- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.241
Ben dibini gormeden birakmam. Anlamiyorum ki baska seylerde bir de mandalina da boyle oluyor.Hay senin ağzın latte içsin emi... Neyse ki benim dibini göreyim takıntısı yok yani 1 ısırık alıp dur diyebiliyorum çok şükür...
Az kilo vereyim içli köfte yapıp yicem... hemde sınırsız ama önce hakedeyim.
A AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
Dr gittim cnm hamileyim diyet yapamam herhalde
Eve geçince sohbete katılırım cnm yine aranızdayım Cnm
15 tatildede burdayım fazla giremiyorum cnm
hayırlı olsun kuzum allah anneli babalı büyütsün inşallahA AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
Kuzum hayirli olsun. Bir tane daha ayni haberden gelirse grup kurariz artikA AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
ALL _StaR bebekleri diye grup kurun irmakkk.Kuzum hayirli olsun. Bir tane daha ayni haberden gelirse grup kurariz artikC cizen_bayan uzme kendini canim. Baban bir sure gecince alisacaktir yeni habere.
Burdaki gruplar oluyor ya temmuz anneleri falan, onun gibi All_Star anneleri grubu kurariz biraz bekleyelim sayimiz biraz daha artar belkiALL _StaR bebekleri diye grup kurun irmakkk.
Hakkinda hayırlısı olsun canim. İnsallah baban sirf bu yuzden gerginlik cikarmaktan vazgecer senin mutluluğunu dusunup. İlk basta sevdiyse sonradan ogrendiyse bence daha kolay olur kabul etmesi. Onyargisiz kayınpederinle biraz vakit gecirip de biraz isindiysa, ilerde cok takilacagini zannetmiyorum.yorgunluk attım ama sorunlar bitmiyor doğru düzgün sevinemiyorum bile hep bir şey oluyor. İnsanları ben din dil ırk ayırmam insan olarak iyi olsun yeter dinine düşkün olup kötü olan bir sürü insan var ama babam kayınpederimin kürt kökenli olduğunu öğrenince biraz gerildi olumsuzluğa doğru gidiyor ve benim moralim yerlerde
A AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
Olabilir nanadan hic beklemiyordum mesela.Burdaki gruplar oluyor ya temmuz anneleri falan, onun gibi All_Star anneleri grubu kurariz biraz bekleyelim sayimiz biraz daha artar belki
Incecik minicik.15.01.2019 menüm
sabah
2 adet yağsız sigara böreği
çay
Öğlen
az mercimek çorbası
2 yk pilav
2 yk bezelye
Ara
ev yapımı incecik kek
akşam
Yok
bolbolbol sukokulusabun
Ay dedim bu kim nerden çıktı A AklinYolu1bizim kaptanmış
Benim aksam değişti
Komşuya gittik ilk defa gittigim yer biraz yemek zorunda kaldim kurabiye falanda vardi onu yemedim
Saat 3te yarım krep ufak bi parca peynir 3fincan cay birde türk kahvesi
Aksam yemeği yerine gecsin artıkınkokulusabun
Adim fatma eski nick fatma7454 bursada oturuyorum. 15 kilo verip 10 kilosunu geri aldım. Detoks arada yapıyorum en sevdiğim sütlü yeşilçay hiç zorlanmıyorum. Ama diğerleri hiiiç bana göre değil.
Hatta instagram da arkadaşız seninle :))) o kadar yani...
Benim soracağım var mı hmm aslında yok ya gayet güzel anlatmışsın sadece işini merak ettim...
Senin zaten fazla kilon yok.. Rahat rahat konusuyorsun.
Oyle bir nick almissin ki. Bu nickle ben bile taniyamazdim seni.