- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.381
Evet hemen yapma o kadarını bilmiyorum ama yemek peşine spor yapmaBen sadece milleti gaza getiriyorum kendim yapmadım henüz 2 saat ara olması gerekiyormuş sporla yemek arası yoksa spor kalbi yorup kalp krizi riskini arttırıyormuş
Takviye falan kullanman iyi gelir belki deAynen seneye valla bağışıklık güçlendirici biseyler yapcam bademcikler aldırdım iyi oldu ama hala hastalıklar devam
Site seninmiş gibi kullan121 kaldı biraz sakinlessin ortalık yatmadan dediğinizi yaparimsimdi kalabalık etmiyim
Bakcam propolis falan bi de bağışıklık güçlendirici hap surup bisilerTakviye falan kullanman iyi gelir belki de
00.00 da başlıcamSite seninmiş gibi kullan
Dünden beri 100 mesaj yazmışımdır bi başlayınca geliyor yumurta kapıya dayanınca
Sarımsak limon kür falan yapsan baya bekletiyorsun sonra sabahları içiyorsunBakcam propolis falan bi de bağışıklık güçlendirici hap surup bisiler
Ayyy babam yaptı geçenlerde onu leş gibi kokuyodu sabahlarıSarımsak limon kür falan yapsan baya bekletiyorsun sonra sabahları içiyorsun
Hadi ya o kadar mı kötüymüş denememiştim ama düşünüyordum ben deAyyy babam yaptı geçenlerde onu leş gibi kokuyodu sabahları
Hatta bankaya gitmişlerdi annemle veznede kiz demis sabaj sabah nerden geliyo bu sarımsak kokusu Bayilcam simdi diye açmışlar kapıları havalandırmaya
Dedim almicaklar bi daha seni bankaya
Ayyy o ebru beni deli ediyor huhlaya huhlaya sinirlerim bozuluyor
Tutmayinca da kendimi kotu hissediyorum ya. Bisuru de borc olcak. Bikac gun deneyim de care bulamazsam mecbur birakicam tutmayi canim.Yaaa sen tutmaa kıyamam sütün olsun
Ezipte yapmıştı onlar ezmeyende oluyomus galiba ama bilmem ben yapmamAyyy babam yaptı geçenlerde onu leş gibi kokuyodu sabahları
Hatta bankaya gitmişlerdi annemle veznede kiz demis sabaj sabah nerden geliyo bu sarımsak kokusu Bayilcam simdi diye açmışlar kapıları havalandırmaya
Dedim almicaklar bi daha seni bankaya
Kaç aylıktı senin kiz biraktirmaya da çözüm olur belki benimki sütüm az geliyo diye bırakmıştı ama mamada kullanıyodum ben bilemiyorum biri birini tutmuyo bunlarinTutmayinca da kendimi kotu hissediyorum ya. Bisuru de borc olcak. Bikac gun deneyim de care bulamazsam mecbur birakicam tutmayi canim.
Su an iyiyim soda içtim şimdi sutlu mistik chai cayı demini alsın içecemİyiyim frenleyebildim kendimi mutluyum miden nası oldu