ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ben anlamadım kimi anlaticaz?
Kizlar benim evde ne tereyagi var , ne de zeytinyagi yemeklerde yag kullanmiyorum.

Aksam yemegimi bir bucuk tabak brokoli + havuc +kasar ve zeytin seklinde yedim.

Hedefim 30 Ocakta 55 olmak. 17 gunde 3.8 kilo. Bakalim.
Çok değil mi bu kadar kısa surede? Hoş sen daha evvel yapmışsın sanırım

1. Ahahah:) yani önce sen bana anlatıcaksın burcunu falan diycen ben de gruba:))
Eee sorarsan soylerim.

Once seninle baslayalim. Kimlerdensin.

Yasin 29 demistin galiba. Evli misin bekar mi. Evliysen cocuk var mi. Hangi sehirde yasiyorsun.

Neden kilo aldin. Saglik sorunun var mi? Boyun kac. Kac olmak istiyorsun. Hedefine ulastiginda ilk ne giyeceksin.

Dayanamadigin yiyecekler neler.

1. Ahahah:) yani önce sen bana anlatıcaksın burcunu falan diycen ben de gruba:))
Ama sunlarj biliyorum. İnsülin direncinin var, 48'lerdeyken biraz yemeği avartmışsın o sebeple kilo almışsın, muhtemelen eski kılona dönmek istiyorsun i 36 beden olmak için kilo vermek istiyorsun. Yurt dışındasın okuyor olabilirsin:))

29 yaşındayım evet. Evliyim çocuk yok. Zaten olsun diye tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce denemiştim ilaçlar şişiriyor vermesi zor olmasın diye vereyim aldigimda bu kilo olayim diye diyet yapıyorum.:)) Böbrek yetmezliği var başlangıç seviyesinde o sebeple tuz yemiyorum ve et tuketimime dikkat ediyorum.
Boyum 1.67 . Hedefime ulaştığımda ameliyat önlüğü giyip bebeğimi koydurucam rahmine:)))
Dayanamadığım yiyeceklerse tüm kahve ve tatlı türevleri

Ben denerim imkansiz zamanimi alir.

Su 55 ile nerdeyse bir senedir ugrasiyorum. 56.9 a inmistim yazin ara verdim, sonra arada aldigim kilolari verdim.

55 olsun sonrasi yavas gitse de olur.

55 iyidir boyun kaç?? Evet sira sende burcun ne? Nerede çalışıyorsun? Yaş kaç? Neden kilo vermek istiyorsun?
Yiyerek kilo vermeyi nerede öğrendin:))
Hedefine ulaştığında bunu ne yiyerek kutlayacaksın:)

Yaklastin.

Cocuklugumdan beri ben cikolata ile buyudum. O zaman almiyordum. Bir gun 61 olmusum dedim ki ulan ben bir kilo vereyim.

Nasil diyet yapamadiysam , 65 lere ciktim. Sonra 70 -78.

Onceleri cok da umrumda degildi. Tatlilar agir basiyordu simdilerde de arada yas pasta cikolata yiyerek dengeliyorum.

Yas pastaya zaafim var benim. 8 kisilik pastayi bir oturusta yiyebilirim ama guzel yapilmis olacak. Her pasta degil.

Iki masterim var , simdilerde baska bir alanda sertifika almaya calisiyorum. O yuzden okumayi da abarttim.

Hmm sorularima da cevap verince 1 hafta sonra seni anlaticam arkadaşlara. Ne uzerine masterlarını yaptin? Ben de eğitimlere katılmaya bayılırım. Eşim evin bir duvarını aldığın sertifikalar ile doldurucam diyor:) ben de 2 senedir teşekkürler yazmaya çalışıyorum. Yazsam bitecek de yazamiyorum iş ev nobet sosyal hayat şehir dışı konferansları derken zaman bitiyor

55 iyidir boyun kaç?? Evet sira sende burcun ne? Nerede çalışıyorsun? Yaş kaç? Neden kilo vermek istiyorsun?
Yiyerek kilo vermeyi nerede öğrendin:))
Hedefine ulaştığında bunu ne yiyerek kutlayacaksın:)
168 boyum armut tipli bir vucudum var. Sadece kalca kismi icin kilo vermek istiyorum zaten.

Aslan burcuyum. Senin burcun ne . Kilo alanlar bir yerden su burcu etkisi oluyor .

Tamamen deneyerek ogrendim. Istahli biriyim yemegi kesecek degilim. Kestiginde kilo da gitmiyor ama bazi seyleri kokten kestim. Eve yag ve meyve almiyorum . Olsa da cok nadir. Ekmekte almam , sadece pogaca ve simit.

Yas 35 + yolun yarisi.

Calismiyorum sertika programina hazirlaniyorum.

Hedefime ulastigimda yas pasta yiyecegim.

Asil hedefim 55 ama biraktigimda 3 kilo alacagimi planlayarak, 52 ye inecegim.

Yazilim ve istatistik uzerineydi.

Senin egitimin ne uzerine . ve burcunu kacirdim mi:)

Ben başak burcuyum:) benim aslında kilo vermek istemiyorum ama işte zoraki durumlar.
Yaa deneyerek öğrenmek en sevdiğim. Ben de iştahlıyım. Ama ekmek de alıyorum ben ama kahvaltıda yiyorum:) anlaştık ben notlarımı aldim. Şimdi diğer üyeler dusunsun

Yazilim ve istatistik uzerineydi.

Senin egitimin ne uzerine . ve burcunu kacirdim mi:)
Waaoww süper. Ben sosyoloji mezunuyum. İnsan kaynakları, pr, işaret dili, oyun terapisi, dramalı terapi gibi genelde insan ilişkileri üzerine eğitim aldim. Sosyal hizmetlerde çalıştığım için de sosyal hizmet üzerine yükseği yapıyorum inşallah bitecek:))

Yapacaklarini sanmiyorum. Olsun biz tanismis oluruz.

Ekmekle aram hic olmadi ama borek , gozleme , pogaca yerdim.

Boyun iyi senin de. Verilecek de az kilon var . 56 dasin daha ne olsun.

Cok guzel.
Ne guzel boyle alanlarda kendini gelistirmek.Haberlerde isaret diliyle matematik anlatan bir hoca gormustum. Simdilik sadece Turkiye capinda ama ileride yurt disina acilabilirim diyordu.

Hamur işi çok severim ben de :) iste diyetten önce her sabah simit yiyordum :) bunları kesince kilo veriyorum:) ya kilom şu ana iyi ama bir vermesi zor oluyor ikincisi verdiklerimi geri alacagimi bilmek motivasyonumu düşürmuyor degil:))

Bizim de cocuklarimiz oluyor ya da gelen muracatcı işitme engelli oluyor. Onları anlamak bizim işimiz o sebeple aldım. Genelde alanda geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Bakalım. O hocayı aynı kişisel ben de biliyorum nette yayınlıyor hatta:) süper valla

Verilen kilolari geri almak kadar berbat bi sey yok.

Ben ilk aramda 4 bucuk- 5 kilo kadar aldim. Bu kilo cok zor gitti. ikinci aramda 6.8 bes haftada gitti. Simdi 2.4 kiloydu . 1.2 kg kaldi. Toplamda 14 kilo kadar ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…