- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Allah iyiliğini versin gece gece sesli güldüm,Iste bu kisim cok onemli ama ben cevremde gordugum kadariyla %80.1988 diyeyim de atmadigim belli olsun.Hep bir sikayet hep bosandiktan sonra bir rezil olma goruyorum. Ha insanlarin yasadiklari beni baglar diyemiyorum ama ben tamam bu diyecegim birine rastlamadim.
Adam bankada yatiyormus sab.
Tamamen rezillik o kardeslerin birbiriyle evlendigini ve sonradan ogrendiklerini dusun. Hayat boyu travmaAllah iyiliğini versin gece gece sesli güldüm,adamın bankanın önünde yatışı geldi gözümün önüne
Yok benlik değil, çok canım istediğinde bile fazla yiyemem, içimi bayar, ama yarın sabah 1 çatal alırım belki..O isin de m.kunu cikardilar.
Kendin yemiyorsan iyi.
Üçüz değiller ama öyle gibiler :))Allah kolaylık versin isin zor bi de üçüzler deme valla yardıma gelirim
Saçmalığa bak sen tövbeeeTamamen rezillik o kardeslerin birbiriyle evlendigini ve sonradan ogrendiklerini dusun. Hayat boyu travma
Yas pasta tamamen zaafim . O yuzden bulasmiyorum bu ara.Yok benlik değil, çok canım istediğinde bile fazla yiyemem, içimi bayar, ama yarın sabah 1 çatal alırım belki..
zaten bu saatten sonra ha ikiz ha üçüz allah uzun ömürler versin her biricigineYok benlik değil, çok canım istediğinde bile fazla yiyemem, içimi bayar, ama yarın sabah 1 çatal alırım belki..
Üçüz değiller ama öyle gibiler :))
Bir kız bir oğlan ikizlerim birde onlardan 1 yaş küçük kızım var, yaş farkı yakın olunca üçüz mü diye soruyorlar genelde :)
İşin kötüsünü söyleyim, salı günü beslenme listesinde börek varYas pasta tamamen zaafim . O yuzden bulasmiyorum bu ara.
Pogaca gozleme bir de durabilirim ama o yas pasta bitecek.
Kilo vermeye basladik artik donusu yok.
Aynen oyle isin ucunu kacirmamak gerekiyor ama bir dilim borek de dunyanin sonu degil.İşin kötüsünü söyleyim, salı günü beslenme listesinde börek var
Yaza kadar 60 olmam lazım benim.
Çok stres yapiyo bu kilolar bende artık
zaten bu saatten sonra ha ikiz ha üçüz allah uzun ömürler versin her biricigine
Bende hep ikiz isterdim uzaktan var iki taraftada
Beni ne emmesi ne doğumu ne o su bu su yormadı 2yastan sonrası kadar bir basladi sendromlar ben kalakaldım 2-4 arası bağrış cigris kıyamet gecti sevinse bağırır üzülse bağırırdı okulla birlikte o huyundan kurtulduk ama bu sefer farklı seyler tabi cok şükür idare ediyoruz zmaan geciyo büyüyorlar iste
Tek temennim ergenlikte bu zamanları aramamak
Yok artık zaten ilk yaptığım diyetten sonra kendimi kontrol edebiliyorum.Aynen oyle isin ucunu kacirmamak gerekiyor ama bir dilim borek de dunyanin sonu degil.
Evet sen 86 lardan geldin. Iyi tarafi verdigin aralarda da cok almadin. 100 gramcik.Yok artık zaten ilk yaptığım diyetten sonra kendimi kontrol edebiliyorum.
Önemli olan sürdürebilmek. Onada başladık artık, devamı gelir inşaallah.
Evet sen 86 lardan geldin. Iyi tarafi verdigin aralarda da cok almadin. 100 gramcik.
Sab . farki.Hee çok almadım,
küçücük miniicik
Sende çok iyisin ama şimdi, her yiğidin harcı değil 70 küsürlerden 50li rakamlara inmekSab . farki.
Yat tabii, uykun da bir düzene girsin. Hasta oluyorsun sonraBen erken yatiyorum artik . Simdi saat 22:00 Boyle alismam gerek . Sabah erken kalkiyorum cunku.
Iyi geceler sab. Sana kolay gelsin. Yas pastayi yemezsen bir dilim borege hakkin olsun.
Iyi geceler kizlar.