- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.341
Ebrunun programd hepsi var çok güzel ama bünye alıştı galba baya ara vermiştim yine başlamam lazım belki etki ederYat sırt üstü kaldır bacakları yana doğru aç kapa ve çapraz yap bırak acaip çalıştırıyor ve kolay
Artık sevmiyorum getirmeyin de göbeğimizin düşmanlarıValla böyle fena patlıyorumbu akşam baklava vardı aslında benim için getiriyo ya eşim ya kaynm onlarda sever ama kaynımla yeriz daha çok öyle işte güme gidiyorum
Ayyy o ebru beni deli ediyor huhlaya huhlaya sinirlerim bozuluyorEbrunun programd hepsi var çok güzel ama bünye alıştı galba baya ara vermiştim yine başlamam lazım belki etki eder
Sen saydıkça cevaplasammı
Ben bırakmak istemiyorum bunu anladımE işte ilk hafta ince yiyeceksin 2. Hafta amaaan hiç yetmeyeyim daha iyi diyeceksin tatlı öyle bırakılır
Beraber ilerlersiniz iyi fikirSen saydıkça cevaplasammı
Ahahaha o zaman yapacak bişey yok tatlı diyeti yok mu bi araştırBen bırakmak istemiyorum bunu anladım
Telefon çocuğun eline mi geçti hahahahahAbcdefghijklmnoprstvyz
Geveze
Muhtarın içine çocuk kaçtı doldursun mesajlarıTelefon çocuğun eline mi geçti hahahahah
Hiç böyle uğraşma 1 sayı yaz yeter veya bi harfle alfabeyi say 29 mesaj+×÷=/_€£¥¥₺!@#$%^&&*(())-'bcmvm","=($'d
Onu da mesaj tamamlarken gördüm bende durumumuz vahimTaş koyma kk yoluma saniyeyle engelleme beni yolum uzun
Ben de geliyoruuummBenim epey azaldı ha gayret kızlar hepiniz olun isterim yeni sezonda seviyorum sizi
Bende öyle dedim aslında her harfi tek tek yazsa bi ilerler medajlarıHiç böyle uğraşma 1 sayı yaz yeter veya bi harfle alfabeyi say 29 mesaj
Bence de sabah fazla, akşam eksik çıkıyor ama hafif acıkmaya başlayınca ideal öğle gibiBen oruçlu iken öğle vakti tartılıyorum daha doğru geliyor iftar sonrası sahur sonrası ve iftar öncesi pek doğru olmuyor gibi
Şuan beni gaza getirdinBen iftardan sonra leslie 3 mille ile başlıyorum kısmetse...