ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Evet yaa. Yalniz teyzeleri dogumdan sonra beni de zayiflatirsiniz artik, simdiden soyleyeyim de:KK45: Siz zayif zayif kugu gibi suzulurken beni oylece birakmayin:KK53: Topigin ilk bebegi, ilk dugunu derken umarim hep guzel ilkler yasariz yeni topikte:KK36:
İnşallah hep birlikte canım hep güzel haberlerimizi paylaşırız :KK68:
Yazan kişiler aynı aslında ama yeni topik daha çok cezbediyor. Bu deniz kenarında ondan galiba. Kira icin iki kilo kadayıf, uc porsiyon su boregine anlaştık. :KK8:

10 kilo demek iki beden demek. Bazıları aksini savunsa da bir beden yaklasik beş kilo yapıyor.
Benimde 15kilom var garanti 3beden incelmek istiyorum ve başaracağım yaza kadar:KK6:

Günaydın all starlar. Yarınki maratona hazır mıyız? Ortalama haftada bir kilo verilse 8 kilo makul, kimimiz için 6 kimimiz için 10 kilo verilebilir.

Yalniz tarti gunlerinde esneme yapmayalım.

Menuler yarından paylasilsin. Menu kupası, hedef kupası hala var. Bir de başka kural eklendi onu da perşembe gününe kadar açıklarım.

Günaydın all starlar. Yarınki maratona hazır mıyız? Ortalama haftada bir kilo verilse 8 kilo makul, kimimiz için 6 kimimiz için 10 kilo verilebilir.

Yalniz tarti gunlerinde esneme yapmayalım.

Menuler yarından paylasilsin. Menu kupası, hedef kupası hala var. Bir de başka kural eklendi onu da perşembe gününe kadar açıklarım.
Ben 60 a merdiven dayamışım :ıslık:

X