ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Beni de alin araniza tekrar

Bu sefer size de kendime de soz veriyorum ne olursa olsun, (saglik durumlari haric) her gun gelip bildirim yapip sohbete katilacagim.
Buraya gelip menu bildirmeyince sohbete dahil olmayinca motive olmuyor. Sonra da ipin kacip gidiyor. Gercekten A AklinYolu1 o kadar hakli ki. Ne kadar paylasim o kadar motivasyon.

En son kizim dis cikariyor diye firsat bulamadim gelmeye. Sonra yatili misafirlerim geldi kayinvalidemler. Esim de sag olsun evde hic yemek pismiyor gibi davranip gunde uc cesit yemek hamur isi tatli turu istedi annesinden. E tabi yapilinca da yedim. Buraya bildirme istikrarim da gittigi icin yedim malesef. Yiyince tabi kilomu da aldim bi guzel vermem lazim daha yolum cok

Yaa cok sevindim canim allah tamamina erdirsin. Hayirli olsun. Benim evlilik oncesi istahim cok kapanmisti baya kilo vermistim. İnsallah sen de ne kadar istiyosan onu verirsin
Cok gecmis olsun canim. Senin de bebis geliyormus ne guzel. Hayirli olsun saglicakla al kucagina insallah
Sana da gecmis olsun canim

Ayy benim de midem cok fenaydi hamileyken. Ne yesem cikariyordum 9 ay boyu. Cikarmasam da mide yanmasindan mahvoluyordum. Hic guzel gecmedi hamileligim malesef. Ac kalinca daha beter midem bulaniyodu. Hicbir seyi doya doya yiyemedigim halde onca kiloyu nasi aldim cidden hic anlamadim
Uc ay sonra gecer insallah canim senin mide sorunlari.

İnsallah kuzum. İlk uc ay mide bulantilarindan hamileligine sevinemiyor neredeyse insan Allah'tan gecici bir sey

bende aynı durumdayım konuştum ben işleri varmış yoluna sokar sokmaz gelecekmiş buraya

Oooo kaçak all star imiz gelmiş:)

Hoşgeldin tabi ki gelebilirsin. Yarin tarti resmini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Kizlar bildiğiniz gibi menu bakanımız irmakti. Bu işi çok da güzel becermisti. Kendisine teşekkür ederiz. Artik bebiş bekledigi için yeni yarismaya katılmıyor. Menu bakanı olmayacağını tahmin ediyorum. Zaten onu extra strese sokmak istemem.

Soru şu: aramızda menuleri takip edecek her çarşamba sabahı tam menu bildirenleri rapor edecek aksatmayacak gönüllü bir arkadasimiz var mı?

Ben bu işleri hiç iyi beceremiyorum hatta spor bakanlığındanda aznimi istiyorum saygılar

A AklinYolu1 cnm eşimin akrabası vefat etmiş bu gece hepimiz yolcuyuz şehir dışına 1 hafta oradayız
Haftaya gelsem olurmu çünkü taziyede giremem hem genç hemde eşimin yakını
Basin sagolsun canım. Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin size.

Tartı resmini takma extrem durumlarda esnek olabiliriz.

Yukleyebiliyorsan şimdi de yükleyebilirsin, yukleyemiyorsan da geldiğinde yuklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…