- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.301
Evet 2 bardak su içtim 2 dkk sonra ezan okundu sasırdım netten takvime baktım oyleymişAyyy bi aksilik olmadan farkına varmışsın yine
Baklava çıktı şansıma 1 tanecik yedim tuttum kendimiYas pasta mii. İsin zor allah kolaylik versin. Abartmadan yiyebilirsin bence.
Kesin yapmak lazım ağırlık çöktü bile bi de spor yapalım dedimDisardan fark edilmesi icin spor lazim sanki ya. Ben hic zayiflamis gibi hissetmiyorum. Sıkılasmam lazim
Bu bi ay iyi idare etsek güzel olacak ben 1 taneyle bıraktığım için seviniyorum ama gece ne olur bilememTarti eksi cikiyo canim kiloda sorun yol simdilik bakalim. 68i gordum sonunda. Kendimi zorlicam biraz. Gunde iki kez yapabilirsem daha iyi bi sonuc alirim diye düşünüyorum canim. Dun ölçüleri de aldim. Sonuc ne olcak acaba
Gecmis olsun canim ust uste gelmis hepsi. Kaptan saglikla ilgili durumlarda istisna yaparız gibi bi seyler diyodu sanki. Sen yine yazabilirsen yazmaya calis bikac mesaj bu iki gun. Cok kotuysen tabi hic dusunme burayiSelam uğrayamadım kac gündür pek iyi hissetmiyorum kendimi
Grip oldum yine once boğaz yanma arkasından burun akıntısı faln yanında regl katmerli anlicaginiz
Bugünde sersem geziyorum regl olduğum için tutamıyorum oruç anca bitti gitti haftaya kısmet bakalim
58 de görüyorum sonlarını, hele 57ye bi insem sevinicem senin 68 görmen de moral olur sanaRamazanda duzen degiscek ya azicik daha dikkat edersen kirarsin 59 sınırını canim. Vucut zaten bi sasiriyo.
Etme bulma dunyasiHeeee sen annene iş çıkarmışsın senin küçük hanım da sana...
Ben de yemek yemezmişim eziyet edermişim benim büyük oğlan öyleydi.
Evet varım ama ne yapacağıma hala karar vermedim bugun psikolojik spor mu yapsamBence de. 1 saat ramazanda cok zor olur zaten bence. İnsan hayattan sogur
Hadi baslayalimm. Ben dunden basladim siz de katilin hep birlikte yapalim kim ne spor yapmak istiyosa
Amin canim sagolasin. Aynen oyle yapicam ya esyanin hamalligini yapmisim resmen. Ev esya dolup tasmis. Kiyafetleri falan ayikliyorum yavastan. Kiyafet kumbrasina koca bi poset gitti bile. Dahasi da cikar insallah.Taşınıyorsunuz dimi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Toplan toplan gereksiz şeyleri at kullanılabilir olanları ver birilerine...