ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

İyi geceler kızlar :KK25:
Bugün annemdeydim, evde de işlerim vardı giremedim. Malum 1 haftalık rapor bitti, yarın istikamet okul :KK51:
Menüyü de yazayım

13 ocak menüsü A AklinYolu1
Sabah;
Peynirli omlet, zeytin, çay, badem ve leblebi

Akşam;
Mercimek çorbası, kıymalı pide, ayran

(annemde olunca menü de böyle oldu. Pazartesi, salı telafi ederim umarım)

Ara; türk kahvesi, çay, süt

168 boyum armut tipli bir vucudum var. Sadece kalca kismi icin kilo vermek istiyorum zaten.

Aslan burcuyum. Senin burcun ne . Kilo alanlar bir yerden su burcu etkisi oluyor .

Tamamen deneyerek ogrendim. Istahli biriyim yemegi kesecek degilim. Kestiginde kilo da gitmiyor ama bazi seyleri kokten kestim. Eve yag ve meyve almiyorum . Olsa da cok nadir. Ekmekte almam , sadece pogaca ve simit.:KK70:

Yas 35 + yolun yarisi. :KK70:

Calismiyorum sertika programina hazirlaniyorum. :KK19:

Hedefime ulastigimda yas pasta yiyecegim.

Asil hedefim 55 ama biraktigimda 3 kilo alacagimi planlayarak, 52 ye inecegim. :KK53:
Evlimisin çoluk çocuk varmi bende sorayim :ıslık:

A AklinYolu1 bence C cizen_bayan la tanışamayayım ben valla vazgeçiririm evlilikten tam hazır herseyi yoluna koymus
Su aralar diyorum acaba babamı ikna etmesemimiydik

Şakası biyana tabi herkes istediği herseyi yaşayıp görsün
Bi arkadaşım evli çocuklu evlenme yakma kendini dedi cocuk yapma hemen dedi
Ben evlendim cocuk yaptim benim üstüme ikinciyi yaptı simdi diyo ikinciyi yapma :confused:

Gönlüme gore herkeşin insallah:dua:

A AklinYolu1 bence C cizen_bayan la tanışamayayım ben valla vazgeçiririm evlilikten tam hazır herseyi yoluna koymus

Ben evlendim cocuk yaptim benim üstüme ikinciyi yaptı simdi diyo ikinciyi yapma :confused:

Yok ya o vazgecmez ama gorunmuyor da ortalikta. Herkes evlendikten cocuk yaptiktan sonra tavsiyede bulunuyor.:KK70:

Aman millete dert anlatmakla uğraş sonra bi de hırlı mi hırsız mi bilemezsin
Hoş evlendiğini de bilemiyon ya :KK53:
Bir ara dusunmedim degil ama kac kisiye dagittiklari belli degil. 800 cocugu olan bile var. :confused::KK70:

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım, önemli olan o. Bu devirde kimse kimseye güvenemiyor tabi.
Ama cok şükür 10 yıllık evliyim, 3 cocuğum var, ne evlendiğimden ne doğurduğumdan pişman olmadım.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah...

Yok ya o vazgecmez ama gorunmuyor da ortalikta. Herkes evlendikten cocuk yaptiktan sonra tavsiyede bulunuyor.:KK70:

Bir ara dusunmedim degil ama kac kisiye dagittiklari belli degil. 800 cocugu olan bile var. :confused::KK70:
aboww ilerde dna testi isticen once kardeş mi diye tobe yarabbi

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım, önemli olan o. Bu devirde kimse kimseye güvenemiyor tabi.
Ama cok şükür 10 yıllık evliyim, 3 cocuğum var, ne evlendiğimden ne doğurduğumdan pişman olmadım.
oyle tabi arada bi oluyo sallantilar ama yuvarlanıp gidiyoruz iste
Doğurduğuma pisman degilim ama benimki biraz fena yıldırdı yeminle bi de destek görmeyince 7/24 beraber olunca daha zor oluyo cok şükür okula başladı da ikimize de nefes oldu
Kendi bitti kardes istiyo
Babam gecen dedi senden bitane daha olursa yandik :KK53:

Iste bu kisim cok onemli ama ben cevremde gordugum kadariyla %80.1988 diyeyim de atmadigim belli olsun.:KK70: Hep bir sikayet hep bosandiktan sonra bir rezil olma goruyorum. Ha insanlarin yasadiklari beni baglar diyemiyorum ama ben tamam bu diyecegim birine rastlamadim. :KK53:

Adam bankada yatiyormus sab. :KK70:

X