ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikken Su an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.

İnsallah yavrunun nasibi vardir, saglikla kucaginiza alirsiniz. Tiroid degerlerine baktiriyor musun canim? O da etkiliyor.

A AklinYolu1 cnm halrn eve dönmedim
Burda rahatsızlandım
Dr gittim cnm hamileyim diyet yapamam herhalde
Eve geçince sohbete katılırım cnm yine aranızdayım Cnm
15 tatildede burdayım fazla giremiyorum cnm
Aaaa ne güzel hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Olabilir nanadan hic beklemiyordum mesela.

Incecik minicik.

Benim ben yabanci degil.

Aksam paso limonlu suya ver kendini.
Ay yine limonlu su limon ağacı dikcem

Evdeki pogacalari yarin bir arkadasima verecegim. Simiti de yarim yarim yerim artik.
bende pogaca yapcam yoğurdum kızın yarin beslenmesi pogaca az yaptim hamuru 2 ona 1bana gerisi kocama

Allah kucağına almak nasip etsin inşallah iyi düşün iyi olsun bol bol dua

İnsallah yavrunun nasibi vardir, saglikla kucaginiza alirsiniz. Tiroid degerlerine baktiriyor musun canim? O da etkiliyor.
Genetige gonderdi doktorum inceleme icin. Dusuk miktarda kanda pihtilasma cikti. Su an coraspin kullaniyorum.

Sagol kuzum. Amin insallah Aslinda su an biraz daha umitliyim. Cunku dusuk yasadigim hamileliklerimde hic hamilelik belirtisi yasamamistim, mide bulantisi vs. Bu sefer masallahim var

Aman aman o zaman sevinelim bu duruma

Anladim canim. Sebebi ortaya ciktiysa, sebebi ortadan kaldirmaya yonelik bir seyler de yapiliyorsa korkma allahin izniyle gelir minnosun saglikla

Teşekkür ederim cnm

Amin cnm teşekkür ederim

Aman aman o zaman sevinelim bu duruma

Anladim canim. Sebebi ortaya ciktiysa, sebebi ortadan kaldirmaya yonelik bir seyler de yapiliyorsa korkma allahin izniyle gelir minnosun saglikla
Sagolun arkadaslar, cok tesekkur ederim desteginiz icin. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin insallah

Kuzum hastaneden hastaneye cihazdan cihaza farklilik olabiliyor. İlk gittigim keseyi, bebegi gordu, kalp atisini falanduydu 6 haftalik dedi. 3-4 gun sonra bayilinca esim baska hastaneye goturdu acilden girdik sadece keseyi gordu 5 haftalik dedi. Doktora durumu soyledim cihazdan cihaza farkedebiliyor dedi. Biraz daha gitmesen de sorun olacagini sanmiyorum ama sen aile hekimine gittiginde folik asit vs. kullanman gereken vitamin var mi diye sor yazdir, kullanmaya basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…