- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- Konu Sahibi AklinYolu1
Son kaçamağımı yaptım gece gece kumpir yedim lömbür lömbür geliyorum 9 ‘unda çarşambada tartıya çıkınca böyle gülücemmi bakalım iyi geceler canolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yarışma için kendimi hazırladım Başkan sıkıntı yokAlmanya ya da Fransa mi orası.
Hosbulduk naz. Coreklerini kapıda bırak.
İnşallah hep birlikte canım hep güzel haberlerimizi paylaşırızEvet yaa. Yalniz teyzeleri dogumdan sonra beni de zayiflatirsiniz artik, simdiden soyleyeyim de Siz zayif zayif kugu gibi suzulurken beni oylece birakmayin Topigin ilk bebegi, ilk dugunu derken umarim hep guzel ilkler yasariz yeni topikte
Benimde 15kilom var garanti 3beden incelmek istiyorum ve başaracağım yaza kadarYazan kişiler aynı aslında ama yeni topik daha çok cezbediyor. Bu deniz kenarında ondan galiba. Kira icin iki kilo kadayıf, uc porsiyon su boregine anlaştık.
10 kilo demek iki beden demek. Bazıları aksini savunsa da bir beden yaklasik beş kilo yapıyor.
Çarşamba başlıyo yeni yarışma tartı fotosuyla başlayabilirsin hoş geldinSlmlar yeriniz var mi?
Herkes belli birsey mi yapiyor ? Ben suan aralikli oruc diyetini yapiyorum sorun teskil etmezse katilmak isterim
Hoşgeldin.Slmlar yeriniz var mi?
Herkes belli birsey mi yapiyor ? Ben suan aralikli oruc diyetini yapiyorum sorun teskil etmezse katilmak isterim
Ben 60 a merdiven dayamışımGünaydın all starlar. Yarınki maratona hazır mıyız? Ortalama haftada bir kilo verilse 8 kilo makul, kimimiz için 6 kimimiz için 10 kilo verilebilir.
Yalniz tarti gunlerinde esneme yapmayalım.
Menuler yarından paylasilsin. Menu kupası, hedef kupası hala var. Bir de başka kural eklendi onu da perşembe gününe kadar açıklarım.
Bak şindi merak ettimmbaşka kural eklendi onu da perşembe gününe kadar açıklarım.
Normal sudan çıkmış balığa döndün.Ben 60 a merdiven dayamışım
İlk üç var bir de son üç var. Yani bir nevi ceza:)Bak şindi merak ettimm
58,90 aslındaNormal sudan çıkmış balığa döndün.
60 başlamak için güzel sayıdır. Aşağısı 50 ler çünkü...
Hıımmm iyiymişşşş peki cezadan kastın ne meselaaaİlk üç var bir de son üç var. Yani bir nevi ceza:)
Daha iyiymis.58,90 aslında
Ben kötü ceza vermem en fazla eğleniriz :)Hıımmm iyiymişşşş peki cezadan kastın ne meselaaa
Çık toslamadım yaa getçi tartımda bi öyle bi böyle tartıyo regl faktörüde var ama bakalım yarın kaç çıkıcam 60 üstüde olabilirDaha iyiymis.
Aa görev verelim yada yemeyi sevmediği bileyi yedirelim resmini çekip attıralım nasıl fikirBen kötü ceza vermem en fazla eğleniriz :)