ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Afiyet olsun . Ben de 1/3 lattemi ictim. Baslangicta kilo vermek zor oluyor. Sonra rutine giriyorsun fatma.

Haftaya mesela 68 i goreceksin. Belki 67 bile.
Hadi inşallah canım:)

Bu arada çorba şahane oldu yahu aslında daha çok ot yemeğine benzedi. Hayatımda yediğim en lezzetli diyet yemeği oldu bu

Tadını sevmem diye yarım ölçü yapmıştım. 1 ölçü yapsam her türlü gideri varmış

Ben dun ne yedigimi unutuyorum beee. Allah tamamina erdirsin o zaman.

C cizen_bayan i da analim bu arada. Kiz bizi unuttu.
Yok kız geçen kış için bizim sünnetten bahsedince sen elisin çocuklar küçük kimin düğünü demiştin.
Amin inşallah hayırlısı ile...

C cizen_bayan çok telaşlıdır şimdi iadeyi ziyarete gidecekler... gerginlik olurmu endişesi de var tabi Allah kolaylık versin

Bişey diyim mi bu ara verdiğimde herşeyi yedim bitek kfc den tavuk yemedim oysaki kovaları nasıl yiyordum. Bilinç altıma işlemiş :))) yemedim hiç
Benim hatirladiklarim damak , degisik pastanelerden yas pasta her pastaneyi biliyorum gibi. , burma kadayif , sobiyet .

Gordugunuz gibi sadece tatlilari hatirliyorum.

Sormusumdur dogrudur ama cevabi hatirlamadim.

Benim hatirladiklarim damak , degisik pastanelerden yas pasta her pastaneyi biliyorum gibi. , burma kadayif , sobiyet .

Gordugunuz gibi sadece tatlilari hatirliyorum.

Sormusumdur dogrudur ama cevabi hatirlamadim.
Ya benim tatlıyla aram pek yoktu ama bu ara verdiğimde nasıl bir istek anlatamam hala da cebelleşiyorum ama yılmak yok

Ya benim tatlıyla aram pek yoktu ama bu ara verdiğimde nasıl bir istek anlatamam hala da cebelleşiyorum ama yılmak yok

Bizim o araya ihtiyacimiz vardi. Bundan sonra kilo verirsen 55 e inersin direkt. Orada da korursun.
Benim acik acik zaafim var .

Hani soyle bir dilim de yetmez bana. En az uc dilim yemeliyim gunde. Hani soyle desem haftada bir gun. Ertesi gun yine , yineeee, o yuzden bu ara bulasmiyorum.

3 kilo payi sirf buna ayirdim.

Benim hic yok, sadece hijyen takintim var benim.

Zaten temizliği hijyen olsun diye yapiyoruz Evde bebe oldugu icin. Olmadan once canim isterse yapardim. İstemezse sallardim gitsin oh mis gibi yayilir kitabimi okurdum.

Kucukken 7 kiloydum dermisim.

7 rakami ugurlu rakamim , 7 ve 9 .
lucky'den bi tahmin ettim ama yine de sorayim dedim.
Ben de severim 7yi.
Yok ya bir iki bakindim da sarmadı beni orası. Çok bi etkisi yok yani bu tarz grup daha iyi... spor yapınca şahanesin diyorlar gaza geliyorsun

Evet ya ben de bi ara baktim oralara belki gaza gelirim eger aktifse diye de pek hoslanmadim acikcasi

İyiyiz kuzum sen nasilsin? Atabildin mi yorgunlugu uzerinden

yorgunluk attım ama sorunlar bitmiyor doğru düzgün sevinemiyorum bile hep bir şey oluyor. İnsanları ben din dil ırk ayırmam insan olarak iyi olsun yeter dinine düşkün olup kötü olan bir sürü insan var ama babam kayınpederimin kürt kökenli olduğunu öğrenince biraz gerildi olumsuzluğa doğru gidiyor ve benim moralim yerlerde

Cift rakamlari sevmiyorum genelde neden bilmem. Cocuklugumda numero 2 ile tartisma mi yasadim acaba.

Yeni bir sey degil ki cizzy bu. Bastan soylemeliydin aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…