ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Allah iyiliğini versin gece gece sesli güldüm, adamın bankanın önünde yatışı geldi gözümün önüne

O isin de m.kunu cikardilar.

Kendin yemiyorsan iyi.
Yok benlik değil, çok canım istediğinde bile fazla yiyemem, içimi bayar, ama yarın sabah 1 çatal alırım belki..

Allah kolaylık versin isin zor bi de üçüzler deme valla yardıma gelirim
Üçüz değiller ama öyle gibiler :))
Bir kız bir oğlan ikizlerim birde onlardan 1 yaş küçük kızım var, yaş farkı yakın olunca üçüz mü diye soruyorlar genelde :)

zaten bu saatten sonra ha ikiz ha üçüz allah uzun ömürler versin her biricigine
Bende hep ikiz isterdim uzaktan var iki taraftada
Beni ne emmesi ne doğumu ne o su bu su yormadı 2yastan sonrası kadar bir basladi sendromlar ben kalakaldım 2-4 arası bağrış cigris kıyamet gecti sevinse bağırır üzülse bağırırdı okulla birlikte o huyundan kurtulduk ama bu sefer farklı seyler tabi cok şükür idare ediyoruz zmaan geciyo büyüyorlar iste
Tek temennim ergenlikte bu zamanları aramamak

Yas pasta tamamen zaafim . O yuzden bulasmiyorum bu ara.

Pogaca gozleme bir de durabilirim ama o yas pasta bitecek.

Kilo vermeye basladik artik donusu yok.
İşin kötüsünü söyleyim, salı günü beslenme listesinde börek var
Yaza kadar 60 olmam lazım benim.
Çok stres yapiyo bu kilolar bende artık

Ben çok zor büyüttüm, ikiz bebek gerçekten çok yorucu, üstelik erken hamile kalınca ikisi kucağımda biri karnımda daha da zor oldu. En büyük destekçim eşim sağolsun.

Yıllardır 5 6 saatlik uykuyla idare ederiz ikimizde, alıştık artık. Ikisini aynı anda emzirdim, 24 saatte 15 20 kez alt değiştirdim. Kızımda yeni doğan reflüsü vardı, günde en az 5 kere kusardı, geceleri cok yorgan yıkadım, yatak temizledim.. o
Oğlum kolikti, sabaha karşı 4 ten 7ye kadar hiç susmadan ağlardı. Küçük kızım 1 yaşına kadar sebepsiz yere gece sabaha dek ağlayarak, gündüz oynayarak büyüdü. Beşik sallamaktan kollarıma kramplar girerdi. Çocuk odasından yatak odasına 10 15 kere gidip gelirdim sabaha kadar

Yazarken kolay oluyor ama büyütürken öyle değil, tek isteğim hasta olmasınlar, sağlıklı sıhhatli büyüsünler, Allah onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşaallah canım.
Bunlar geçici şeyler, önemli olan iyi bir yetişkin, aileye hayırlı bir evlat olabilmeleri, tek temennimiz o...

Aynen oyle isin ucunu kacirmamak gerekiyor ama bir dilim borek de dunyanin sonu degil.
Yok artık zaten ilk yaptığım diyetten sonra kendimi kontrol edebiliyorum.
Önemli olan sürdürebilmek. Onada başladık artık, devamı gelir inşaallah.

Ben erken yatiyorum artik . Simdi saat 22:00 Boyle alismam gerek . Sabah erken kalkiyorum cunku.

Iyi geceler sab. Sana kolay gelsin. Yas pastayi yemezsen bir dilim borege hakkin olsun.

Iyi geceler kizlar.
Yat tabii, uykun da bir düzene girsin. Hasta oluyorsun sonra
Yok yemicem pastadan, dolaba koydum zaten. Yarın da işe giderim. Gelince de elimi sürmem :)
Sanada iyi geceler..

Sarellam tanışalım canım yaş 32 ve 12 yıllık evlilik 2 erkek çocuk sahibiyim...
Burç boğa ama öyle böyle değil eksiksiz bi şekilde...
47 ile hamile kalıp 70le doğuma girdim ve o gün bugündür al ver al ver modundayım. Kısmetse vericez inşallah hepsini...

Seninle bi ara aynı yarışmadaydık ama sen hemen verip kiloları gittin :)) benim isim farklıydı o zaman.

Bamya pişmiş domates ve tahini hiç sevmem. Tatlıyla çok aram yoktu ama son 3 aydır aşırı istek var ama onuda hallederiz dert değil.

Migren ve alerji dışında çok şükür bildiğim bi rahatsızlığım yok...

Bulgur pilavına mısırın her hâline bayılıyorum. Bide içli köfteye hayır diyemiyorum...

Sormak istediğin bişey varsa seve seve cevaplarım. Birde kendini tanıtırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…