ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

I IRMAKK70 sen neden takvim kurmuyorsun kac hafta oldugunu bizde gorruz :) hem 2019 eylul anneleri gurubu var sende eylul annesisin dimi aralikta hamile kaldiysan eylulde dogar minis ilk bebismi canim
Takvim kurmayi bilmiyorsan bilgilerime tikla takvime tarihi yaziyorsun :)
Hem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikken:KK43: Su an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.

Hem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikken:KK43: Su an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.
İnsallah yavrunun nasibi vardir, saglikla kucaginiza alirsiniz. Tiroid degerlerine baktiriyor musun canim? O da etkiliyor.

A AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
Dr gittim cnm hamileyim diyet yapamam herhalde
Eve geçince sohbete katılırım cnm yine aranızdayım Cnm :KK66:
15 tatildede burdayım fazla giremiyorum cnm :KK43:
Aaaa ne güzel hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:KK66:

Olabilir nanadan hic beklemiyordum mesela. :KK53:

Incecik minicik. :KK70:

Benim ben yabanci degil. :confused:

Aksam paso limonlu suya ver kendini. :KK70:
Ay yine limonlu su limon ağacı dikcem:KK53:

Evdeki pogacalari yarin bir arkadasima verecegim. Simiti de yarim yarim yerim artik. :KK70:
bende pogaca yapcam yoğurdum kızın yarin beslenmesi pogaca az yaptim hamuru 2 ona 1bana gerisi kocama :halay:

Allah kucağına almak nasip etsin inşallah iyi düşün iyi olsun bol bol dua :dua::KK200::anneadayı:

İnsallah yavrunun nasibi vardir, saglikla kucaginiza alirsiniz. Tiroid degerlerine baktiriyor musun canim? O da etkiliyor.
Genetige gonderdi doktorum inceleme icin. Dusuk miktarda kanda pihtilasma cikti. Su an coraspin kullaniyorum.

Ay yine limonlu su limon ağacı dikcem:KK53:

bende pogaca yapcam yoğurdum kızın yarin beslenmesi pogaca az yaptim hamuru 2 ona 1bana gerisi kocama :halay:

Allah kucağına almak nasip etsin inşallah iyi düşün iyi olsun bol bol dua :dua::KK200::anneadayı:
Sagol kuzum. Amin insallah:dua: Aslinda su an biraz daha umitliyim. Cunku dusuk yasadigim hamileliklerimde hic hamilelik belirtisi yasamamistim, mide bulantisi vs. Bu sefer masallahim var:olamaz:

Genetige gonderdi doktorum inceleme icin. Dusuk miktarda kanda pihtilasma cikti. Su an coraspin kullaniyorum.

Sagol kuzum. Amin insallah:dua: Aslinda su an biraz daha umitliyim. Cunku dusuk yasadigim hamileliklerimde hic hamilelik belirtisi yasamamistim, mide bulantisi vs. Bu sefer masallahim var:olamaz:
Aman aman o zaman sevinelim bu duruma

Anladim canim. Sebebi ortaya ciktiysa, sebebi ortadan kaldirmaya yonelik bir seyler de yapiliyorsa korkma allahin izniyle gelir minnosun saglikla

Ben dibini gormeden birakmam. Anlamiyorum ki baska seylerde bir de mandalina da boyle oluyor. :KK70:

Kendimi sinirlayabilirsem belki arada yiyebilirim. Bilemiyorum su an.

Hadi canim sen de mi. Gecmis olsun diyecektim -ki:dondurma:

Hayirli olsun nana. Saglikla dogur bebegini diyeti de dusunme artik. :nazar:
Teşekkür ederim cnm :KK66:

Hakkinda hayırlısı olsun canim. İnsallah baban sirf bu yuzden gerginlik cikarmaktan vazgecer senin mutluluğunu dusunup. İlk basta sevdiyse sonradan ogrendiyse bence daha kolay olur kabul etmesi. Onyargisiz kayınpederinle biraz vakit gecirip de biraz isindiysa, ilerde cok takilacagini zannetmiyorum.

Aa hayirli olsun Nanacim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin.:anneadayı:
Amin cnm teşekkür ederim :KK66:

Aman aman o zaman sevinelim bu duruma

Anladim canim. Sebebi ortaya ciktiysa, sebebi ortadan kaldirmaya yonelik bir seyler de yapiliyorsa korkma allahin izniyle gelir minnosun saglikla
Sagolun arkadaslar, cok tesekkur ederim desteginiz icin. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin insallah:dua:

I IRMAKK70 cnm ben şehir dışındayım sağlık ocağında kan değerlerime bakılıyor daha yeni diye gitmedim kadın Doğuma 15 gün gitmesem sorun olurmu şuan 4 haftalık 6 günlük
Kaçıncı haftada kese oluşuyor cnm
Kuzum hastaneden hastaneye cihazdan cihaza farklilik olabiliyor. İlk gittigim keseyi, bebegi gordu, kalp atisini falanduydu 6 haftalik dedi. 3-4 gun sonra bayilinca esim baska hastaneye goturdu acilden girdik sadece keseyi gordu 5 haftalik dedi. Doktora durumu soyledim cihazdan cihaza farkedebiliyor dedi. Biraz daha gitmesen de sorun olacagini sanmiyorum ama sen aile hekimine gittiginde folik asit vs. kullanman gereken vitamin var mi diye sor yazdir, kullanmaya basla.

X