- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.701
Ya benimde öyle hala 57 göremedim çıldırcamKilom yerinde sayıklıyor delircem
Çok da kasma canım bu sezon olucaz sonuçtaYa haplar olmasa ben 56 olmuştum ama olmuştum olamicam sanırım
Çok iyi
Gel artık da muhabbet edelim iyi korumuşsun ben de alıyorum aralarda ama verdimGünaydın kizlar,
Cok kalamiycam. Bir mesaj yazıp çıkacağım. Umarım herkes iyidir. Sizinle sohbeti özledim . Evdeki İnternetim kesik salı günü bağlanıyor. Geçmişe o zaman dönerim.
4.sezon bugün başladı hayırlı olsun.
Mesaj sayıları bugün gece 12 den itibaren sayılıyor. Sonuçları müsait bir zamanda okuldan yüklerim.
Korumadayım ve koruma hedefim 52.5 di ben 52.3 ile başliyorum. İlk defa verdiğim arada kilo almadım.
Gorusuruz. Kendinize iyi bakın :)
Eriyordu gözükmüyordu4.sezon hedefim 48 kilo yani. 47.9:)
Bi an soguk soguk terlemedim degil dolmamis yazincaMoon Light tamam mesajlari bende baktim simdi 500 gecmis
Super korumussun kaptan tebrik ederim.Günaydın kizlar,
Cok kalamiycam. Bir mesaj yazıp çıkacağım. Umarım herkes iyidir. Sizinle sohbeti özledim . Evdeki İnternetim kesik salı günü bağlanıyor. Geçmişe o zaman dönerim.
4.sezon bugün başladı hayırlı olsun.
Mesaj sayıları bugün gece 12 den itibaren sayılıyor. Sonuçları müsait bir zamanda okuldan yüklerim.
Korumadayım ve koruma hedefim 52.5 di ben 52.3 ile başliyorum. İlk defa verdiğim arada kilo almadım.
Gorusuruz. Kendinize iyi bakın :)
Ama sonucta birakmadin. Reglin bitince daha az cikarsin. Hastalik da var simdi. Bol su icmeye calis. Sonra da aramiza dön
Bi çırpıda soyledim ama tabi duyuldu yani
Hahahahh filmlerdeki gibi yuvarlayarak söyleseydin anlaşılmadan
Kaybedince anladikEvet ya gerçekten ne güzel günlermiş de şimdi anlıyoruz kıymetini
İyi ki yavrularmz var ama o eski hayatımdan eser yok şimdi
Bitti bitcek gibi ekmeğe basladim o etkiledi bi de cok dikkat etmiyorum açıkçasıAma sonucta birakmadin. Reglin bitince daha az cikarsin. Hastalik da var simdi. Bol su icmeye calis. Sonra da aramiza dön
Mantikli. Normal zamanda 6 da 7de yiyip ertesi gun 10 11 gibi falan tartiliyodum ben. Ramazanda saat 3 te falan yiyo oluyoruz. Aradaki saat farkina gore tartilcaktim ben deramazanda 14-16 arasında tartilmak lazimmis
Haberiniz olun kizlar
Iftar once si su kaybı fazla oldugi icin dogru tarti olmuyomuş zaten 3te yiyince 12saat iste 15yapiyo normal o daMantikli. Normal zamanda 6 da 7de yiyip ertesi gun 10 11 gibi falan tartiliyodum ben. Ramazanda saat 3 te falan yiyo oluyoruz. Aradaki saat farkina gore tartilcaktim ben de
Girersin girersin. İftarda cok yenmiyo zaten. Sahuru da hafif atlatabilirsen tam kilo verme firsati iste. Emzirmiyo olsaydim ben de sahurda yogurt hurma yiyip yatmayi isterdim acikcasi. Uygulayabilir miydim orasi mechul tabiBitti bitcek gibi ekmeğe basladim o etkiledi bi de cok dikkat etmiyorum açıkçası
Bakalim bitsinde oruçla düzene girerim insallah
Girmek zorundayım zaten 2 tane sort aldim kendime tam sıkı sıkı kapandı midem portledi onlari giymek icin biraz vermem lazım
BitirdimişinBenimki doldu canim. 24 marttan itibaren değil mi? 438 mesajim varmis 24 martta.
Yaa uykusuzluk hepsi özürdilerim canımBi an soguk soguk terlemedim degil dolmamis yazinca
16 ya kadar 57.50 olursun benceSezon sonu tartımda 4kg fazlayla 62.4e çıktım ve tilya çayına başladım bu arada 11 günde 4.4kg verdim tilya çayı sayesinde oldu
Kıyafetlerimde de hissediyorum farkı karnım falan eridi sıra bacak yağlarımda o yüzden bırakmicam ramazan boyu içicem
1 aylık hedefim 8 haziranda 53.9 görmek
Tebrikler canım