- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.261
O All stardan onceydi.Ahaha ben daha zor veriyorum ama:))
Gecmis olsun. Ben de leyla gibi hissediyorum.Grip oldum ya yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O All stardan onceydi.Ahaha ben daha zor veriyorum ama:))
Gecmis olsun. Ben de leyla gibi hissediyorum.Grip oldum ya yine
Ahaha çok gazliyorsun beni bir bakmisin hedef 50 falan olmuşO All stardan onceydi.
Gecmis olsun. Ben de leyla gibi hissediyorum.
Geçmiş olsun valla varsa hemen ıhlamur yapGrip oldum ya yine
AS.Ö ve AS.SAhaha çok gazliyorsun beni bir bakmisin hedef 50 falan olmuş
Hem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikken Su an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.
İnsallah yavrunun nasibi vardir, saglikla kucaginiza alirsiniz. Tiroid degerlerine baktiriyor musun canim? O da etkiliyor.Hem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikken Su an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.
Aaaa ne güzel hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinA AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
Dr gittim cnm hamileyim diyet yapamam herhalde
Eve geçince sohbete katılırım cnm yine aranızdayım Cnm
15 tatildede burdayım fazla giremiyorum cnm
Ay yine limonlu su limon ağacı dikcemOlabilir nanadan hic beklemiyordum mesela.
Incecik minicik.
Benim ben yabanci degil.
Aksam paso limonlu suya ver kendini.
bende pogaca yapcam yoğurdum kızın yarin beslenmesi pogaca az yaptim hamuru 2 ona 1bana gerisi kocamaEvdeki pogacalari yarin bir arkadasima verecegim. Simiti de yarim yarim yerim artik.
Allah kucağına almak nasip etsin inşallah iyi düşün iyi olsun bol bol duaHem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikken Su an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.
Genetige gonderdi doktorum inceleme icin. Dusuk miktarda kanda pihtilasma cikti. Su an coraspin kullaniyorum.İnsallah yavrunun nasibi vardir, saglikla kucaginiza alirsiniz. Tiroid degerlerine baktiriyor musun canim? O da etkiliyor.
Sagol kuzum. Amin insallah Aslinda su an biraz daha umitliyim. Cunku dusuk yasadigim hamileliklerimde hic hamilelik belirtisi yasamamistim, mide bulantisi vs. Bu sefer masallahim varAy yine limonlu su limon ağacı dikcem
bende pogaca yapcam yoğurdum kızın yarin beslenmesi pogaca az yaptim hamuru 2 ona 1bana gerisi kocama
Allah kucağına almak nasip etsin inşallah iyi düşün iyi olsun bol bol dua
Aman aman o zaman sevinelim bu durumaGenetige gonderdi doktorum inceleme icin. Dusuk miktarda kanda pihtilasma cikti. Su an coraspin kullaniyorum.
Sagol kuzum. Amin insallah Aslinda su an biraz daha umitliyim. Cunku dusuk yasadigim hamileliklerimde hic hamilelik belirtisi yasamamistim, mide bulantisi vs. Bu sefer masallahim var
Anladim canim. Sebebi ortaya ciktiysa, sebebi ortadan kaldirmaya yonelik bir seyler de yapiliyorsa korkma allahin izniyle gelir minnosun sagliklaGenetige gonderdi doktorum inceleme icin. Dusuk miktarda kanda pihtilasma cikti. Su an coraspin kullaniyorum.
Sagol kuzum. Amin insallah Aslinda su an biraz daha umitliyim. Cunku dusuk yasadigim hamileliklerimde hic hamilelik belirtisi yasamamistim, mide bulantisi vs. Bu sefer masallahim var
Amin cnm teşekür ederimAaaa ne güzel hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim cnmBen dibini gormeden birakmam. Anlamiyorum ki baska seylerde bir de mandalina da boyle oluyor.
Kendimi sinirlayabilirsem belki arada yiyebilirim. Bilemiyorum su an.
Hadi canim sen de mi. Gecmis olsun diyecektim -ki
Hayirli olsun nana. Saglikla dogur bebegini diyeti de dusunme artik.
Amin cnm teşekkür ederim@Nana929 saglikla gelsin minnosun sagliklada kucagina alirsin insallah :)
Amin cnm teşekür ederimhayırlı olsun kuzum allah anneli babalı büyütsün inşallah
Teşekkürler cnm grup iyi fikir cnmKuzum hayirli olsun. Bir tane daha ayni haberden gelirse grup kurariz artik @cizen_bayan uzme kendini canim. Baban bir sure gecince alisacaktir yeni habere.
Amin cnm teşekkür ederimHakkinda hayırlısı olsun canim. İnsallah baban sirf bu yuzden gerginlik cikarmaktan vazgecer senin mutluluğunu dusunup. İlk basta sevdiyse sonradan ogrendiyse bence daha kolay olur kabul etmesi. Onyargisiz kayınpederinle biraz vakit gecirip de biraz isindiysa, ilerde cok takilacagini zannetmiyorum.
Aa hayirli olsun Nanacim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.
Aman aman o zaman sevinelim bu duruma
Sagolun arkadaslar, cok tesekkur ederim desteginiz icin. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin insallahAnladim canim. Sebebi ortaya ciktiysa, sebebi ortadan kaldirmaya yonelik bir seyler de yapiliyorsa korkma allahin izniyle gelir minnosun saglikla
Kuzum hastaneden hastaneye cihazdan cihaza farklilik olabiliyor. İlk gittigim keseyi, bebegi gordu, kalp atisini falanduydu 6 haftalik dedi. 3-4 gun sonra bayilinca esim baska hastaneye goturdu acilden girdik sadece keseyi gordu 5 haftalik dedi. Doktora durumu soyledim cihazdan cihaza farkedebiliyor dedi. Biraz daha gitmesen de sorun olacagini sanmiyorum ama sen aile hekimine gittiginde folik asit vs. kullanman gereken vitamin var mi diye sor yazdir, kullanmaya basla.