- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ee nişan başınıda ben yaparım artık
Nasılsın napıyosun iştemisin cnm
yaa teşekkür ederim kuzummA AklinYolu1 hosgeldin baskanimİki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina
Tansiyonum cok dusuyor. Cuma gun bayilmisim evde cenem kilitlenmis, nefesim tikanmis. Allahtan esim evdeydi, agzimi zorla acmis, dilimi cikarmis, duzeldi de. Bayilip duserken belimi incittim heralde bel fitigi baslangici vardi cok agriyor simdi. Hastane de gozlem icin tuttular, sukur bebekte bir sorun yok, ben de bel agrisiyla kurtardimyaa teşekkür ederim kuzummsana da çok geçmiş olsun hayırdır bi problem yoktur inşallah
oyy kuzuzm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen artık 2 canlısınTansiyonum cok dusuyor. Cuma gun bayilmisim evde cenem kilitlenmis, nefesim tikanmis. Allahtan esim evdeydi, agzimi zorla acmis, dilimi cikarmis, duzeldi de. Bayilip duserken belimi incittim heralde bel fitigi baslangici vardi cok agriyor simdi. Hastane de gozlem icin tuttular, sukur bebekte bir sorun yok, ben de bel agrisiyla kurtardim
Sagol kuzum. Artik basucumda cubuk kraker ve ayranla duruyorum hep, ayrilmaz uclu oldukoyy kuzuzm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen artık 2 canlısın
Canım çok sevindim. Rabbim hakkında hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallaah...Selam kızlarrya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk
amin kuzumm inşallahCanım çok sevindim. Rabbim hakkında hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallaah...
Oooyy öncelikle hayırlı olsun bebiş geliyormuş tebrik ederim canım. Ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe..A AklinYolu1 hosgeldin baskanimİki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina
Sağol canım. Ayy ne heyecanlısındır sen şimdiamin kuzumm inşallahsanada geçmiş olsunnn
Herkese selaaaaaam
Ben geldim efeeemmm
Yine taşınmışız ev sahibimiz de gelmiiiiş
A AklinYolu1 hoşgeldin canım
Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesefbakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni
Sagol kuzum. İlk aylar zor oluyor iste. Yesen miden bulaniyor, yemesen tansiyon dusuyorOooyy öncelikle hayırlı olsun bebiş geliyormuş tebrik ederim canım. Ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe..
Senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin bu anların ömrünün hep en güzel en özel anların olarak kalacak canım tadını çıkar ömür boyu mutlu olursun inşallahSelam kızlarrya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk
Geçmiş olsun aman dikkat et canım bilirim o ani bayılmaları rabbim korusunTansiyonum cok dusuyor. Cuma gun bayilmisim evde cenem kilitlenmis, nefesim tikanmis. Allahtan esim evdeydi, agzimi zorla acmis, dilimi cikarmis, duzeldi de. Bayilip duserken belimi incittim heralde bel fitigi baslangici vardi cok agriyor simdi. Hastane de gozlem icin tuttular, sukur bebekte bir sorun yok, ben de bel agrisiyla kurtardim
Hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayızHerkese selaaaaaam
Ben geldim efeeemmm
Yine taşınmışız ev sahibimiz de gelmiiiiş
A AklinYolu1 hoşgeldin canım
Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesefbakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni
Sağol canım. Ayy ne heyecanlısındır sen şimdi
Senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin bu anların ömrünün hep en güzel en özel anların olarak kalacak canım tadını çıkar ömür boyu mutlu olursun inşallah
Geçmiş olsun aman dikkat et canım bilirim o ani bayılmaları rabbim korusun
Hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız
Ama burada hep birlikte halledecez
Bu arada geçmiş olsun