ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Veee pa ikisi bir aradayi icer. :KK45::KK70:
Beni hiç tanımamışsın
0399D4CB-6A9C-4F54-8AD5-BEBF60AD71BC.jpeg

Selam kızlar yarın tanışma yemeği var evde temizlik yemek derken anca vakit buldum sadece 1 öğün yedim ve sonrası çok kötü oldu

12.01.2019 menüm
Sabah
Yarın porsiyon gözleme
Domates peynir

Akşam
1 dilim pasta :kızgın:
Koşuşturmalardan fırsat bulamadım
Ayy nasi heyecanli. Gittikleri zaman nasil geçtiğini anlat bize de :KK48:
Senin menülerini çok beğeniyorum. Az yiyorsun gibi geliyor:)

Bu limonlu su ne için ben de içeyim ona gore

Ya ben de nohut ya da kuru fasulye yapıcam bugün pilavsız da gitmiyor. Nasıl dengelemeliyim.sizce? Öğlen yemeden?

Hayirlı olsun canım. Aslinda hiç bir şey yemmişsin ama bol kalorili şeyler atıştırmışsın ama olsun zaten bu dönemlerde telaştan veriliyor

Ahahahq ben gram verdim :)) yuklüycem sımdi:).tebrk ederim canım

Ya benim için haftakik hedef çok zor.. çünkü benim 55 kilo yıllardır üzerime oturmuş kilo. Mesela bu Çarşamba 55 olurum ama.. 55 54 ten sonrasi çok zor gidiyor. Yillardır oturan kilo olduğu icin
Ben yazana kadar sen dengelemissin bile galiba. Bu kadar kati kurallarla yapamiyorum ben sahsen. Abartmadan yiyince daha kolay bi diyet sureci geciriyorum. :KK48::KK48:
59.3 den direkt 57 lere tebrikler. :KK73:

400 gram uc gun gayet iyi. Tebrikler sekerim. Daha once bizimle tanismamistin ama. :KK70:

Tahmin ettigim gibi iyi basladin umarim devam ettirirsin. Tebrikler ml . Ben inaniyorum sana . :cool:

Tesekkur ederim baskancim. Bu sefer ciddi koydum kafaya. Dolabimda yillaaaaardir zayiflayinca giyicem diyip vermedigim kiyafetlerimi giyicem :spor::spor:

Ben tahmin ettim ki böyle olucağını ara vermek bayaaaa iyi geldi demiştim şimdi daha rahat veririm diye 7 aydır ben bu günleri bekliyorduumm:KK200:

Tebrikler pembik:KK200:

Salata az yaptim kiz yemez diye yicegi tuttu gitti salatamın yarısı
Köftede bazen yemiyo diye 3tane yaptim ona bitirdi benimkilere dikti gözünü 2tanesini aldi dedim yazık bana 1ini daha ver bari oyle verdi 3kofte yemis oldum :KK45:

Hep oyle olur zaten. Az yaparsin yiyecekleri tutar. Bunu yerler dersin cok yaparsin yenmez. :KK12::KK48:

Benim yavas kilo verme sebebim sanirim az su icmek ve cok hareket etmemek. Sporu yirmi dakikadan hayatima dahil etmeye baslamam lazim. Yarindan itibaren umarim eliptik yapicam haftada uc dort gun. Tartida oynamasa bile yumus yumus etlerim sıkılaşır belki.:KK51:

kokulusabun kokulusabun
Bugünün menüsünü yazayım
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Biraz patatesli yumurta
2dilim salam
Zeytin peynir
Çay
1dilim ekmek
Domates

1kupa salep

Akşam
Balık salata
2 küçük tulumba :kızgın:

Sade kahve
Bol bol su içildi

Bugun ben de temizlik yaptim yorgun ve mutluyum su an. :KK49: daha aksam yemegimi yiyemedim.

Menumu yazayim.

Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Cay
3 catal pasta:KK45:

Ara
Yarim bardak sut

Aksam
1 kase nohut