- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tilki + kürkçü dükkanı =all StaRSağol canım
Sağolasın canım
Iyi bilirim o ilk aylardaki mide bulantılarını gerçi benim ikizlerde tam 8 ay sürdü bulantıçok zordu, ama geçici hepsi, önemli olan bebeginin sağlıkla doğması, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım
Hoşbuldum, Sağol nazcım
Hep birlikte gidecek o kilolar inşaallah
Hayatının en güzel dönemindeki tatlı telaşlar kuzum, babalar için kızları çok değerli tabii, ona da hak vermek gerek.
Yiyip yiyip dolaşıp geri geliyoz hee
Veririz canıııım n'oolacak, hallederiz biz
Hayaller 36 ülkesiKııızzz ne ara nereye gittiiinnn
En azından şu içsem de yarıyor demiyorsun. Yedim ve aldım diyorsun.Kız yok ben aynı yerdeyim de diyet ülke değiştirdi sanırım yedim de yedim aldım da aldım çarşamba ne demek istediğimi anlarsın
Evet yaa. Yalniz teyzeleri dogumdan sonra beni de zayiflatirsiniz artik, simdiden soyleyeyim deİndirim yap Cizziye. Hatta bedava yap:)
Hosbulduk irmakcim. Ne guzel takimin ilk bebisi ve bizler de teyzeleri oluruz. Sağlıkla dünyaya getir sağlıkla buyut.
Cok gecmis olsun dikkat et kendine.
Ahaha sab. Sen olmadan olmazdı.gecmis olsun canım ekran çok küçük bazı mesajları eksik okuyorum. Bir 10 kilo bekliyorum senden.
Kirası fazlaydı oranın.
Umarım @Forever07 cim alınmadı. Yeni topik yeni başlangıç dedim.
Farkeder miMenüyü de bir görmek lazım ama değil mi
Ne yiyeceğimizi bilirdik en azından
Evet yaa. Yalniz teyzeleri dogumdan sonra beni de zayiflatirsiniz artik, simdiden soyleyeyim deSiz zayif zayif kugu gibi suzulurken beni oylece birakmayin Topigin ilk bebegi, ilk dugunu derken umarim hep guzel ilkler yasariz yeni topikte
Ahaha sab. Sen olmadan olmazdı.gecmis olsun canım ekran çok küçük bazı mesajları eksik okuyorum. Bir 10 kilo bekliyorum senden.
Kirası fazlaydı oranın.
Umarım @Forever07 cim alınmadı. Yeni topik yeni başlangıç dedim.
Bir haberde menulerini gordugumde tiksinmistim ben nedenseMenüyü de bir görmek lazım ama değil mi
Ne yiyeceğimizi bilirdik en azından
Yazan kişiler aynı aslında ama yeni topik daha çok cezbediyor. Bu deniz kenarında ondan galiba. Kira icin iki kilo kadayıf, uc porsiyon su boregine anlaştık.Sağol canım..
Bensiz diyet mi olur yaaa :)) bu kez kararlıyım yaza kadar bi 10 kilo versem iyi olur tabiki.
Buranın kirası uygun mu, aramızda toplayıp ödeyek pahalıysa
Haklısın beden konusunda, 16 kilo vererek 3 beden incelen canlı bir şahidim bendeYazan kişiler aynı aslında ama yeni topik daha çok cezbediyor. Bu deniz kenarında ondan galiba. Kira icin iki kilo kadayıf, uc porsiyon su boregine anlaştık.
10 kilo demek iki beden demek. Bazıları aksini savunsa da bir beden yaklasik beş kilo yapıyor.
Bizde menü işi sorun olmaz zaten,Bir haberde menulerini gordugumde tiksinmistim ben nedenseOlmadi biz kendi menumuzu hazirlariz, sarmalar, dolmalar, borekler, corekler, pilavlar, baklavalar Yalniz sayarken midem bulandi O degil de simdi yemekleri saymaya baslayinca baskan beni sutlayacak
Kiz bakma yemekleri saydigima, yiyemiyorum kiBizde menü işi sorun olmaz zaten,
Söz konusu yemekse eğer el birliğiyle hallederiz
Ama sen şimdilik çubuklu krakerlerinle idare et şekerim göbiş büyüdükçe bol bol yiceksin zaten
Kadayıf benden su böreği senden ama her kadayıf değil burma kadayıf :)Haklısın beden konusunda, 16 kilo vererek 3 beden incelen canlı bir şahidim bende
Anlaşma çok süpermiş yalnızsu böreği kısmını cok beğendim
Bir haberde menulerini gordugumde tiksinmistim ben nedenseOlmadi biz kendi menumuzu hazirlariz, sarmalar, dolmalar, borekler, corekler, pilavlar, baklavalar Yalniz sayarken midem bulandi O degil de simdi yemekleri saymaya baslayinca baskan beni sutlayacak
Yaş pastanın rüyama girmesi, onu yemem sıfır kalori almam. Tabi ki nerde rüyamda.Ayyy gece gece acıktım ya ne yemek muhabbeti olmuş... Ben feci tatlı istiyom çikolatalı şerbetli ne olursa birde şeye sardım bol tereyağlı mantı.... içli köftede rüyalarıma girmedi değil yapıp yedim yani yalana gerek yok:))
Hahahhhİndirim yap Cizziye. Hatta bedava yap