- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.201
Ben alistim ara vermeye . 5 hafta ara verdim. Bir haftada verdim sayilir. Arada yas pasta yemem gerek benim. Kotu tarafi iki catal yetmiyor.Gitsin su kilolar bi kurtulayım bi daha gelmesinler zati istemem aaaa ne dert almak ne kolay vermek iskence iskencesi
Hadi inşallah canım:)Afiyet olsun . Ben de 1/3 lattemi ictim.Baslangicta kilo vermek zor oluyor. Sonra rutine giriyorsun fatma.
Haftaya mesela 68 i goreceksin. Belki 67 bile.
Diyet moduna girmissin fatma . Islem tamam.Hadi inşallah canım:)
Bu arada çorba şahane oldu yahu aslında daha çok ot yemeğine benzedi. Hayatımda yediğim en lezzetli diyet yemeği oldu bu
Tadını sevmem diye yarım ölçü yapmıştım. 1 ölçü yapsam her türlü gideri varmış
Geçmiş olsun canım havaların yanında diyette biraz etkiliyor lucynin deliği gibi vücut da yağlarını daha çok seviyor kış aylarındaBugün acayip bi başağrısı halsizlik var
Bence de tamam bu pazar nişanımız var evde olacak. Kalabalığa karışıp bişey yemeden atlatmayı düşünüyorum :)))Diyet moduna girmissin fatma . Islem tamam.
Evet ya dusunsene bu yarismada olmasaydik. Belki de bir 10 kilo alirdik Mayisa kadar.Geçmiş olsun canım havaların yanında diyette biraz etkiliyor lucynin deliği gibi vücut da yağlarını daha çok seviyor kış aylarında
Kiz kimin nisani senin cocuklar kucuk.Bence de tamam bu pazar nişanımız var evde olacak. Kalabalığa karışıp bişey yemeden atlatmayı düşünüyorum :)))
Ben kesin olurdum çünkü 3er 3er alıyorum kiloları :))Evet ya dusunsene bu yarismada olmasaydik. Belki de bir 10 kilo alirdik Mayisa kadar.
Ahahah bu muhabbeti geçen kış da yapmıştık biz... eş kişisinin kardeşini evlendiriyoruz kısmetseKiz kimin nisani senin cocuklar kucuk.
Ben de farkli degilim. Neden cunku ara verdigimde onemsemiyorum.Ben kesin olurdum çünkü 3er 3er alıyorum kiloları :))
Ben dun ne yedigimi unutuyorum beee.Ahahah bu muhabbeti geçen kış da yapmıştık biz... eş kişisinin kardeşini evlendiriyoruz kısmetse
Bişey diyim mi bu ara verdiğimde herşeyi yedim bitek kfc den tavuk yemedim oysaki kovaları nasıl yiyordum. Bilinç altıma işlemiş :))) yemedim hiçBen de farkli degilim. Neden cunku ara verdigimde onemsemiyorum.
Yok kız geçen kış için bizim sünnetten bahsedince sen elisin çocuklar küçük kimin düğünü demiştin.Ben dun ne yedigimi unutuyorum beee.Allah tamamina erdirsin o zaman.
C cizen_bayan i da analim bu arada. Kiz bizi unuttu.
Benim hatirladiklarim damak , degisik pastanelerden yas pasta her pastaneyi biliyorum gibi.Bişey diyim mi bu ara verdiğimde herşeyi yedim bitek kfc den tavuk yemedim oysaki kovaları nasıl yiyordum. Bilinç altıma işlemiş :))) yemedim hiç
Sormusumdur dogrudur ama cevabi hatirlamadim.Yok kız geçen kış için bizim sünnetten bahsedince sen elisin çocuklar küçük kimin düğünü demiştin.
Amin inşallah hayırlısı ile...
C cizen_bayan çok telaşlıdır şimdi iadeyi ziyarete gidecekler... gerginlik olurmu endişesi de var tabi Allah kolaylık versin
Ya benim tatlıyla aram pek yoktu ama bu ara verdiğimde nasıl bir istek anlatamam hala da cebelleşiyorum ama yılmak yokBenim hatirladiklarim damak , degisik pastanelerden yas pasta her pastaneyi biliyorum gibi., burma kadayif , sobiyet .
Gordugunuz gibi sadece tatlilari hatirliyorum.
Sormusumdur dogrudur ama cevabi hatirlamadim.
Ya benim tatlıyla aram pek yoktu ama bu ara verdiğimde nasıl bir istek anlatamam hala da cebelleşiyorum ama yılmak yok
Benim hic yok, sadece hijyen takintim var benim.
Kucukken 7 kiloydum dermisim.
7 rakami ugurlu rakamim , 7 ve 9 .
Yok ya bir iki bakindim da sarmadı beni orası. Çok bi etkisi yok yani bu tarz grup daha iyi... spor yapınca şahanesin diyorlar gaza geliyorsun
Ooo erkenciyiz
Dikkat et kendine, bu mevsimde havanın da insanlarında düzeni tutmuyo aman hasta olma
Günaydın canım.
Biz iyiyiz, topikçe klasik işler var bizde, asıl haberler senden geliyor bu aralar, nasıl gidiyor bakalım
İyiyiz kuzum sen nasilsin? Atabildin mi yorgunlugu uzerinden
Cift rakamlari sevmiyorum genelde neden bilmem. Cocuklugumda numero 2 ile tartisma mi yasadim acaba.Zaten temizliği hijyen olsun diye yapiyoruzEvde bebe oldugu icin. Olmadan once canim isterse yapardim. İstemezse sallardim gitsin oh mis gibi yayilir kitabimi okurdum.
lucky'den bi tahmin ettim ama yine de sorayim dedim.
Ben de severim 7yi.
Evet ya ben de bi ara baktim oralara belki gaza gelirim eger aktifse diye de pek hoslanmadim acikcasi
Yeni bir sey degil ki cizzy bu. Bastan soylemeliydin aslinda.yorgunluk attım ama sorunlar bitmiyor doğru düzgün sevinemiyorum bile hep bir şey oluyor. İnsanları ben din dil ırk ayırmam insan olarak iyi olsun yeter dinine düşkün olup kötü olan bir sürü insan var ama babam kayınpederimin kürt kökenli olduğunu öğrenince biraz gerildi olumsuzluğa doğru gidiyor ve benim moralim yerlerde