ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

amin kuzumm inşallah sanada geçmiş olsunnn
Sağol canım

Sagol kuzum. İlk aylar zor oluyor iste. Yesen miden bulaniyor, yemesen tansiyon dusuyor Sana da gecmiss olsun bu arada. Sen bir iyiles de verirsin yine kiloyu ne olacak

Sağolasın canım
Iyi bilirim o ilk aylardaki mide bulantılarını gerçi benim ikizlerde tam 8 ay sürdü bulantı çok zordu, ama geçici hepsi, önemli olan bebeginin sağlıkla doğması, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım

Hoşbuldum, Sağol nazcım
Hep birlikte gidecek o kilolar inşaallah

hiç sorma kuzum heyecan düşünceler aşırı karışığım babam çok zorluyor zor ama güzel günler elhamdulillah

sağol kuzum allah razı olsun
Hayatının en güzel dönemindeki tatlı telaşlar kuzum, babalar için kızları çok değerli tabii, ona da hak vermek gerek.

Yiyip yiyip dolaşıp geri geliyoz hee
Veririz canıııım n'oolacak, hallederiz biz

Valla öyle az mı uğraştık kilolar bizden korksun :)))

Ayyy felaketim yargıya yargıya çıktım bugün ama söylemeyecem neyse akşam yoğurt yiyeyim bari
Drum roll pleaseee

İki gunde verirsin bi siler.

Selam cizzy. Hayırlısıyla olsun. Darısı başıma. Allah tamamina erdirsin.

Bir ayda beş kilo verirsin rahat.

Ee nişan başınıda ben yaparım artık
İndirim yap Cizziye. Hatta bedava yap:)

Hosbulduk irmakcim. Ne guzel takimin ilk bebisi ve bizler de teyzeleri oluruz. Sağlıkla dünyaya getir sağlıkla buyut.

Cok gecmis olsun dikkat et kendine.

Ahaha sab. Sen olmadan olmazdı.gecmis olsun canım ekran çok küçük bazı mesajları eksik okuyorum. Bir 10 kilo bekliyorum senden.

Kirası fazlaydı oranın.

Umarım @Forever07 cim alınmadı. Yeni topik yeni başlangıç dedim.

Son düzenleme:
Kesin severiz kesin Belli bir yasa gelen, evlilik donemindeki kizlari falan yemek yeme kamplarina sokup zorla kilo aldiriyorlar Bizi zorlamalarina da gerek yok biz seve seve yeriz
Menüyü de bir görmek lazım ama değil mi
Ne yiyeceğimizi bilirdik en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…