ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sende çok iyisin ama şimdi, her yiğidin harcı değil 70 küsürlerden 50li rakamlara inmek :KK9: ayakta alkışlıyorum arkadaşımı ( gerçi şuan zaten ayaktayım da:-))

ALL_StaR olarak nerelerden nerelere gelip biz kaldik sab. Seni ve fatmayi bu yarisma sonunda 60 olarak gorsem gozum acik gitmiycigim. :halay:

Zaten 60 dan sonrasini rahat yaparsin. Koruma isi sende. :KK50:

Yat tabii, uykun da bir düzene girsin. Hasta oluyorsun sonra :KK20:
Yok yemicem pastadan, dolaba koydum zaten. Yarın da işe giderim. Gelince de elimi sürmem :)
Sanada iyi geceler..:KK25:
Pasta yenmez mi beee. Benim gozlerim parliyor yas pasta gorunce ama cikolatasi kalitesi olacak. O konuda seciciyim. :KK70:

Menümü yazıp kaçıyorum yarın bütün sayfaları okuyacağım
13.01.19 menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir
1 dlm ekmek

Akşam
1 dilim baklava
6 adet sarma

Bu akşam tanışma yemeği vardı çok bişey yiyemedim koşturmacadsn unuttum böyle karışık bişey oldu
kokulusabun kokulusabun
Nasil gecti canim tanisma faslin. Bize dedikodulari anlat, yediklerin senin olsun. :dondurma:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende geldim... Dayanamayıp bugün tartıldım ama kıyafetle değil birde ne göreyim 69.6 sonra gitdim kıyafetlerimi tekrar tartıldım sonuç:skandal: 70.2 şaka gibi... neyse ki düne göre kilo vermişim:)))) 600 gr kıyafet mi olur yahu bende iyice hantallaştım diyordum... meğer kışlıklardanmış:skandal:

ALL_StaR olarak nerelerden nerelere gelip biz kaldik sab. Seni ve fatmayi bu yarisma sonunda 60 olarak gorsem gozum acik gitmiycigim. :halay:

Zaten 60 dan sonrasini rahat yaparsin. Koruma isi sende. :KK50:

Pasta yenmez mi beee. Benim gozlerim parliyor yas pasta gorunce ama cikolatasi kalitesi olacak. O konuda seciciyim. :KK70:

kokulusabun kokulusabun
Nasil gecti canim tanisma faslin. Bize dedikodulari anlat, yediklerin senin olsun. :dondurma:
Ayy hadi inşaallah canım yaa
Ama azimliyiz illa görülecek o rakam tartıda değil mi Muttapa7555 Muttapa7555

Yaş pasta dediğin kaliteli malzemeyle yapılırsa güzel olur zaten, bende yiyecek olursam öyle her yerden yemem de almam da, zaten içinde ne olduğunu bilmediğim için cocuklara da kendim yapıyorum. Özellikle kuvertür çikolata veya ganaj yaparken kullanılan çikolatanın kalitesi çok önemli, yoksa birşeye benzemez..

Ben çok zor büyüttüm, ikiz bebek gerçekten çok yorucu, üstelik erken hamile kalınca ikisi kucağımda biri karnımda daha da zor oldu. En büyük destekçim eşim sağolsun.

Yıllardır 5 6 saatlik uykuyla idare ederiz ikimizde, alıştık artık. Ikisini aynı anda emzirdim, 24 saatte 15 20 kez alt değiştirdim. Kızımda yeni doğan reflüsü vardı, günde en az 5 kere kusardı, geceleri cok yorgan yıkadım, yatak temizledim.. o
Oğlum kolikti, sabaha karşı 4 ten 7ye kadar hiç susmadan ağlardı. Küçük kızım 1 yaşına kadar sebepsiz yere gece sabaha dek ağlayarak, gündüz oynayarak büyüdü. Beşik sallamaktan kollarıma kramplar girerdi. Çocuk odasından yatak odasına 10 15 kere gidip gelirdim sabaha kadar :KK51:

