- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Evlimisin çoluk çocuk varmi bende sorayim168 boyum armut tipli bir vucudum var. Sadece kalca kismi icin kilo vermek istiyorum zaten.
Aslan burcuyum. Senin burcun ne . Kilo alanlar bir yerden su burcu etkisi oluyor .
Tamamen deneyerek ogrendim. Istahli biriyim yemegi kesecek degilim. Kestiginde kilo da gitmiyor ama bazi seyleri kokten kestim. Eve yag ve meyve almiyorum . Olsa da cok nadir. Ekmekte almam , sadece pogaca ve simit.
Yas 35 + yolun yarisi.
Calismiyorum sertika programina hazirlaniyorum.
Hedefime ulastigimda yas pasta yiyecegim.
Asil hedefim 55 ama biraktigimda 3 kilo alacagimi planlayarak, 52 ye inecegim.
Senin esin C cizen_bayanOoo iyi kaynatmissiniz
Benimle kim tanışmak ister acep
Sabah bugüne gore ekşi çıkıcam insallah çarşambadan da eksik olur
Bekarim ben ve evlenmeyi dusunmuyorum.Evlimisin çoluk çocuk varmi bende sorayim
En guzeli
Cocuk yetistirmede kendime guvenirim ama koca adamlari yetistirmek istemiyorum.En guzeli
Hele bu yeni nesil cocuklar delirtiyolar
Ben biriyle bahsedemiyorum kalkmışlar bide ikinci diyolar otur kafayi ye
O kısmı zaten ayri bi olayCocuk yetistirmede kendime guvenirim ama koca adamlari yetistirmek istemiyorum.
Bankaya gidersek hala mumkun.O kısmı zaten ayri bi olay
Su kadınlar kendi kendilerine cocuk yapcaklar diye bi haber çıktıydı noldu acaba
Aman millete dert anlatmakla uğraş sonra bi de hırlı mi hırsız mi bilemezsinBankaya gidersek hala mumkun.
Yok ya o vazgecmez ama gorunmuyor da ortalikta. Herkes evlendikten cocuk yaptiktan sonra tavsiyede bulunuyor.A AklinYolu1 bence C cizen_bayan la tanışamayayım ben valla vazgeçiririm evlilikten tam hazır herseyi yoluna koymus
Su aralar diyorum acaba babamı ikna etmesemimiydik
Şakası biyana tabi herkes istediği herseyi yaşayıp görsün
Bi arkadaşım evli çocuklu evlenme yakma kendini dedi cocuk yapma hemen dedi
Ben evlendim cocuk yaptim benim üstüme ikinciyi yaptı simdi diyo ikinciyi yapma
Gönlüme gore herkeşin insallah
Bir ara dusunmedim degil ama kac kisiye dagittiklari belli degil. 800 cocugu olan bile var.Aman millete dert anlatmakla uğraş sonra bi de hırlı mi hırsız mi bilemezsin
Hoş evlendiğini de bilemiyon ya
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım, önemli olan o. Bu devirde kimse kimseye güvenemiyor tabi.A AklinYolu1 bence C cizen_bayan la tanışamayayım ben valla vazgeçiririm evlilikten tam hazır herseyi yoluna koymus
Su aralar diyorum acaba babamı ikna etmesemimiydik
Şakası biyana tabi herkes istediği herseyi yaşayıp görsün
Bi arkadaşım evli çocuklu evlenme yakma kendini dedi cocuk yapma hemen dedi
Ben evlendim cocuk yaptim benim üstüme ikinciyi yaptı simdi diyo ikinciyi yapma
Gönlüme gore herkeşin insallah
Yok ya o vazgecmez ama gorunmuyor da ortalikta. Herkes evlendikten cocuk yaptiktan sonra tavsiyede bulunuyor.
Bir ara dusunmedim degil ama kac kisiye dagittiklari belli degil. 800 cocugu olan bile var.
aboww ilerde dna testi isticen once kardeş mi diye tobe yarabbiYok ya o vazgecmez ama gorunmuyor da ortalikta. Herkes evlendikten cocuk yaptiktan sonra tavsiyede bulunuyor.
Bir ara dusunmedim degil ama kac kisiye dagittiklari belli degil. 800 cocugu olan bile var.
oyle tabi arada bi oluyo sallantilar ama yuvarlanıp gidiyoruz isteAllah iyi insanlarla karşılaştırsın canım, önemli olan o. Bu devirde kimse kimseye güvenemiyor tabi.
Ama cok şükür 10 yıllık evliyim, 3 cocuğum var, ne evlendiğimden ne doğurduğumdan pişman olmadım.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım, önemli olan o. Bu devirde kimse kimseye güvenemiyor tabi.
Ama cok şükür 10 yıllık evliyim, 3 cocuğum var, ne evlendiğimden ne doğurduğumdan pişman olmadım.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah...
Adam bankada yatiyormus sab.
O isin de m.kunu cikardilar.aboww ilerde dna testi isticen once kardeş mi diye tobe yarabbi
Kendin yemiyorsan iyi.Ama 3 çocukla ne yapıyorsun dersen;
Bu saat olmuş ben yaş pasta yapıyorum şu an yarınki okul beslenmeleri için mesela
Allah kolaylık versin isin zor bi de üçüzler deme valla yardıma gelirimAma 3 çocukla ne yapıyorsun dersen;
Bu saat olmuş ben yaş pasta yapıyorum şu an yarınki okul beslenmeleri için mesela