Ben çok zor büyüttüm, ikiz bebek gerçekten çok yorucu, üstelik erken hamile kalınca ikisi kucağımda biri karnımda daha da zor oldu. En büyük destekçim eşim sağolsun.
Yıllardır 5 6 saatlik uykuyla idare ederiz ikimizde, alıştık artık. Ikisini aynı anda emzirdim, 24 saatte 15 20 kez alt değiştirdim. Kızımda yeni doğan reflüsü vardı, günde en az 5 kere kusardı, geceleri cok yorgan yıkadım, yatak temizledim.. o
Oğlum kolikti, sabaha karşı 4 ten 7ye kadar hiç susmadan ağlardı. Küçük kızım 1 yaşına kadar sebepsiz yere gece sabaha dek ağlayarak, gündüz oynayarak büyüdü. Beşik sallamaktan kollarıma kramplar girerdi. Çocuk odasından yatak odasına 10 15 kere gidip gelirdim sabaha kadar
Yazarken kolay oluyor ama büyütürken öyle değil, tek isteğim hasta olmasınlar, sağlıklı sıhhatli büyüsünler, Allah onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşaallah canım.
Bunlar geçici şeyler, önemli olan iyi bir yetişkin, aileye hayırlı bir evlat olabilmeleri, tek temennimiz o...