- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Olabilir düşünelim :)Aa görev verelim yada yemeyi sevmediği bileyi yedirelim resmini çekip attıralım nasıl fikir
Ee nişan başınıda ben yaparım artık
Havadandır kuzum geçmiş olsun :)Günaydın kızlar dün migrenim tuttu 10da uyumuşum sabah tartıya çıktım çıkmaz olaydım ya bu tartı da sorun vaer ya da bende
Geçmiş olsun cizzy.Günaydın kızlar dün migrenim tuttu 10da uyumuşum sabah tartıya çıktım çıkmaz olaydım ya bu tartı da sorun vaer ya da bende
Geçmiş olsun cizzy.
Ben son yaş pastalarimi yiyorum. Tartı şu an umrumda degil ama yarından sonra peşini bırakmam. Mandalinayı bile kesicem.
Ne güzel afiyet olsun :)bende son noktayı koydum cheescake yiyroum son kezz
Yaa cok sevindim canim allah tamamina erdirsin. Hayirli olsun. Benim evlilik oncesi istahim cok kapanmisti baya kilo vermistim. İnsallah sen de ne kadar istiyosan onu verirsinSelam kızlarrya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk
Cok gecmis olsun canim. Senin de bebis geliyormus ne guzel. Hayirli olsun saglicakla al kucagina insallahA AklinYolu1 hosgeldin baskanimİki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina
Sana da gecmis olsun canimHerkese selaaaaaam
Ben geldim efeeemmm
Yine taşınmışız ev sahibimiz de gelmiiiiş
A AklinYolu1 hoşgeldin canım
Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesefbakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni
Kiz bakma yemekleri saydigima, yiyemiyorum kiDiyetteyken yumurtali karnabahar esime yapiyirdum kendim cok az tadina bakiyordum. Simdi yaptim hamileligi bahane edip yiyeyim bari diye İlk lokmayi agzima attim midem almadi, yogurt, biraz ekmek, salatalikla doyurdum karnimi Yalniz su ilk uc ayi bir atlatalim o zaman neler yerim bilemiyorum iste
İnsallah kuzum. İlk uc ay mide bulantilarindan hamileligine sevinemiyor neredeyse insanYaa cok sevindim canim allah tamamina erdirsin. Hayirli olsun. Benim evlilik oncesi istahim cok kapanmisti baya kilo vermistim. İnsallah sen de ne kadar istiyosan onu verirsin
Cok gecmis olsun canim. Senin de bebis geliyormus ne guzel. Hayirli olsun saglicakla al kucagina insallah
Sana da gecmis olsun canim
Ayy benim de midem cok fenaydi hamileyken. Ne yesem cikariyordum 9 ay boyu. Cikarmasam da mide yanmasindan mahvoluyordum. Hic guzel gecmedi hamileligim malesef. Ac kalinca daha beter midem bulaniyodu. Hicbir seyi doya doya yiyemedigim halde onca kiloyu nasi aldim cidden hic anlamadim
Uc ay sonra gecer insallah canim senin mide sorunlari.
bende aynı durumdayımSon 6 ayın acısını çıkardım heralde yada kndime çok mu güveniyorum veririm diyepatmamam inşallah bu özgüven patlamasından sonra kendimi tekrar 70 görmeyi hiiiiiiiçççç istemiyorum. Forever07 nerelerde gören varmı??
Gelsin gelsin özledikbende aynı durumdayımkonuştum ben işleri varmış yoluna sokar sokmaz gelecekmiş buraya
Oooo kaçak all star imiz gelmiş:)Beni de alin araniza tekrar
Bu sefer size de kendime de soz veriyorum ne olursa olsun, (saglik durumlari haric) her gun gelip bildirim yapip sohbete katilacagim.
Buraya gelip menu bildirmeyince sohbete dahil olmayinca motive olmuyor. Sonra da ipin kacip gidiyor. Gercekten A AklinYolu1 o kadar hakli ki. Ne kadar paylasim o kadar motivasyon.
En son kizim dis cikariyor diye firsat bulamadim gelmeye. Sonra yatili misafirlerim geldi kayinvalidemler. Esim de sag olsun evde hic yemek pismiyor gibi davranip gunde uc cesit yemek hamur isi tatli turu istedi annesinden. E tabi yapilinca da yedim. Buraya bildirme istikrarim da gittigi icin yedim malesef. Yiyince tabi kilomu da aldim bi guzelvermem lazim daha yolum cok
Ben bu işleri hiç iyi beceremiyorumKizlar bildiğiniz gibi menu bakanımız irmakti. Bu işi çok da güzel becermisti. Kendisine teşekkür ederiz. Artik bebiş bekledigi için yeni yarismaya katılmıyor. Menu bakanı olmayacağını tahmin ediyorum. Zaten onu extra strese sokmak istemem.
Soru şu: aramızda menuleri takip edecek her çarşamba sabahı tam menu bildirenleri rapor edecek aksatmayacak gönüllü bir arkadasimiz var mı?
Basin sagolsun canım. Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin size.A AklinYolu1 cnm eşimin akrabası vefat etmiş bu gece hepimiz yolcuyuz şehir dışına 1 hafta oradayız
Haftaya gelsem olurmu çünkü taziyede giremem hem genç hemde eşimin yakını