ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Geçmiş olsun cnm
Bu gün zaten tekrar kan aldı söyledim kadın Doğuma gitmiycegimi kan ver dedi yarın gel ne gerekirse bakarız yazarım dedi
Aile hekimi biliyor cnm
6 hafta giderim işallah kadın Doğuma
Taziyedeyiz gidilmiyor cnm rahatsızlanınca aile hekimine görüne bildim

Bugun nedense tuhaf hissediyorum kendimi. Atesim var. Ben biraz bozdum. Kuruyemis demeyecegim halde. Yemeseydim cok daha iyiydi.

Menume ek : Sabah ki 2 avuc siirt fistigi ile birlikte 4 avuc siirt fistigi + 1 avuc beyaz leblebi + 3 zeytin.
Fıstıkları yiye yiye fıstık olcan

Bi ağrı kesici ateş düşürücü içip yat en guzeli sabaha bisicigin kalmaz insalah

Evet ya . Nana Karayiplere gitsin beni biraksin yazmisim.

Ben kendimi bugun cok mutsuz hissettim. Elim de Siirt fistigina oyle gitti zaten. Sonra simiti gordum onunla sadece bakistik. Pogacalari da yarin birakicam.
Geçmişi okumadım Cnm kolay kolay bırakmam cnm hamilede olsam burdayım cnm fazla giremiyorum misafirlikteyim eve geçince gelirim hergün işallah

Geçmişi okumadım Cnm kolay kolay bırakmam cnm hamilede olsam burdayım cnm fazla giremiyorum misafirlikteyim eve geçince gelirim hergün işallah
Yani senden hic beklemiyordum nana ama bu haberleri almak cok guzel. Umarim ikiniz de Irmakla saglikli bir gebelik yasarsiniz.

Burada kahkaha atarak guleriz.

Yani senden hic beklemiyordum nana ama bu haberleri almak cok guzel. Umarim ikiniz de Irmakla saglikli bir gebelik yasarsiniz.

Burada kahkaha atarak guleriz.
Amin canım işallah bu aralar midem çok bulanıyor yeni olmasına rağmen etkiliyor beni
Hep birlikte işallah güleriz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…