ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

sağol kuzum A AklinYolu1 bence bunalrı bilerek eşleştirdi bizi

amin kuzumm aynen çookk koşturmacalı günler ay bizimkide öyle hızlı olsa keşke çünkü babamlar baya ağırdan alıyorlar artık 2 seneyemi evlenirim belli olmaz

Slm hanimlarr nasilsiniz :)
Bugunku menum

8 de 1 bardak sut

11 de 1 haslama yumurta cok az beyaz yagsiz peynir 8 adet tuzu alinmis yesil zeytin

12 de yesilcay

15 de yogurtlu limonlu brokoli karnibahar bir kase 30 dkk sonra misirpusukullu form cay

18.30 da 1 bardak sut ile yapicam diyet gevregi 1 kase

19 da yesil cay

21 de form cay

30 mekik cekildi sabah
Menume ve saatlere uyucam :)

Bildigimiz lattemi ucu bir arada olan

kokulusabun

Ben hep cibildak tartiliyorum.

Sana bir sir vereyim. Yokluktaysam yerim ama sonra yuzune bakmam.

Muttapa7555 artik bizi begenmiyor. Okuyup okumadigina emin degilim.
Anamm o çocuklar ilerde karşılaşıp evlenmesin
Biz de onu didik. Rezalet.

Eki Görüntüle 2225064
Ben tartımı da alıp aya gitmeye karar verdim

Günaydınlar herkese
Gunesi es geciyorsun yani.

Uzayda gec de yaslaniyoruz. Uzaya bir bilet lutfen.

Topikte sonunda guzel haberler duyuyoruz.

Irmagin bebisi , senin nisanlanman. Hep duyalim bu haberleri.

Hatta ben evleneyim siz benim nikaha gelin. Ne zaman Temmuzda kar yagdiginda. Olur mu olur.

Ben hep cibildak tartiliyorum.

Sana bir sir vereyim. Yokluktaysam yerim ama sonra yuzune bakmam.

Muttapa7555 artik bizi begenmiyor. Okuyup okumadigina emin degilim.

Biz de onu didik. Rezalet.
Kız okumaz olur muyum okuyom da beğen butonuyla aram yok hiç ya

Ben kıyafetle tartılıyorum hep malum evde erkek çok

Bacım iklimler değişiyor yağıverir bak koca bulmak zorunda kalırsın :))

Forever07 tuttu kolundan getirdi seni. Isi var diye cok ellesmiyorum bu ara ona. Insan bazen yalniz kalmayi tercih ediyor.

Yaa girenedim tekrar gezdik dun yoksa yuklerdim cnm

Tarti resmi sart canim. Sabit olsak da yukluyoruz.

İnşallah bacım inşallah ben bi görüp geldim zaten güzel rakamlar onlar :)))

Bildigimiz lattemi ucu bir arada olan
Bu 7 si bir arada. Osmanli dibek kahvesi 7 karisim. Bitsin bir daha almam. Basima bela almisim. Yoklukta gidiyor ancak.

O ictigim latteler sadece kahve ve kopurtulmus sut. Ikisi bir arada gibi ama degil.

En dogal kahve latte , katki maddesi , krema icermeyen kahvedir. Aslinda Turk kahvesi cok iyi ama ben sekersiz icemiyorum , yarim kasik da olsa isime gelmiyor. Bir de birden fazla yaramiyor bana.

O yuzden Starbucks in lattelerini sevmem ama baska secenegim yoksa icerim.

Ya bunu demesen ne dusundugumu paylasmazdim ama samimiyetine inanarak bende kendi dusuncemi paylasmak istiyorum.empati yapiyorum su an ben orda olan kisi olsaydim kadinin biri ne durumda ne ruh haliyle geldi benide araniza alin ben de sizinle motive olayim dedi.olsun arkadas gelsinn katilsinn ne olabilir yani senatoya baskan mi seciyoruz sonucta adaylik oylama falan.tamam herseyin ciddiyeti olur ama iyiligin bukadar kurallari olmaz.he kadin katilir gruba uyum saglamaz sikintilidir duzeni bozar ok ozaman yapar oylamani cikartirsin grubundan.bazi seyleri neden insanlar zora sokmaya calisir ki..neden..iste bu yuzden bana boyle biseyle gelen grupta gercekten benim yerim yok diye dusundum.ben bana ne zaman birinin ihtiyaci varsa hazirimdir sartlarim kosullarim yoktur.iyilik iyilikyir okadar..Allah herkesin yolunu acik etsin kolayliklar versin..ayricaa bana bunlari soyleme firsati verdigin icin de tesekkur ederim..

Bunlari yazmasan takimdan itiraz yoksa Carsamba gunu tarti resminle gel diyecektim. Hayir demeyi sevmem aslinda. Cevap bile vermez gecerdim.

Ama boyle kati oldugumuzu (senato -baskanlik) dusunuyorsan zaten benimle ayak uyduramazsin. Kilo vermek ciddi bir istir. Takimin motivasyonunu gel git katilimlarla bozmak istemiyorum.

Anlayisin icin tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…