-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.281
Geçmiş olsun cnmSagolun arkadaslar, cok tesekkur ederim desteginiz icin. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin insallah
Kuzum hastaneden hastaneye cihazdan cihaza farklilik olabiliyor. İlk gittigim keseyi, bebegi gordu, kalp atisini falanduydu 6 haftalik dedi. 3-4 gun sonra bayilinca esim baska hastaneye goturdu acilden girdik sadece keseyi gordu 5 haftalik dedi. Doktora durumu soyledim cihazdan cihaza farkedebiliyor dedi. Biraz daha gitmesen de sorun olacagini sanmiyorum ama sen aile hekimine gittiginde folik asit vs. kullanman gereken vitamin var mi diye sor yazdir, kullanmaya basla.
Tmm cnm çok teşekkür ederimNana929 kese karindan bakilan ultrasonda 5 haftalikken gorunuyor normalde. Vajinal ultrason baktirirsan 3 haftalikken gorulebiliyor.
Fıstıkları yiye yiye fıstık olcanBugun nedense tuhaf hissediyorum kendimi. Atesim var. Ben biraz bozdum. Kuruyemis demeyecegim halde. Yemeseydim cok daha iyiydi.
Menume ek : Sabah ki 2 avuc siirt fistigi ile birlikte 4 avuc siirt fistigi + 1 avuc beyaz leblebi + 3 zeytin.
N'apiyim karnim acti. Tok tutuyor.Fıstıkları yiye yiye fıstık olcan
Bi ağrı kesici ateş düşürücü içip yat en guzeli sabaha bisicigin kalmaz insalah
Bende alayim bari pahalıda meretN'apiyim karnim acti. Tok tutuyor.
Agri kesicilere karsiyim ama bir bitki cayi icerim.
Evet ya pahali. Fiyatlariniz nerdeyse burayla ayni. Ben de bu bitince almam zaten. Bademe gecerim.Bende alayim bari pahalıda meret
Badem kavruk değilse guzel olmuyoEvet ya pahali. Fiyatlariniz nerdeyse burayla ayni. Ben de bu bitince almam zaten. Bademe gecerim.
Olur mu . Cig badem kilo verdiriyor diyorlar.Badem kavruk değilse guzel olmuyo
Ben ceviz takılıyorum artik
Ahaha yemekle mutluyuz biz kilo almamalıyızOlur mu . Cig badem kilo verdiriyor diyorlar.Tabi ben onu da yerken bazen abartiyorum.
Ceviz de taze olacak oyle acisini sevmiyorum ama gideri var. Bir insanin sevmedigi bir sey olur ya. Dur bakim var sebzeler pirasa , kereviz.
Evet ya . Nana Karayiplere gitsin beni biraksin yazmisim.
Ben kendimi bugun cok mutsuz hissettim. Elim de Siirt fistigina oyle gitti zaten. Sonra simiti gordum onunla sadece bakistik. Pogacalari da yarin birakicam.Ahaha yemekle mutluyuz biz kilo almamalıyız
Geçmişi okumadım Cnm kolay kolay bırakmam cnm hamilede olsam burdayım cnm fazla giremiyorum misafirlikteyim eve geçince gelirim hergün işallahEvet ya . Nana Karayiplere gitsin beni biraksin yazmisim.
Ben kendimi bugun cok mutsuz hissettim. Elim de Siirt fistigina oyle gitti zaten. Sonra simiti gordum onunla sadece bakistik. Pogacalari da yarin birakicam.
Yani senden hic beklemiyordum nana ama bu haberleri almak cok guzel. Umarim ikiniz de Irmakla saglikli bir gebelik yasarsiniz.Geçmişi okumadım Cnm kolay kolay bırakmam cnm hamilede olsam burdayım cnm fazla giremiyorum misafirlikteyim eve geçince gelirim hergün işallah
amaaaannn haaa tarti öncesi olmaz o iş birak artik pogaca yime yaniEvet ya . Nana Karayiplere gitsin beni biraksin yazmisim.
Ben kendimi bugun cok mutsuz hissettim. Elim de Siirt fistigina oyle gitti zaten. Sonra simiti gordum onunla sadece bakistik. Pogacalari da yarin birakicam.
Yok kiz dokunmadim onlara sadece baktim.amaaaannn haaa tarti öncesi olmaz o iş birak artik pogaca yime yani
Amin canım işallah bu aralar midem çok bulanıyor yeni olmasına rağmen etkiliyor beniYani senden hic beklemiyordum nana ama bu haberleri almak cok guzel. Umarim ikiniz de Irmakla saglikli bir gebelik yasarsiniz.
Burada kahkaha atarak guleriz.
Bakalim burclari ve cinsiyetleri ne olacak.Amin canım işallah bu aralar midem çok bulanıyor yeni olmasına rağmen etkiliyor beni
Hep birlikte işallah güleriz cnm
Netten baktım cnm Başak olucak son adet tarihimi yazdım Eylül’de doğuyor işallahBakalim burclari ve cinsiyetleri ne olacak.