- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.321
Ben de pide hic sevmem. Yumurtali olunca hele bi kokuyo hic yiyemiyorum valla.Ya pide olunca 1 dilimle kalmıyoruz geçen yıl bende yapıyordum. Bitene kadar yiyoruz o yüzden ekmek olsun dedik bu ramazan
27 mesaj daha at bugun. Duz hesap 100 kalsin bari. Onu da yarin yaparsinDaha 127 var
Ben yemedim tatli su ana kadar bakalim. Sekerli cay içiyorum su an. O da bastiriyo tatli isteginiBu bi ay iyi idare etsek güzel olacak ben 1 taneyle bıraktığım için seviniyorum ama gece ne olur bilemem
Birazdan toparlanirsin canim. Oturup kalma yap sporunuKesin yapmak lazım ağırlık çöktü bile bi de spor yapalım dedim
Az kaldi az. Birazcik dikkat etmek lazim sadece. Sonra kirilacak o sınır da58 de görüyorum sonlarını, hele 57ye bi insem sevinicem senin 68 görmen de moral olur sana
Yani yapabildiğim kadarGecmis olsun canim ust uste gelmis hepsi. Kaptan saglikla ilgili durumlarda istisna yaparız gibi bi seyler diyodu sanki. Sen yine yazabilirsen yazmaya calis bikac mesaj bu iki gun. Cok kotuysen tabi hic dusunme burayi
Bence leslie falan yapma sen. Direk bolgesel bikac hareket bul onu duzenli yap. Genel olarak bi problemin yok ki 36 bedensin bildigin. Rahatsiz oldugun yer ic bacak. Ona yonelik hareketler yapmalisinEvet varım ama ne yapacağıma hala karar vermedim bugun psikolojik spor mu yapsam
O nasıl oluyo kizEvet varım ama ne yapacağıma hala karar vermedim bugun psikolojik spor mu yapsam
27 mi of of27 mesaj daha at bugun. Duz hesap 100 kalsin bari. Onu da yarin yaparsin
Olur olur. Muhabbet ederken fark edilmiyo bile ne ara kac mesaj olmus.27 mi of of
Geçmiş olsun kuzum kendine dikkat et bi rahatlayamadınSelam uğrayamadım kac gündür pek iyi hissetmiyorum kendimi
Grip oldum yine once boğaz yanma arkasından burun akıntısı faln yanında regl katmerli anlicaginiz
Bugünde sersem geziyorum regl olduğum için tutamıyorum oruç anca bitti gitti haftaya kısmet bakalim
Bence tek tek yolla gitsinSimdilik bu kadar artik oldugi kadar olmadığı kader
Kaç kaldı kaç kaçAz kaldı çok şükür bugün yarın yazarım tamamlanır olmadı kendi kendime muhabbet ederim.
Bi yerden tekrar basla sen de. Nyx gibi. O kilodan baslamis gibi kabul edip calismalara baslaBen aldım başımı gittim bilmem Nasıl gitcek bu kilocuklar
Geçmiş olsun canım benimde yemekten sonra başladı. Yemeğe kadar bişeyim yoktu içtim hem ağrı kesici hem avmigran anca oluyor. Bence susuzluk yapıyorİftarı yaptım 1 kase corba beni şişirdi 1 bardak su 300 cc önden içtim midemde yer kalmadı şimdi uzandım migrenim tavan yaptı 300 cc su yemek sonrası avmigran içtim sıkışık mideyle duruyorum
Valla böyle fena patlıyorumMayınlı tarlaya atsan kendini daha az tehlikede olursunyazık sana ya kim getiriyor döveyim ben
Hayırlı iftarlarNasılsınız hanımlar hayırlı iftarlar❤