- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya yazmışsın olurDaha 127 var
Aynen aynen vücudumuzda olmadı gereken su da gidiyor iftara yakın zamanda yanıltıcı bi sonuç olurBence de sabah fazla, akşam eksik çıkıyor ama hafif acıkmaya başlayınca ideal öğle gibi
İyiyim frenleyebildim kendimi mutluyum miden nası olduNasılsınız hanımlar hayırlı iftarlar❤
Bende tek tek baktım aralarda yazan olduda görmedim mi diyeMIhtar mesajları arasında zor görüyorum seninkini
İlk günümüz güzel geçti sanırım inşallah böyle devam ederizBen bugün baya bir temizlik yaptım.İftara doğru yarım saat yürüyüş yaptım.Sonra duş alıp iftarımızı açtım.Cok şükür bugün sağ salim atlattım.Darisi yarına artık .İftarda da toplam 547 kalori aldım.
Ben sadece milleti gaza getiriyorum kendim yapmadım henüz 2 saat ara olması gerekiyormuş sporla yemek arası yoksa spor kalbi yorup kalp krizi riskini arttırıyormuşŞuan beni gaza getirdin
Yaaa sen tutmaa kıyamam sütün olsunBen de aclik konusunda cok zorlanmadim ama sütüm yok sanirim su an. Kizim aglayip duruyo emerken. Onu nasi yapicam bilemedim. Dinlenemiyorum da adam gibi uyumadigi icin. Malt icmedim sahurda. Bugun bi de iciyim deniyim nasi olcak
Aynen seneye valla bağışıklık güçlendirici biseyler yapcam bademcikler aldırdım iyi oldu ama hala hastalıklar devamGeçmiş olsun kuzum kendine dikkat et bi rahatlayamadın
Aslında bi baklava yiceğime 2 şekerli çaya mı alıştırsam kendimiBen yemedim tatli su ana kadar bakalim. Sekerli cay içiyorum su an. O da bastiriyo tatli istegini
Evet yapıcam karar verdimBirazdan toparlanirsin canim. Oturup kalma yap sporunu
O yüzden bu akşam spor yapmak zorundayım yoksa yerimde sayarımAz kaldi az. Birazcik dikkat etmek lazim sadece. Sonra kirilacak o sınır da
Bu aksamda yedim masallah ama artik tamam birazdan kahve iccem biraz leslie biraz eliptik yapcam zaten 8500 adımdayım biraz daha hareket katmam lazimBi yerden tekrar basla sen de. Nyx gibi. O kilodan baslamis gibi kabul edip calismalara basla
Evet ebruya başlicam yine peşine bi cardio iyi olur ama yüklenmek istemiyorum sonra 1.5 saati buluyor sıkılıyorum tamamen bırakıyorumBence leslie falan yapma sen. Direk bolgesel bikac hareket bul onu duzenli yap. Genel olarak bi problemin yok ki 36 bedensin bildigin. Rahatsiz oldugun yer ic bacak. Ona yonelik hareketler yapmalisin
Vücudumu oynatmadan kendimi spor yaparken düşünüp beynime yapmışım mesajını vercemO nasıl oluyo kiz
Benim de 56 kaldıı ha gayret47 yada 45 sanırım
Evet ya bende kağıda yazdım hareketleri ezberledim zaten o yüzden açmıyorum videoAyyy o ebru beni deli ediyor huhlaya huhlaya sinirlerim bozuluyor
30 da bırak benceSon 36 bıraksam mi bugünlük
Bende tek tek baktım aralarda yazan olduda görmedim mi diye