ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Naber naz pazar kaç çıktın
Sorma canım ya 82de 82 bugün tartıldım yine aynı Cumartesi 5çayı Pazar tulumba beni mahvetti:KK43:
Su ara ilk takintim kilo. Neden cunku baska sey dusunmek istemiyorum. :KK70:

Kac saat sonra mi cevap veriyorsun. Biz dorduncuyu bulduk. :KK70:

Saka maka iyi okey oynarim ve kagit oyunlari benden sorulur (du). :deli:
Bu akşam toplanır oynarız artık:halay:
Ifsa olursan ol. Banane banane. :KK70:

O uyariyi her eczane yapmiyor .:confused: Vitamin C almak gerekiyor beraber. Eger almazsan o zaman demir ilacinin da faydasi olmuyor. :cool:

Damardan iki kere demir verdiler bana. Arabesk dinlemem dedim. :KK70:

Ve beklenen soruuu geldi. :KK70:
:KK45:
A AklinYolu1 kıza gittim direk kilosunu sordum kaçtı zaar :)
Valla aynen öyle gibi olmuş:KK70::KK70:

Cift rakamlari sevmiyorum genelde neden bilmem. Cocuklugumda numero 2 ile tartisma mi yasadim acaba. :KK70:

Yeni bir sey degil ki cizzy bu. Bastan soylemeliydin aslinda.

l
şöyleki tokat zileliler kürt değiller diye biliyordum annesi sohbet ederken babasının kökü kürtlere dayanıyor diyince bizim peder coştu

l
şöyleki tokat zileliler kürt değiller diye biliyordum annesi sohbet ederken babasının kökü kürtlere dayanıyor diyince bizim peder coştu
Cizzy benim icin onemli degil nereli oldugu , ya da etnik kokeni. Burada soran insanlara ben Mars liyim derim hatta. :KK70:Yalniz bir kesim var cok karsi , bunlarin dusuncesini degistiremezsin. Degistirebilsen de cok zor olacak, ugrasacaksin.

Ailelerin onaylamadigi evlilikler pek iyi gitmiyor . Bilemiyorum. Umarim o cosma yakinda diner ve senin mutlulugun onun onceliginde olur.

Cizzy benim icin onemli degil nereli oldugu , ya da etnik kokeni. Burada soran insanlara ben Mars liyim derim hatta. :KK70:Yalniz bir kesim var cok karsi , bunlarin dusuncesini degistiremezsin. Degistirebilsen de cok zor olacak, ugrasacaksin.

Ailelerin onaylamadigi evlilikler pek iyi gitmiyor . Bilemiyorum. Umarim o cosma yakinda diner ve senin mutlulugun onun onceliginde olur.
inşallahh

yorgunluk attım ama sorunlar bitmiyor doğru düzgün sevinemiyorum bile hep bir şey oluyor. İnsanları ben din dil ırk ayırmam insan olarak iyi olsun yeter dinine düşkün olup kötü olan bir sürü insan var ama babam kayınpederimin kürt kökenli olduğunu öğrenince biraz gerildi olumsuzluğa doğru gidiyor ve benim moralim yerlerde
Hakkında hayırlısını diliyorum canım :KK200:

Ben simdi cikiyorum kizlar. Toparlamam gereken islerim var. Aksama dogru gorusuruz. :KK66:

Yarin tarti gunu unutmayin. Unutanlari uyarin. :KK8:

Takim olarak hep birlikte kilo verelim, salt benim ya da bir kac kisinin kilo vermesinin bir anlami yok. Kilo vermek bulasicidir ve dogru kullanirsaniz kilo vermeniz icin gerekli her sey bu topikte var. Es gecmeyin. :KK73:

Bizim o araya ihtiyacimiz vardi. Bundan sonra kilo verirsen 55 e inersin direkt. Orada da korursun.
Benim acik acik zaafim var . :deli:

Hani soyle bir dilim de yetmez bana. En az uc dilim yemeliyim gunde. Hani soyle desem haftada bir gun. Ertesi gun yine , yineeee, o yuzden bu ara bulasmiyorum. :confused:

3 kilo payi sirf buna ayirdim. :KK70:
Hay senin ağzın latte içsin emi... Neyse ki benim dibini göreyim takıntısı yok yani 1 ısırık alıp dur diyebiliyorum çok şükür...

Az kilo vereyim içli köfte yapıp yicem... hemde sınırsız ama önce hakedeyim.

Son düzenleme:
C cizen_bayan canım hakkında hayırlısı olur inşallah. Bence baban biraz bahane olarak sarılacak bi dal arayıp bulmuş.
İnsaniz diye bakmak lazım aslında hiç kimse nerede ne zaman hangi ailede doğacağına karar veremez... Böyle düşünüldüğünde karşı tarafın yerinde de olabilirdim mantığı çabuk yerleşiyor.
İnşallah baban senin mutlululuğumu düşünerek hareket etmeye başlar...

X