- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.221
Selam kızlar nabersiniz bu ara yine çok yoğunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım ya 82de 82 bugün tartıldım yine aynı Cumartesi 5çayı Pazar tulumba beni mahvettiNaber naz pazar kaç çıktın
Bu akşam toplanır oynarız artıkSu ara ilk takintim kilo. Neden cunku baska sey dusunmek istemiyorum.
Kac saat sonra mi cevap veriyorsun. Biz dorduncuyu bulduk.
Saka maka iyi okey oynarim ve kagit oyunlari benden sorulur (du).
Ifsa olursan ol. Banane banane.
O uyariyi her eczane yapmiyor . Vitamin C almak gerekiyor beraber. Eger almazsan o zaman demir ilacinin da faydasi olmuyor.
Damardan iki kere demir verdiler bana. Arabesk dinlemem dedim.
Ve beklenen soruuu geldi.
Valla aynen öyle gibi olmuşA AklinYolu1 kıza gittim direk kilosunu sordum kaçtı zaar :)
Su kisma artik bir sey demiyorum naz.Sorma canım ya 82de 82 bugün tartıldım yine aynı Cumartesi 5çayı Pazar tulumba beni mahvetti
Belki yarın düşmüş olurum barışalımmıSu kisma artik bir sey demiyorum naz.
Cift rakamlari sevmiyorum genelde neden bilmem. Cocuklugumda numero 2 ile tartisma mi yasadim acaba.
Yeni bir sey degil ki cizzy bu. Bastan soylemeliydin aslinda.
Cikk.Belki yarın düşmüş olurum barışalımmı
Cizzy benim icin onemli degil nereli oldugu , ya da etnik kokeni. Burada soran insanlara ben Mars liyim derim hatta. Yalniz bir kesim var cok karsi , bunlarin dusuncesini degistiremezsin. Degistirebilsen de cok zor olacak, ugrasacaksin.l
şöyleki tokat zileliler kürt değiller diye biliyordum annesi sohbet ederken babasının kökü kürtlere dayanıyor diyince bizim peder coştu
Bak düşecem diyorum moral bozma ödem yapar kalakalırım
inşallahhCizzy benim icin onemli degil nereli oldugu , ya da etnik kokeni. Burada soran insanlara ben Mars liyim derim hatta. Yalniz bir kesim var cok karsi , bunlarin dusuncesini degistiremezsin. Degistirebilsen de cok zor olacak, ugrasacaksin.
Ailelerin onaylamadigi evlilikler pek iyi gitmiyor . Bilemiyorum. Umarim o cosma yakinda diner ve senin mutlulugun onun onceliginde olur.
Yarin 80 ile gelmezsen gozume gozukme.Bak düşecem diyorum moral bozma ödem yapar kalakalırım
Hakkında hayırlısını diliyorum canımyorgunluk attım ama sorunlar bitmiyor doğru düzgün sevinemiyorum bile hep bir şey oluyor. İnsanları ben din dil ırk ayırmam insan olarak iyi olsun yeter dinine düşkün olup kötü olan bir sürü insan var ama babam kayınpederimin kürt kökenli olduğunu öğrenince biraz gerildi olumsuzluğa doğru gidiyor ve benim moralim yerlerde
Yapmaaaaa etmeeeeee söz gözüne görünmem yazım görünürYarin 80 ile gelmezsen gozume gozukme.
80 den bir gram yukarisi kurtarmaz. Simdi git ve limonlu suyunu ic.Yapmaaaaa etmeeeeee söz gözüne görünmem yazım görünür
Uzulme her sey olacagina varir cizzy.inşallahh
Hemen Başkanım önce limonlu su sonra limonlu beyaz çay80 den bir gram yukarisi kurtarmaz. Simdi git ve limonlu suyunu ic.
Yarasin.Hemen Başkanım önce limonlu su sonra limonlu beyaz çay
Hay senin ağzın latte içsin emi... Neyse ki benim dibini göreyim takıntısı yok yani 1 ısırık alıp dur diyebiliyorum çok şükür...Bizim o araya ihtiyacimiz vardi. Bundan sonra kilo verirsen 55 e inersin direkt. Orada da korursun.
Benim acik acik zaafim var .
Hani soyle bir dilim de yetmez bana. En az uc dilim yemeliyim gunde. Hani soyle desem haftada bir gun. Ertesi gun yine , yineeee, o yuzden bu ara bulasmiyorum.
3 kilo payi sirf buna ayirdim.