi Yalniz su ilk uc ayi bir atlatalim o zaman neler yerim bilemiyorum iste

Haklısın beden konusunda, 16 kilo vererek 3 beden incelen canlı bir şahidim bende
Anlaşma çok süpermiş yalnız su böreği kısmını cok beğendim
Kadayıf benden su böreği senden ama her kadayıf değil burma kadayıf :)

Siz bu mesajları yazarken ben pideyle bol tereyağlı omlet yiyordum. Atın ölümü arpadan

Yaş pastanın rüyama girmesi, onu yemem sıfır kalori almam. Tabi ki nerde rüyamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…