ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

amin kuzumm inşallah :KK200: sanada geçmiş olsunnn
Sağol canım :KK68:

Sagol kuzum. İlk aylar zor oluyor iste. Yesen miden bulaniyor, yemesen tansiyon dusuyor:anneadayı: Sana da gecmiss olsun bu arada. Sen bir iyiles de verirsin yine kiloyu ne olacak:süslü:

Sağolasın canım:KK68:
Iyi bilirim o ilk aylardaki mide bulantılarını gerçi benim ikizlerde tam 8 ay sürdü bulantı :KK57: çok zordu, ama geçici hepsi, önemli olan bebeginin sağlıkla doğması, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım:dua:

Senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin bu anların ömrünün hep en güzel en özel anların olarak kalacak canım tadını çıkar ömür boyu mutlu olursun inşallah :KK200::KK54:

Geçmiş olsun aman dikkat et canım bilirim o ani bayılmaları rabbim korusun:KK36:

Hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız:ıslık:
Ama burada hep birlikte halledecez :KK66:
Bu arada geçmiş olsun
Hoşbuldum, Sağol nazcım:KK68:
Hep birlikte gidecek o kilolar inşaallah :KK19:

hiç sorma kuzum heyecan düşünceler aşırı karışığım babam çok zorluyor zor ama güzel günler elhamdulillah :KK68:

sağol kuzum allah razı olsun
Hayatının en güzel dönemindeki tatlı telaşlar kuzum, babalar için kızları çok değerli tabii, ona da hak vermek gerek.

@Papatya gelini hoş bulduk canım iyi diyelim iyi olsun senden naber...

I IRMAKK70 canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ayrıca çok çok geçmiş olsun aman dikkat....

C cizen_bayan canım kız sana da hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah mutluluklar....

kokulusabun kokulusabun cancazım geçmiş olsun bende sen gibiyim yedim yedim geldim veririz inşallah yine...
Yiyip yiyip dolaşıp geri geliyoz hee:ıslık::KK70:
Veririz canıııım n'oolacak, hallederiz biz :cool:

Sağol canım :KK68:

Sağolasın canım:KK68:
Iyi bilirim o ilk aylardaki mide bulantılarını gerçi benim ikizlerde tam 8 ay sürdü bulantı :KK57: çok zordu, ama geçici hepsi, önemli olan bebeginin sağlıkla doğması, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım:dua:

Hoşbuldum, Sağol nazcım:KK68:
Hep birlikte gidecek o kilolar inşaallah :KK19:

Hayatının en güzel dönemindeki tatlı telaşlar kuzum, babalar için kızları çok değerli tabii, ona da hak vermek gerek.

Yiyip yiyip dolaşıp geri geliyoz hee:ıslık::KK70:
Veririz canıııım n'oolacak, hallederiz biz :cool:
Valla öyle az mı uğraştık kilolar bizden korksun :)))

Ayyy felaketim yargıya yargıya çıktım bugün ama söylemeyecem :olamaz: neyse akşam yoğurt yiyeyim bari:KK70:
Drum roll pleaseee :KK70:

İki gunde verirsin bi siler. :21:

Selam kızlarr :halay: ya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz :KK60: benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm:KK68: o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk:KK71:
Selam cizzy. Hayırlısıyla olsun. Darısı başıma. :KK73:Allah tamamina erdirsin. :nazar:

Bir ayda beş kilo verirsin rahat.

Ee nişan başınıda ben yaparım artık:halay:
İndirim yap Cizziye. Hatta bedava yap:)

A AklinYolu1 hosgeldin baskanim:KK52:İki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum:olamaz: Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina:rapci:
Hosbulduk irmakcim. Ne guzel takimin ilk bebisi ve bizler de teyzeleri oluruz. Sağlıkla dünyaya getir sağlıkla buyut. :nazar:

Cok gecmis olsun dikkat et kendine.

Herkese selaaaaaam :KK54:
Ben geldim efeeemmm :KK52:
Yine taşınmışız ev sahibimiz de gelmiiiiş
A AklinYolu1 hoşgeldin canım :KK68:

Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesef :KK43: bakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni :ıslık:
Ahaha sab. Sen olmadan olmazdı.gecmis olsun canım ekran çok küçük bazı mesajları eksik okuyorum. Bir 10 kilo bekliyorum senden.

Kirası fazlaydı oranın. :dondurma:

Umarım @Forever07 cim alınmadı. Yeni topik yeni başlangıç dedim.

Son düzenleme:
Kesin severiz kesin:KK45: Belli bir yasa gelen, evlilik donemindeki kizlari falan yemek yeme kamplarina sokup zorla kilo aldiriyorlar:olamaz: Bizi zorlamalarina da gerek yok biz seve seve yeriz:KK70:
Menüyü de bir görmek lazım ama değil mi
Ne yiyeceğimizi bilirdik en azından:KK70:

X