- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.181
Aynen oyle. Ben yine kahvalti diyorum aslinda.Bence kahvaltı yine yapabiliriz bence öğün verilen ismin sebebi yiyecekler yani ben o kafadayım. Içerik meselesi kahvaltı o yüzden öğle vakti yapılınca da kahvaltı oluyor bence
Senin sondaki 7 nedenHepsiyle aram vardi hepsiyle. Ayrim yapmadim ben.
Benim nick lucky7 di . Oradan lucky kaldi ismim. Aklinyolu1 e alistim galiba. Bugunlerde bir nick degisimi daha yapabilirim belkim.
Spor topikleri aktif mi sence? Asiri aktif olani yok sanirimAslın da evet siteye bu yüzden üye oldum... beni diğer kısımlarda çok göremezsin hatta hiç diyecek kadar azdır paylaşımlarım. Olanlarda spor kısmındadır.
Dimi ama sonuçta aynı şey zamanı değişince amacı değişmiyor :))Aynen oyle. Ben yine kahvalti diyorum aslinda.
Kucukken 7 kiloydum dermisim.Senin sondaki 7 neden
Spor topikleri aktif mi sence? Asiri aktif olani yok sanirim
Senin nasil gidiyor tartildin mi?Dimi ama sonuçta aynı şey zamanı değişince amacı değişmiyor :))
Yok ya bir iki bakindim da sarmadı beni orası. Çok bi etkisi yok yani bu tarz grup daha iyi... spor yapınca şahanesin diyorlar gaza geliyorsunSenin sondaki 7 neden
Spor topikleri aktif mi sence? Asiri aktif olani yok sanirim
Sahanesin bir tanesin yurrruuu beeee .Yok ya bir iki bakindim da sarmadı beni orası. Çok bi etkisi yok yani bu tarz grup daha iyi... spor yapınca şahanesin diyorlar gaza geliyorsun
Tartıldım 69.5 çok hızlı olmasa da ilerliyor. Buna da şükür... pazar artı çıkınca moralim bozulmuştu. Düzenimi kurdum çok şükür kocam baltalamazsa iyiyim.Senin nasil gidiyor tartildin mi?
Bu gazla çorbayı içip sporu yaparım bugün sonra gelsin yarın eksiler (deyip kilo alırmışım)Sahanesin bir tanesin yurrruuu beeee .
Eee super . Carsamba 70.4 pazar : 70.9Tartıldım 69.5 çok hızlı olmasa da ilerliyor. Buna da şükür... pazar artı çıkınca moralim bozulmuştu. Düzenimi kurdum çok şükür kocam baltalamazsa iyiyim.
Onu bende anlamadım ki niye öyle oldu. Kaçamak da yoktu su içmediğim için diye düşünüyorum sadece...Eee super . Carsamba 70.4 pazar : 70.9
Bozulsun bozulsun . Boyle kilo vereceksen hep bozulsun.
Afiyet olsun . Ben de 1/3 lattemi ictim.Onu bende anlamadım ki niye öyle oldu. Kaçamak da yoktu su içmediğim için diye düşünüyorum sadece...
Çorbamı da yaptım soğusun biraz yanına 3 kaşık yoğurtla indireyim mideye....
Sende mi soguk aldin yoksa. Gecmis olsun.Bugün acayip bi başağrısı halsizlik var
Zaten bu ara acayibim anlamadim ama hava yağmurlu ve kapalı ondan diye düşünüyorumSende mi soguk aldin yoksa. Gecmis olsun.
Ocak ayinda kilo vermeye calismak , mutluluk sebebi degildir.Zaten bu ara acayibim anlamadim ama hava yağmurlu ve kapalı ondan diye düşünüyorum
Gitsin su kilolar bi kurtulayım bi daha gelmesinler zati istemem aaaa ne dert almak ne kolay vermek iskence iskencesiOcak ayinda kilo vermeye calismak , mutluluk sebebi degildir.