Yazarken kolay oluyor ama büyütürken öyle değil, tek isteğim hasta olmasınlar, sağlıklı sıhhatli büyüsünler, Allah onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşaallah canım.
Bunlar geçici şeyler, önemli olan iyi bir yetişkin, aileye hayırlı bir evlat olabilmeleri, tek temennimiz o...
Amin inşallah canım benimde en büyük isteğim bu :KK66:
Menümü yazıp kaçıyorum yarın bütün sayfaları okuyacağım
13.01.19 menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir
1 dlm ekmek

Akşam
1 dilim baklava
6 adet sarma

Bu akşam tanışma yemeği vardı çok bişey yiyemedim koşturmacadsn unuttum böyle karışık bişey oldu
Nasıl geçti canım heyecanını tahmin edebiliyorum:KK66:

20190114_090911.png
Ben tartımı da alıp aya gitmeye karar verdim :KK70:

Günaydınlar herkese :KK25:

marlin18 marlin18 bizde tanışalım biraz tanışmıştık ama Başkan ne derse o:KK66:
34yaşındayım 11senelik evliyim 2çocuğum var kızım 10yaşında oğlum 5yaşında.
Terazi Burcuyum bende Almanya’da doğdum büyüdüm:KK66: hoş 8yaşına kadar kalıp sonra yaz tatillerinde gittim. Hep balık etli biriydim ama doğum ve emzirme dönemi derken haddimi çok çok aştım kızımın doğumundan sonra 97kiloya kadar çıktım 86ya düşmüştüm oğluma hamile kaldım 103kiloyla oğlumu dünyaya getirdim ve sonrasında yemelerimi azalttıkça verdim ama asıl hedefim olan 70i hiiiiiiçççç göremedim inşallah bu sefer olacak düşününce bile mutluluktan duramıyorum:KK66:
(Bu arada yemeyi çok seviyorum)
Şimdi sen tanıt kendini biraz biliyorum gerçi:KK66:

Günaydın kızlar anca okuyabildim 40 sayfayı :KK70: dün akşam güzeldi allaha bin şükür ben çok korkuyordum 2 tarafta birbirini tanımıyor diye ama güzel anlaştılar aşırı heyecan yaptım annesini ve kardeşlerini biliyordum ama babasını görünce çok heyecanlandım elim ayağıma dolaştı :KK70:yemek telaşı falan güzel sohbet edildi. bizimkiler ilk defa tanıltıkları için hep bi soru işaretleri vardı en azından bir kısmı gitti, kayınvalidem sağolsun çok üstüme düşüyoor kadın resmen gözümün içine bakıyor rabbim bozmasın inşallah şimdiki durum güzel :KK200: ama ben perte çıktım 2 gündür o kadar yoruldum ki anlatamam sabah zor kalktım cumartesi temizlik dün yemek ortalığı topla derken baya yoruldum. Güzel telaşlar ama orası ayrı :KK60: şimdi biz onlara gideceğiz ondan sonrası belli olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah :KK200: size de çok teşekkür ederim arada girdim çıktım ama bu sormalarınız desteğiniz beni çok mutlu etti desteğinizi hep hissettim çok sağolun seviliyorsunuz kızlar :KK200:

MIhtar MIhtar canım tanışalım telaştan yazamadım kusura bakma :KK60:
ben 24 yaşına akrep burcuyum boyum 1,60yeni girdim restorasyon mezunuyum şu anlık bekarım nasip olursa inşallah evlilik telaşındayız. Aile yemeyi sevdiği için bende severim bizde tabaklar hep dolu doludur sürekli yenir baskül ailesi gibiyiz. Sürekli kilo alıp verirdim ama temmuz ayında ben 80 leri gördüm geçen sene migren tedavisi gördüm ilaçlar beni şişirdi ben birden 10 kilo aldım sonra çabalasamda veremedim sonra forever bana burayı önerdi temmuzun sonunda buraya katıldım katıldığımdan beri 10 kilo verdim şükür spora yazıldım şu sıra çok gidemesemde hayatım düzene girdiğinde hafta da en az 3 gün spora gidiyorum . Zayıflamamı istememdeki sebep boyum kısa ve bedenler gittikçe büyüyordu artık dur demem gerekti eski kıyafetlerimin hiç birine giremez oldum. Hedefim 58 tam benim kilom o inşallah inerim malum gelinliğin içinde güzel olmak lazım :halay:

