- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.721
Hos geldin canım super rakam korumada almamışınya daha ne olsun darısı bana olsunGünaydın kizlar,
Cok kalamiycam. Bir mesaj yazıp çıkacağım. Umarım herkes iyidir. Sizinle sohbeti özledim . Evdeki İnternetim kesik salı günü bağlanıyor. Geçmişe o zaman dönerim.
4.sezon bugün başladı hayırlı olsun.
Mesaj sayıları bugün gece 12 den itibaren sayılıyor. Sonuçları müsait bir zamanda okuldan yüklerim.
Korumadayım ve koruma hedefim 52.5 di ben 52.3 ile başliyorum. İlk defa verdiğim arada kilo almadım.
Gorusuruz. Kendinize iyi bakın :)
Vayy gitmiyo gitmiyo dedin gitmis
Ben saat başı tartılıyorum ortalamayı alıyormramazanda 14-16 arasında tartilmak lazimmis
Haberiniz olun kizlar
Saat 16 mı mayıs 16 mı16 ya kadar 57.50 olursun bencetebrikler 11 gunde iyi kilo vermişşin darısı bana
Onemli degil canim :)Yaa uykusuzluk hepsi özürdilerim canım
Gıdım gıdım gidiyo iste simdilik. Bi ara hep 69 goruyodum.Vayy gitmiyo gitmiyo dedin gitmis
Benim gibi yukarı gitmiyo en azindanGıdım gıdım gidiyo iste simdilik. Bi ara hep 69 goruyodum.
Takilma sen o kiloya. Cabuk geldi cabuk gider. Daha cok artmadan müdahale etceksin ve gitcek gelenlerBenim gibi yukarı gitmiyo en azindan
Bugun dengele canim. İmkanin varsa da yat uzan biraz. Tansiyon düştü mü fena ya. Benim de çok düşer.Tansiyonum yerlerde gözüm kararıp duruyo çok hafif yedim dün sahura da kalkmadım bu sabah da erken kalktım zaman geçmiyor
Tebrikler cnm süper
Buda iyi en azından 68 görmüşün tebrikler canım