- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
İyi valla ne olsun koştur dur bi süre bıraktım diyeti şimdi çarşambayı bekliyorum tekrar başlamak içinhoş bulduk canım iyi diyelim iyi olsun senden naber...
Sağol canımamin kuzumm inşallahsanada geçmiş olsunnn
Sagol kuzum. İlk aylar zor oluyor iste. Yesen miden bulaniyor, yemesen tansiyon dusuyorSana da gecmiss olsun bu arada. Sen bir iyiles de verirsin yine kiloyu ne olacak
Hoşbuldum, Sağol nazcımSenin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin bu anların ömrünün hep en güzel en özel anların olarak kalacak canım tadını çıkar ömür boyu mutlu olursun inşallah
Geçmiş olsun aman dikkat et canım bilirim o ani bayılmaları rabbim korusun
Hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız
Ama burada hep birlikte halledecez
Bu arada geçmiş olsun
Hayatının en güzel dönemindeki tatlı telaşlar kuzum, babalar için kızları çok değerli tabii, ona da hak vermek gerek.hiç sorma kuzum heyecan düşünceler aşırı karışığım babam çok zorluyor zor ama güzel günler elhamdulillah
sağol kuzum allah razı olsun
Yiyip yiyip dolaşıp geri geliyoz hee@Papatya gelini hoş bulduk canım iyi diyelim iyi olsun senden naber...
I IRMAKK70 canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ayrıca çok çok geçmiş olsun aman dikkat....
C cizen_bayan canım kız sana da hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah mutluluklar....
kokulusabun cancazım geçmiş olsun bende sen gibiyim yedim yedim geldim veririz inşallah yine...
Hiii ben bırakmak ne kelime ülke değiştirdim diyetle aynı ülkede bile değiliz :))) çarşambayı bekliyomİyi valla ne olsun koştur dur bi süre bıraktım diyeti şimdi çarşambayı bekliyorum tekrar başlamak için
Valla öyle az mı uğraştık kilolar bizden korksun :)))Sağol canım
Sağolasın canım
Iyi bilirim o ilk aylardaki mide bulantılarını gerçi benim ikizlerde tam 8 ay sürdü bulantıçok zordu, ama geçici hepsi, önemli olan bebeginin sağlıkla doğması, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım
Hoşbuldum, Sağol nazcım
Hep birlikte gidecek o kilolar inşaallah
Hayatının en güzel dönemindeki tatlı telaşlar kuzum, babalar için kızları çok değerli tabii, ona da hak vermek gerek.
Yiyip yiyip dolaşıp geri geliyoz hee
Veririz canıııım n'oolacak, hallederiz biz
Kııızzz ne ara nereye gittiiinnnHiii ben bırakmak ne kelime ülke değiştirdim diyetle aynı ülkede bile değiliz :))) çarşambayı bekliyom
Kııızzz ne ara nereye gittiiinnn
Kız yok ben aynı yerdeyim de diyet ülke değiştirdi sanırım yedim de yedim aldım da aldım çarşamba ne demek istediğimi anlarsınKııızzz ne ara nereye gittiiinnn
Ahahah kafamızı kuma gömüyoruz biz sadece:))Diyetten kacan kisi gitse gitse Moritanya'ya gider heraldeAslinda bu kadar diyet yapacagiz diye ugrasacagimiza bir Moritanya turu duzenleseydik topikce hic fena olmazdi
Diyetten kacan kisi gitse gitse Moritanya'ya gider heraldeAslinda bu kadar diyet yapacagiz diye ugrasacagimiza bir Moritanya turu duzenleseydik topikce hic fena olmazdi
Kiz israr etme gel Moritanya'ya gidelim, bizi prensesler gibi karsilarlar oradaBen hindistan gezisi istiyorum banane banane
Bende geleyim bacım kesin severim ben oraları:))Kiz israr etme gel Moritanya'ya gidelim, bizi prensesler gibi karsilarlar orada
KesinBende geleyim bacım kesin severim ben oraları:))
Kesin severiz kesinBende geleyim bacım kesin severim ben oraları:))
Drum roll pleaseeeAyyy felaketim yargıya yargıya çıktım bugün ama söylemeyecemneyse akşam yoğurt yiyeyim bari
Selam cizzy. Hayırlısıyla olsun. Darısı başıma.Selam kızlarrya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk
İndirim yap Cizziye. Hatta bedava yap:)Ee nişan başınıda ben yaparım artık
Hosbulduk irmakcim. Ne guzel takimin ilk bebisi ve bizler de teyzeleri oluruz. Sağlıkla dünyaya getir sağlıkla buyut.A AklinYolu1 hosgeldin baskanimİki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina
Ahaha sab. Sen olmadan olmazdı.gecmis olsun canım ekran çok küçük bazı mesajları eksik okuyorum. Bir 10 kilo bekliyorum senden.Herkese selaaaaaam
Ben geldim efeeemmm
Yine taşınmışız ev sahibimiz de gelmiiiiş
A AklinYolu1 hoşgeldin canım
Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesefbakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni
Kesin severiz kesinBelli bir yasa gelen, evlilik donemindeki kizlari falan yemek yeme kamplarina sokup zorla kilo aldiriyorlar Bizi zorlamalarina da gerek yok biz seve seve yeriz
Almanya ya da Fransa mi orası.Burda saat 9 ;38
Iki saat var aramizda
Günaydın günaydın günaydııııınnnn
Başkan gelmiş A AklinYolu1 hoşgelmiş
Sabah sabah çok iyi geldiniz bana
Menüyü de bir görmek lazım ama değil miKesin severiz kesinBelli bir yasa gelen, evlilik donemindeki kizlari falan yemek yeme kamplarina sokup zorla kilo aldiriyorlar Bizi zorlamalarina da gerek yok biz seve seve yeriz