ben 24 yaşına akrep burcuyum boyum 1,60yeni girdim restorasyon mezunuyum şu anlık bekarım nasip olursa inşallah evlilik telaşındayız. Aile yemeyi sevdiği için bende severim bizde tabaklar hep dolu doludur sürekli yenir baskül ailesi gibiyiz. Sürekli kilo alıp verirdim ama temmuz ayında ben 80 leri gördüm geçen sene migren tedavisi gördüm ilaçlar beni şişirdi ben birden 10 kilo aldım sonra çabalasamda veremedim sonra forever bana burayı önerdi temmuzun sonunda buraya katıldım katıldığımdan beri 10 kilo verdim şükür spora yazıldım şu sıra çok gidemesemde hayatım düzene girdiğinde hafta da en az 3 gün spora gidiyorum . Zayıflamamı istememdeki sebep boyum kısa ve bedenler gittikçe büyüyordu artık dur demem gerekti eski kıyafetlerimin hiç birine giremez oldum. Hedefim 58 tam benim kilom o inşallah inerim malum gelinliğin içinde güzel olmak lazım :halay:
Sen güzel bi gelin olucaksın zaten ki:KK200::KK19:

bak bosuna eslesmedik biz bende yas 30 akrebim 1.55 boy 69-70 kilo bende cok merak ediyorum 55-60 arası nasil olurum hic bilmiyorum insallah hep beraber goruruz

Evliyim 4yasinda kizim var

Allah tamamina erdirsin insallah tabiki de cok guzel bir gelin olacaksin :KK19:

Günaydın kızlar anca okuyabildim 40 sayfayı :KK70: dün akşam güzeldi allaha bin şükür ben çok korkuyordum 2 tarafta birbirini tanımıyor diye ama güzel anlaştılar aşırı heyecan yaptım annesini ve kardeşlerini biliyordum ama babasını görünce çok heyecanlandım elim ayağıma dolaştı :KK70:yemek telaşı falan güzel sohbet edildi. bizimkiler ilk defa tanıltıkları için hep bi soru işaretleri vardı en azından bir kısmı gitti, kayınvalidem sağolsun çok üstüme düşüyoor kadın resmen gözümün içine bakıyor rabbim bozmasın inşallah şimdiki durum güzel :KK200: ama ben perte çıktım 2 gündür o kadar yoruldum ki anlatamam sabah zor kalktım cumartesi temizlik dün yemek ortalığı topla derken baya yoruldum. Güzel telaşlar ama orası ayrı :KK60: şimdi biz onlara gideceğiz ondan sonrası belli olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah :KK200: size de çok teşekkür ederim arada girdim çıktım ama bu sormalarınız desteğiniz beni çok mutlu etti desteğinizi hep hissettim çok sağolun seviliyorsunuz kızlar :KK200:
Güzel geçmesine sevindim canım.
Daha duuuur herşey yeni başlıyor, daha çooook koşturacaksın :)
Rabbim sonunu güzel eylesin, mutluluğunuz daim olsun, hep böyle neşeli güzel gunlerin olur inşaallah :dua:

Okuyunca kendi nişanım aklıma geldi. İlk ailelerin tanışma faslı, 1 hafta sonra İsteme-söz kesme olayı, 1 hafta sonra da nişanım oldu. Martta nişanlandım ağustosun ilk haftası evlendim, ama ne koşuşturmacaydı yaaa, hep tatlı telaşlar bunlar. Allah yardımcınız olsun canım..:KK15:

X